Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Merak ettikleriniz

P. Gülten AYDIN

Sorduğunuz ‘‘Boyut Yayınları’’ndan çıkmış olan ‘‘Astroloji Atlası’’nın ilk iki kitabı çıktı. ‘‘Gök Günlüğü’’ adlı bu iki kitap 1923-2023 yılları arasındaki gökyüzünün (Gezegen-burç) konumunu tam olarak cetvel halinde veriyor. Astroloji Atlası'nın diğer kitapları ve sizin sorduğunuz ‘‘Gelecek Astrolojisi’’ sırasıyla yayınlanacak. Bu kitapların hazırlanması çok uzun sürdüğü için ve titizlikle hazırlandığı için hemen piyasaya çıkamıyor.

Pınar Güler

8 Mart 1939 tarihinde doğmuş birinin yükselen burcunu doğum saati ve yeri olmadan tesbit edilemez. Siz de bu bilgileri vermediğiniz için hesaplayamıyorum. Yükselen burç nedir, sorusuna gelince... Yükselen burç: doğum anında ufuk çizgisinde yükselmekte olan burç, demektir. Kişinin nasıl davrandığı, dış görünümü hakkında bilgi verir.

RUMUZ: Romantik Balık

Yükselen burcunuz Yengeç. Üstelik Ay'da Güneş'inizin gibi Balık burcundayken doğmuşsunuz. Bütün bunlar sizin son derece hassas, duyarlı, alıngan biri olduğunuzu gösteriyor. Neptün, sezgilerinizi daha da güçlendiriyor. Verdiğiniz doğum zamanı doğruysa, enerjik, disiplinli, kararlı bir yapınız olması gerekiyor. Sorduğunuz Koç partnerinizle aranızdaki uyum hakkında bilgi veremiyorum. Çünkü, onun doğum zamanını bildirmemişsiniz. Sadece burçlar arasındaki uyumluluk ilişki hakkında yeterli fikir vermeyeceği için ayrıntılı bilgi vermem mümkün değil. Fakat, genel olarak Koç-Balık aralarında 30 derecelik bir açı olduğu için anlaşırlar.



Yazarın Tüm Yazıları