“Bu dünyada yaptıklarınız, sonsuzlukta yargılanacaktır”

Günaydın haftanın sonuna yaklaşırken artık yeniay fazına girmiş bulunmaktayız. Ay Öğlen saatlerine kadar Terazi burcunda boşlukta hareket ederken, Öğleden sonra Akrep burcuna geçiş yapacak.

Haberin Devamı

Evrende her şey bir matematiksel sistem içinde olduğundan, zamanlamanın hâkimiyeti altındadır. Güneşin doğuşu ve batışı, dalgaların gel-git olması, yılın mevsimleri, gündüz ve gecenin olması gibi her şey bu yasaya göre oluşur. Her şeyin uygun bir zamanı ve düzeni vardır.


Hayatlarımızın enerji devrelerini değerlendirmemiz, iyi zamanlama yapmamıza ve kendimiz için daha bir “şans” yaratmamıza yardımcı olur.


Bir zaman gelir ki bir olaydan yararlanmamız, öyle bir zaman gelir içimize dönüp, sabırla bekleyerek, bir sonraki dalgaya hazırlanmamız gereklidir. Bizler için çok az şey, doğru şeyi yanlış zamanda yapmaktan daha yaratıcı olabilir.


O zaman Ay’ın boşlukta başladığı bu sabah saatlerinde kendinizi biraz daha zaman içine bırakmanız gerektiğidir. Ay Öğle saatlerinde Akrep burcuna geçiş yapacak. Sabah oluşmayan şartlar öğleden sonra daha rahat bir akış içine girecek. Gün içerisinde gerçekleşecek olan Venüs ve Neptün gezegenlerinin olumlu açısı bize kendimizi daha iyi hissettirecek. Hayata karşı daha güven dolu ve huzurlu olabiliriz. Aşk ve ilişkilerden yana uyumlu ya da dengeli gelişmeler yaşayabiliriz. Eğer partneriniz ile aranızda var olan bir gerginlik var ise akşam saatlerinde bunu sonlandırmanız için gayet iyi bir zamanlama olabilir. Parasal ve ekonomik koşullarınızı iyileştirmek için girişimlerde bulunabilirsiniz.

Haberin Devamı



Gelelim günün Tavsiyesine;

Bu hayatta yaptıklarınız “Bumerang” gibidir. Bu evrensel yasa, gönderdiğimiz her şeyin bize eninde sonunda geri geleceğini anlatır. Bumerang bazen hemen gelir, bazen de gelmesi biraz zaman alır. Yaptığınız bir iyiliğin karşılığını da bazen hemen alırsınız, bazen de aradan uzun ya da kısa bir zaman geçmesi gerekir. Ama her durumda yaptığınız şeyler size geri dönecektir. Bazen yaptıklarınızın karşılığını birebir aynı şekilde almazsınız. Bumerang size, şekil ve renk değiştirmiş olarak gelebilir.


Bugün, içinde bulunduğumuz bütün durumlar, bu yasaya göre yorumlanırsa eğer, bir zaman önce yaptıklarımızın bize dönmüş hali olmalı. Bugünkü yaşamınıza bir bakın. Muhtemelen geçmişten getirdiğiniz oldukça fazla şey vardır. Bugünkü hayatımız ya geçmişte yaptıklarımızın bir sonucudur, ya da yapmadıklarımızın. Öyle ya, insan hem yaptıklarının hem de yapmadıklarının sonuçlarıyla karşılaşır yaşamda. Bumerang ilkesi, onu bilinçli bir şekilde kullanmaya başladığınız anda sizin dostunuz olur. Her gün yaptıklarınız, gelecekte karşınıza çıkacak olan şeylerle ilgili güzel bir ipucu verecektir size. Diyelim çocuğunuzu yaptığı her davranıştan dolayı eleştiriyorsunuz. Gelecekte aynı şeyle karşılaşırsanız sakın şaşırmayın

Haberin Devamı


Bugün yaptıklarınız, gelecekte karşılaşacaklarınızın bir ön izlemesidir. Gladyatör filminde söylendiği gibi, “Bu dünyada yaptıklarınız, sonsuzlukta yargılanacaktır” Şimdi içtiğiniz her sigara, evrensel “Bumerang” gereği size farklı kılıklarda ve farklı zamanlarda görünecektir. Mesela şimdi içtiğiniz masum bir sigara, gelecekte yine masum bir “Gırtlak kanseri ”ne dönüşebilir.


“Atın ölümü arpadan olsun” derneği üyesiyseniz bir sorun yok elbette!


Yıllar önce kovduğun, o fakir ama onurlu genç…” senaryosu da bu yasayla ilgilidir. Fakir ama onurlu genç kovulur, yıllar sonra döner. Tıpkı bumerang gibi… O yüzden fakir ama gururlu bir genç görürseniz onu sakın kovmayın. Bumerang yasasıyla ilgili çok önemli konulardan birisi de, bazen gönderdiğiniz bumerangı, peşinden koşsanız bile durduramayacak olmanızdır.

Haberin Devamı


Evet, bazı şeylere anında müdahale edebilirsiniz, Ama bazı durumlarda müdahale etmek için çok geç kalmışızdır. Mesela herkese yardım edebilme şansımız yoktur. Biri sizden yardım istiyorsa bu alanda karar vermeniz çok önemlidir. Birinin iyiliğine vesile olmak öyle kolayda bir şey değildir. Bazen birine para vermek istersiniz, sadaka vermek istersiniz. İstediğiniz o an o insanı bulabilirimsiniz. Bulamazsınız. Arar durursunuz. İşte aslında karşınıza çıktığı zaman o alanda kaybetmeden insanlara yardım edebilmek çok önemli bir durumdur. Hayatta geri getiremeyeceğimiz şeyleri fark ederek yaşayın.

 

Bugün saat 11:30 da Hürriyet Facebook canlı yayınında 18 Kasım Akrep yeniayının burçlarınıza etkisi ve sizlerin nasıl tepki vermeniz gerektiği hakkında bazı öngörülerde bulunacağım. Değerlendirmek isteyenleri bekliyorum.

Haberin Devamı

Sevgiler Mutlu günler dilerim….

Yazarın Tüm Yazıları