Yasemin'ce







Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Şubatta neler olacak

Bugünden itibaren her ayın son Pazar'ı, önümüzdeki ay hakkında astrolojik bir inceleme yapmaya karar verdim. Böylece yeni bir ayın başlangıcında tüm dönem hakkında genel bir fikir sahibi olabilir, pratik hayatınızı daha kolay yönetmenize yardımcı olabilirim diye düşünüyorum.

Öncelikle şubat ayının iletişim açısından biraz zorlu geçebileceğini belirtmeliyim. Özellikle organizasyonlara yönelik çalışmalar yapanların bu uyarıyı dikkate almalarında yarar var. Böylece karşılaşacağınız bazı terslikleri paniğe kapılmadan çözümleyebilir, hatta önceden tedbirinizi alabilirsiniz.

3 Şubat günü Venüs parladığı Balık Burcu'ndan çıkıp Koç Burcu'nda dolaşmaya başlayacak. Bu sırada İkizler Burcu'nun ilk derecesinde duran Jüpiter ile olumlu bir bakış açısı oluşturacak.

Bu demektir ki, başta Koç ve İkizler olmak üzere Ateş ve Hava grubu burçlarının ilk derecesinde doğmuş olanlar 3-7 Şubat arası 4 günlük devrede sevinç ve mutluluk duygusunu harekete geçiren durumlarla karşılaşacaklar.

*

Bu günler arasında İkizler, Yay, Başak ve Balıklar (Burcun ilk derecesinde doğmuş olanlar, yani 21-24 Mayıs, 24-26 Ağustos, 23-25 Kasım ve 19-21 Şubat günleri arasında doğanlar, iletişim konularında biraz tedbirli olmaları gerekiyor. Özellikle dikkat gerektiren işler yaparken ve karar alırken çevrenizin etkisinde kalabilirsiniz. Veya çeşitli düşüncelerin arasında bocalayıp kararsız kalabilirsiniz.

En önemlisi de içsel bir hesaplaşma içine girerek dostlarınızı, ilişkilerinizi veya kendinizi sorgulayabilirsiniz. Bu sırada fazla derinleşmeyin. Çünkü, aynı zamanda karşınıza bazı fırsatlar çıkacak, bunları sorgulamaya ve endişelere dalıp kaçırmayın.

*

Sabit burçlar olarak tanıdığımız Boğa, Aslan, Akrep ve Kova'nın son on günlük devresinde doğanlar ise, gergin ve farklı beklentiler içinde bulunabilirler. Öfkeli ve aceleci bir tavır içinde bulunmamaya özen göstermelisiniz. Bu devre içinde olayların sizi zorladığını düşünebilirsiniz.

*

Mars-Satürn arasındaki sert etkileşim, kavgacı, hırçın ve tahammülsüzlük etkisi yaratabilir. Genel olarak kişiler arasındaki ve üst düzey yöneticiler arasında çıkabilecek anlaşmazlıkları ve tatsızlıkları işaret eden bu gökyüzü konumunda iddiacı ve kavgacı bir tutumdan sakınmak gerekiyor. Ve tabii sabit burçların son on günlük devresinde doğmuş olanların da enerjilerini kontrol etme konusunda zorlanabileceklerini işaret ediyor. Ayrıca yeni girişimlerde bulunmadan önce ayrıntılı bir araştırma yapmalısınız. Kararlarınızı değiştirmeden önce bir kez daha düşünmenizde yarar var. Bu devre içinde kafanızın karışıklığı ve üzerinizde hissedeceğiniz baskılar yüzünden sağlık sorunları ortaya çıkabilir. En iyisi bu dönem, hoşunuza giden konularla ilgilenmek ve yeni girişimlerinizi Şubat'ın 25'ine kadar askıya almak... Şayet mutlaka bu devre içinde yeni bir atılım yapmanız gerekiyorsa, anlaşma ve sözleşmeleri dikkatle gözden geçirmelisiniz. Hatta güvendiğiniz kişilerin yardımını almalısınız ve tekrar anlaşma koşullarını incelemelisiniz.

*

Mars 15 Şubat’ta burç değiştirip Yay Burcu'na giriyor. Böylece sabit burçlar biraz daha rahatlarken Yaylar büyük istekler içine giriyorlar. Özellikle 23-27 Kasım döneminde doğmuş olan Yaylar, 14-24 Şubat günleri arasında geçen devre içinde ilginç gelişmelerle karşılaşabilirler. İstekleriniz artarken, karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek için daha fazla gayret gösterebilirsiniz. Tabii bu arada bilincinizin derinliklerini araştırmanız da mümkün. Bu devre içinde alkollü içecekler ve yağlı yiyeceklerden kaçınmanızı tavsiye ediyorum.

*

Aslında bu ay için yazılacak daha pek çok işaretler var. Bunları gezegen geçişlerine denk gelen günlerde daha kapsamlı anlatacağım. Burada sözünü ettiğim konulara dikkatinizi çekerken tüm bunların tamamen bir uyarı olduğunu aklınızdan çıkartmayın. İçinizdeki iyi beklentilerin gücünü uyandırdığınız zaman, bunlar sadece bir uyarı niteliğini taşır. Daha ötesi, bu enerjileri isteklerinize kullanmayı sağlar diyorum, Yasemin'ce...

Yazarın Tüm Yazıları