Aslan burcunda yeniay! Ruhunun ışığını söndüren insanlara veda zamanı!

Günaydın yıldız savaşçıları;

Haberin Devamı

 Aslan burcunun 5 derecesinde bir yeniay gerçekleşiyor.

Hayatınızda yine bir çeşit çıkmaz yollarda kaldığınızı hissettiğiniz bir dönemdesiniz. Sürekli gökyüzüne kızıyorsunuz. Bir bitmedi diye…

Aslında kendimizle savaşımız…

Ne gökyüzü ne yeryüzü…

En önemli yüz bizim aynadaki yüzümüz… 

Şans kapıyı çalınca! 

İçimizde bir tutku var ve tuhaf bir şekilde heyecanlıyız. Aslan burcu heyecan demektir. Bu heyecanı ortaya koymak istiyoruz. İçimizdeki heyecanı yeniden belki de görmek istiyoruz. 

Aslında bu yeniay sizin kim olduğunuz gerçeğine yeniden uyum sağlamanız gerektiğini söylüyor. Ne kadar cesursun ne kadar kararlısın ve ne kadar kendi kimliğinin farkındasın? 

Ne kadar neşeli olursanız o kadar güçlü görüneceksiniz! 

Çevrenizdeki insanlara karşı güçlü durmak istiyorsanız neşenizi tekrar kazanın ve daha neşeli bir hal içinde olun. Kötümser ve kaygılı duruşunuz sizi güçsüz gösterecek. Artık hayatımıza ve durumumuza uymayan davranışları geri plana taşımamız gerekiyor. 

Haberin Devamı

Mayıs ayından bu yana yaşanılan tutulmalar sebebiyle daha fazla hüsrana uğramış hissediyorsunuz. O zamanlardan beri yarım kalan ne varsa tamamlanma noktasına gidiyor ama yeni imkanlarla olacak. Durup hayatımızın yönünü düşünmek için iyi bir zaman. 

Aslan yeniayı; Size neşe ve ilham vermeyen her alışkanlıktan artık vazgeçme zamanı olduğunu gösteriyor. Sizi çürüten ve sadece alışkanlık olan şeyleri elemeye başlayacaksınız. Bazı şeyler sizin neşenizi kaçırıyor ama siz sırf alışkanlıktan mı bunu yapıyorsunuz? 

Bu sorularla ilgili uyanışlarınız veya kavrayışlarınız ne olursa olsun, bu Yeni Ay sizin tarafınızda olacak. Kaçırdığınız tüm fırsatları önünüze getirecek. Yapmak istediğiniz herhangi bir değişiklik veya denemek istediğiniz yeni fikirler, girişimler konusunda sizi destekleyecek. 

Aslan, kimlik demektir.

Kim olduğumuz konusunda gururlu, kendinden emin ve öfkeli olabileceğimiz mesajını veriyor.

Yüzeysel olandan kurtulduğumuzda bizim ışığımızı söndüren yüklerden kurtulduğumuzda, gerçek benliğimiz olmamızı engelleyen şeyleri reddetmeyi öğrendiğimizde gerçekten parlayabileceğiz. 

Haberin Devamı

Ruhunla rekabet etmeyi bırakmalısın. Kendinle ettiğin mücadelenin galibi olmak istiyorsan talihini tersine çevirecek gücün sen olduğunu bilmelisin. 

Uranüs/Kuzey ay düğümü kavuşumunda tetiklendiği bu zaman diliminde size stres yaratan durumlar çıkartabilir. Yani belki de bir zamanlar çok güvendiğiniz şeylerin artık size güven vermemesi söz konusu olabilir. Bu durum sizleri öfkeyle uzaklaşma hissiyatı verebilir. Kendinize meydan okuyun ve bu bir üst yolculuğa daha güçlü bir şekilde çıkın. 

 BURÇLARINIZA GÖRE ETKİLERİ: (önce yükselen/sonra güneş burcunuza göre okuyun) 

Koç: Ruhunun ışığını söndürdüler. Eskiden böyle değildin. Kendine kızıyorsun. Yeniden başlatacak, yeniden ayağa kalkacak nedenlerin olacak. Olmaz dediğin şeylerin ve yıllar önce yapamadığın şeylerin şimdi karşılığını alacaksın. Sabırlı ol. Duruşunu hiç bozma, bırak sen alemi değil! Alem seni seyretsin! 

Haberin Devamı

Boğa: Gökyüzünde güçlü bir söz sahibisin. Mars/Uranüs senin burcunda kavuşuyor. Farkında ol. Büyük bir etkiye sahip olacaksın ve birçok boğa ve yükselen boğayı etkileyecek. Bu zamanda, sıcağı sıcağına yapılan aptalca eylemler tehlikelidir ve ciddi ve kalıcı sonuçlar doğurabilir. Akıllıca davran ve öfkene yenilme. Diline sahip ol. İşlerin yoluna girmesi için bazen kriz gerekir. Finansal olarak çok güçleneceksin.

 İkizler: Sevdikleriniz size kırılmış olabilir ya da siz onlara kırgınlık duyuyor olabilirsiniz. Bunları konuşup bunaltmak yerine anlayışlı yönünüzle ilerlemek güven verecektir. Finansal anlamda alacaklarınızı almak ya da çalışanlarınızla olan krizleri çözmek adına oldukça önemli bir zaman dilimindesiniz.

Haberin Devamı

 Yengeç: Kendi savaşınızı açmalısınız ve işlerinize sahip çıkmalısınız. Uzun süredir tıkanmış olan konular yeniden gündeme geliyor. Bazı güçlü sonuçlar alacaksınız. Duygusal olarak çevrenizde sizi düşünen insanların yakınlıklarına karşı sert davranmayın. Daha fazla duyarlı olun. 

Aslan: Yeniay burcunuzda gerçekleşiyor. Yarından sonra başka bir görüş ile hayata bakacaksınız. Şu an gündemde olan sizsiniz. Sanki insanlar arkanızdan iş çeviriyor ve siz bunları buluyormuşsunuz gibi bir takım gerginliklere giriyor olabilirsiniz. Uzun süredir yaşadığınız iş ve sağlık gibi konularda bozulmaların düzenlendiği bir dönemi başlatıyorsunuz.

 Başak: Şu sıralar iki şey arasında kalıyorsunuz. Yaptığınız seçimlerin sizin hayata karşı duruşunuzu bozmasını istemiyorsunuz ya da yeniden prensipler belirleyerek kendinize yeni bir seçim eşiğine getiriyorsunuz. Yeni iş aramaktan ya da yeni bir ilişkiye başlamaktan korkma. Korkularınıza yenilmeyin yeter. Siz taviz vermek zorunda değilsiniz.

Haberin Devamı

 Terazi: Yeni insanlarla tanışmak ya da iş başvurularının sonucunu alman gibi durumlar mümkün olacaktır. Bu hafta yeni görüşmeler yapmak için enfes. İşlerinin takipçisi ol ve ayıp olur mu düşüncesiyle sormaktan çekinme. Tam tersi bazı şeyleri takip etmen gerekiyor.

 Akrep: Körü körüne tuttuğun şeyler artık sana zarar veriyor olabilir. Bırak giden gitsin, silen silsin, atacak kemiğin varsa köpeğin çok olur.

 Yay: Kimseye eğilmek bükülmek zorunda değilsin. Eğilme tavrı genellikle keder ve depresyona eşlik eder, dik duruş ise pozitif bir duygu durumuna eşlik eder. Pozitif kal ve kendine olan inancına asla kaybetme. 

Oğlak: Geçtiğimiz haftalarda tartıştığınız ya da gerilim yaşadığınız insanlarla bu hafta ortasından sonra yeniden konuşmak için bir şans verin. Kendinizi gereksiz yere sınırlar çizerek yıpratmayın. 

Kova: Zor konuşmalar içine girebilirsiniz. Kendinizi anlatmak isterken karşı taraf için umursamaz görünebilirsiniz. Bazı haksızlıkları ortaya çıkartacaksınız. Şikâyet edilmeler, sözleşme yapmak ya da hukuksal bazı süreçleri başlatmalar gibi durumlar gündeminize gelebilir.

 Balık: Ekonomik açıdan bazı düşünceler sizi şu an için yıpratıyor olabilir. Mümkün oldukça daha iyi kazanmak için yeni imkanlara yönelin. Tekrar hayal kırıklığı yaşama duygusu tuzağına düşmeyin. Motivasyonunuzu yeniden kazanın.

 

Yazarın Tüm Yazıları