Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Mars Terazi burcunda

Mars'ın Terazi burcuna girmesiyle birlikte estetik, güzellik ve beğenilme arzuları da harekete geçecek. Tabii bunun için sosyal faaliyetlerin daha da hareketleneceğini belirtmek gerekiyor.

Eğlence sektöründe yepyeni girişimler ve büyük bir hareket gözlemlenebilir. Uranüs'ün de desteğiyle bu devre içinde çok farklı ve alışılmışın dışında yenilikler ortaya çıkartmak mümkün.

Mars'ın Terazi burcunda dolaşıyor olması aşk maceralarının da hareketlenmesine neden olacak. Aşk potansiyeli yükselirken ilişkiler de çok farklı boyutlara ulaşacak.

Mars enerjisi, son derece girişken, atak ve faal olmayı getiriyor. Sadece eğlence değil aynı zamanda araştırmalara ve gözlem yapmaya dayalı konularda da başarılı çalışmalar yapılabileceğine de işaret ediyor.

Bu devre içinde hemen her meslekten çok çeşitli kişilerle başarılı ilişkiler kurulabilir ve yapılan projelerin desteklenmesi sağlanabilir.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenecek olanlar elbette ki, Teraziler. Son derece yüksek potansiyelli bir enerjinin içinizde yükseldiğini hissedecek ve el attığınız her konuda başarılı olabilecekmiş gibi kendinizi hissedeceksiniz. Mars, çok büyük beklentiler içine girmenizi ve yapabileceklerinizin üzerinde sorumluluklar yüklenmenizi getirebilir. Bu nedenle kendinizi çok fazla yormamaya özen göstermelisiniz. Tabii bu devre içinde aşk potansiyelinizin iyice açığa çıkacağını belirtmekte yarar var. Hatta kaçamak ilişkiler kurabilir, idealinizdeki sevgiliyle karşılaşabilirsiniz.

Mars'ın bu konumundan olumlu etkilenen İkizler ve Kovalar harekete geçmek için kendilerinde büyük bir güç hissedecekler. İkizler, Merkür ve Venüs'ün sert etkileri yüzünden sıkıntı duysalar bile, her türlü sorunun üstesinden gelebilecek enerjiye sahip olduklarını hissedecekler. Böylece hayatınızı kolaylaştırmayı başarabilirsiniz. Fakat, Kovalar için son derece olumlu bir dönem. Kararsız kalınan konulara bile pratik çözümler getirebilir, başarılı atılımlarda bulunarak isteklerinizi gerçekleştirmek üzere harekete geçebilirsiniz. Hem aşk hem de parasal konularda girişimde bulunmanın tam zamanı.

Kritik konumda bulunan Koçlar ise, Mars'ın zorlayıcı etkisi altında bulunuyorlar. Ancak, moral ve zihin açısından güçlü oldukları için Mars enerjisini istedikleri gibi kullanmayı başarabilirler. Tabii bu arada aşık olacakları kişiyle karşılaşma ihtimalleri de var. Ancak, kendinize pek uygun olmayan birine aşık olma ihtimaliniz yüksek.

Gökyüzünün konumundan sert biçimde etkilenen Yengeç ve Oğlaklar, beklentilerinin yaratacağı bir gerilim içine girebilirler. Tabii bu gerilimi sevdiğinize ve çevrenizdekilere yansıtmamaya özen göstermeniz gerekiyor, diyorum, Yasemin'ce...



Yazarın Tüm Yazıları