Kraliçenin Hamburg’u karıştıran adamını fotoğrafta bulun

HER taşın altında emperyalist tezgâh arayan bizim antiemperyalistler değildir. Elleri çok dolu.

Haberin Devamı

Kraliçenin Hamburg’u karıştıran adamını fotoğrafta bulun

Şu sıra Kraliçe’nin ‘Adalet Yürüyüşü’nü köpürtmek için ‘İngiliz ajanı’ olarak gönderdiği ünlü BBC muhabiri Mark Lowen’ın maskesini düşürme peşindeler.

En son İstanbul önlerinde görüldüğü tespit edildi. Olay yeri, çoktandır bulunduğu görev mahalli aslında.

Fakat Kraliçe’nin işlerine akıl sır ermez, yine de ‘gel beni tut’ der gibi, yüzü en tanınmış adamını seçip bu gizli görev için hususi gönderdi. Dolayısıyla Mark Lowen da olamaz, çünkü teşgalesi başından aşkın. Vazifelendirilmiş provokatör olarak, el altından Türkiye’yi dünyaya gammazlamakla meşgul.

GÜL DESENİZ YALI BÜLBÜLLERİNİ OYALAMAKTA

Üstünden günler geçti, hâlâ aşağıdaki fotoğrafta Kraliçe’nin gölge adamını bulmaya çalışıyorlar. Aramaktan şaşkın bülbüle döndüler.

Haberin Devamı

Fotoğraf, Kraliçe’nin yaş günü anısına Ankara’daki İngiliz büyükelçilik konutunda çekildi.

Görünenler; Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar vesair.

Kraliçe Elizabeth’in 91’inci doğum günü kutlanıyor. Ve şerefine kadeh kaldıranlar arasında, ‘Kraliçe’nin has adamı’ yakıştırmalarıyla ha babam karalanıp taşlananlardan kimse yok.

Önceki Cumhurbaşkanı Gül ve diğer damgalılar, kendilerini ele vermemek için tebdili kıyafet etmiş olmalı, karede görünmezliğe büründüler.

Büyükelçi Richard Moore deseniz, konutunda ağırladığı bakanlarla jestleşiyor, komplimanlar havada uçuşuyor. Bakanlar, 15 Temmuz’daki dayanışması için İngiliz devletine teşekkür ve takdirlerini bildiriyor. Moore da derin ilişkilerine, sadık dostluklarına övgüler diziyor. ‘İngiliz derin devleti’ mavralarına meraklı bizim yerli ve milli antiemperyalistleri çatlatarak oyalamak mı istiyorlar ne...

‘HEDEF TÜRKİYE’CİLER BÜYÜK RESME SARDIRMAKTA

Perinçek’in antiemperyalist Aydınlık’ını taklit eden şabloncu gazeteleri sorarsanız... Almanya, FETÖ, ABD ve Körfez ülkelerinin Kılıçdaroğlu ve Doğan grubuyla el ele vererek iç savaş çıkarma planlarını deşifre etmekteler. İz sürmekten başlarını kaşımaya vakitleri yok.

Haberin Devamı

Perinçek ise saflarına iktidar kontenjanından katılan yeni müritleri için komplo şablonu üretmekten başını kaldıramıyordur, ne yapsın Hamburg’u.

Ayrıca kuruntu, vesvese, evham pazarlamakta, korku ve paranoya satmakta, takipçi kafalamakta üstüne yoksa da... Serde Maoculuk var, Avrasyacılık var, AK Parti’yle ‘kızıl elma koalisyonu’ hayalleri var... Çin’in, Rusya’nın, Türkiye’nin katıldığı zirveye karşı provokasyon yapmaz.

 ‘EMPERYALİZMDE OYUN BİTMEZ’ ANARŞİSİ

Kendine insan hakları savunucusu süsü vermiş casus kılıklı bir Alman daha yeni Büyükada’da, toplantı üstünde yakalanmadı mı? Kamufle olmayı bile beceremedi.

Eğer kendi kendilerine yapmadılarsa, ava giderken Hamburg’da gafil avlanmış olabilir Almanlar. Kuvvetli ihtimal, onların işi de değil.

Haberin Devamı

E saydıklarımın hepsi temizse şüpheli kim?

Körfez’deki ‘kötü adamlar’ın büyük ağabeyi Suud ve emperyalizmin küresel ağababası ABD ile AB, Kraliçe’nin İngiltere’si, Fransa, Rusya, Çin... Emperyalizmin bilinen bütün patronları, protestoların hedefindeki masada oturuyor. Tekmili birden...

Bir yandan Türkiye’nin içini karıştırma planlarına kafa patlatıyorlar, bir yandan da kendilerine mi komplo kurduruyorlar?

Kraliçe’nin baronları istemezse yaprak bile kımıldayamayacağına göre...

Emperyalizmle savaş adına Hamburg sokaklarını birbirine katan, barikatlar kurup şehri ateşe veren bu yüzü maskeli ajan provokatörleri kim ateşledi, kim örgütledi, kim sahaya sürdü?

Haberin Devamı

A- Tiyatrodur, kurgudur, göründüğü gibi değildir, dümenden kendi ayaklarına sıktılar, kargaşaya getirerek hedef şaşırtıp kafa bulandırıyorlar, gerçek oyunu saklamak için göz boyuyorlar. Bu şiddet gösterisi de büyük oyunun parçası, perdeleme amaçlı, arkasındaki merkezi görmeyelim diye. Barışçıl zombi uyandırma numarası bile bizi uyutmak için. Canlanalım, şaha kalkalım istemiyorlar.

B- Aşırı yüklenme nedeniyle komplocu güçler hata veriyor, çöken sistem arızasından kaynaklı bellek karmaşası sırasında yanan devreler kıvılcım alıp dünyada anarşi çıkarıyor olabilir.

 

Yazarın Tüm Yazıları