Yaza düğün var

İlk evliliğini Gökhan Çarmıklı’yla yapan Ayşe Çavuşoğlu, ikinci evliliğe hazırlanıyor.

Çavuşoğlu, sonunda bir yıldır flört ettiği Batu Aksoy’la evlilik kararı aldıklarını açıkladı. Conrad Oteli’nin sahibi Belkıs-Erdal Aksoy çiftinin oğlu olan Batu Bey’in kendisinden üç yaş küçük olmasını sorun etmediğini, bunu sorun gibi görenleri de anlayamadığını söyleyen Ayşe Hanım’ın düğün için fazla beklemeye niyeti yok. Geçtiğimiz akşam Ortaköy’deki Blackk’te eğlenirken rastladığım sevgililer, temmuz ayının sonlarında nikah masasına oturacaklarmış.

Sarıkamış’ta ailece kaydılar

Halis Toprak’ın kızları Şükran, Aynur Ayfer, Saadet, Yeşim ve Sevgi Toprak, geçtiğimiz günlerde hep birlikte Kars-Sarıkamış’a gitti. Toprak Holding tarafından yaptırılan ve 35 milyon dolara mal olan Toprak Otel’de kalan kardeşler, gün boyunca beyaz örtünün ve bir arada olmanın tadını çıkardılar. Otele eşi Alper Bey, çocukları Alp ve Cem’le gelen Sevgi Hanım, bu kısa tatilin tüm aileye çok iyi geldiğini söyledi.

Fenomen İstanbul’da

Britanya cazının "fenomen müzisyeni" Gilad Atzmon, 25-28 Ocak tarihleri arasında İstanbul Jazz Center’da müzikseverlerle buluşuyor. Yahudi ve Arap ezgilerini batılı caz sound’unda birleştiren Gilad Atzmon, dört gün boyunca dinamik, lirik ve karizmatik sahne performansıyla cazseverleri büyüleyecek.

Şiddet ve sevgi bir arada

Evli işadamı Bilgin Demirören’le uzun süre aşk yaşayan Ebru Yener, geçen yıl noktalanan bu ilişki hakkında ilk kez konuştu. 9 yıllık birlikteliğini bitirdikten sonra emlakçılığa başlayan Yener, ayrılıklarının sebebinin dayak olduğunu söyledi. Demirören’in gururuyla oynadığını belirten Ebru Yener, "Biz zaten İspanyol aşkı yaşıyorduk. Yani pat küt, pat küt" sözleriyle şaşırttı.

Sanata destek veriyor

Genpa Telekomünikasyon A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abidin Erdem, fotoğraf sanatçısı Lütfi Özgünaydın’ın AKM’de açılan "Mardin" konulu fotoğraf sergisine sponsor oldu. İstanbul Valisi Muammer Güler, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı gibi tanınmış isimlerin katıldığı sergi açılışında, Özgünaydın’ın 5 yıllık süre zarfında Mardin’de çektiği fotoğraflar konuklar tarafından büyük bir ilgi ve beğeniyle incelendi.

Sergiye hazır

Dünyaca ünlü seramik sanatçımız Jale Yılmabaşar’a, önceki akşam AKM’de, fotoğraf sanatçısı Lütfi Özgünaydın’ın "Mardin" konulu fotoğraf sergisini gezerken rastladım. Sergiye gelenler arasında bulunan Ebru Sanver’le koyu bir sohbete dalmıştı. Yılmabaşar, büyük bir heyecan ve mutlulukla, önümüzdeki ay açacağı serginin hazırlıklarını tamamladığını anlatıyordu.

Evraklar eksik

Filiz Akın, önceki akşam kendisinin de jüri üyeliği yapacağı "Türkiye’nin Yıldızları" yarışmasının 3. dönem tanıtımına katıldı. The Ritz Carlton Otel’de düzenlenen kokteylde Akın, Yeşim Salkım’la evlilik hazırlığı yapan oğlu İlker İnanoğlu’nun evraklarının eksik olduğunu, bu yüzden nikah başvurusu için beklediklerini söyledi. İnanoğlu’nun bu ay içinde tüm eksikleri tamamlayarak evlilik önündeki tüm engelleri kaldıracağını belirten Akın, sinemaya dönüp dönmeyeceği sorusuna ise şöyle yanıt verdi: "Sinemaya dönmeyi düşünmüyorum. Kamera önüne geçmek istemiyorum."

Londra günleri

Exess Gözlükleri, tüm Türkiye’ye yayılmış 500’ün üzerinde satış noktasında tüketici ile buluşmaya devam ediyor. Her zevke hitap edebilecek 1000’i aşkın model çeşidiyle 10 yıldır hizmet veren firma, yeni kataloğuyla da dikkat çekiyor. İtalyan fotoğrafçı Francesco Soldano’nun, Londra’nın karakteristik iç ve dış mekanlarında gerçekleştirdiği çekimlerin yer aldığı katalog, en az gözlükler kadar beğeni topluyor.
Yazarın Tüm Yazıları