Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Venüs geri gidiyor

Merkür'den sonra şimdi Venüs de geri gitmeye başladı. Böylece Venüs'ün etkilerini de ağırlaşmış biçimde hissetmeye başlayacağız. Şimdi, ‘‘Ağırlaşması ne demek’’, diyebilirsiniz. Bunu önceki yazılarımda belirtmiştim. Bir gezegen geri gitmeye başladığı zaman yavaş hareket ediyor ve bulunduğu burçta uzun süre kalıyor.

Venüs Başak burcunda dolaşırken şimdi geri gitmeye başladı. Böylece Venüs'ün Başak burcundaki etkileri daha yoğun biçimde açığa çıkacak.

Biliyorsunuz Venüs, Başak burcunda zaten zayıf konumda bulunuyor ve pek rahat değil. Bir de geri gitmeye başladığı zaman bu durum daha da belirgin hale geliyor. Böylece sevginizi ve beğenilerinizi göstermekte katı ve cimri bir tutum içine girebilirsiniz. Duygular yerine mantık öne çıkabilir. Tabii bu arada pek uygun olmayan kişilere aşık olma eğiliminiz de artabilir. Çevrenizdeki kişilerin beğenmediğiniz tarafları daha da gözünüze batabilir.

Gökyüzünün bu konumu, insanlar arasındaki farklılıkların iyice ortaya çıkacağı, sürtüşme veya kişinin yaşamında bedel ödeyebileceği karmaşaların meydana gelmesine neden olabilir.

Venüs geri giderken sevgide sabırsızlıklar, farkında olmadan ihmal edilen ilişkiler olabilir. Aşkta sürekliliği ve güveni sağlayabilmek için bu devre içinde daha tedbirli davranılması gerekiyor.

Tabii paranın kullanımı ve yeni girişimlerde bulunmak açısından da sabırlı olmak ve bazı fırsatların sunulması için beklemek, aktif olarak çalışmaktan daha doğru olacak gibi görünüyor. Ayrıca karamsar duygulardan uzak durmalısınız.



Yazarın Tüm Yazıları