Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Yükselen burcu doğum saati belirler

Meriç Pehlivan-ISPARTA

Akrep burcu olduğunuzu iddia eden kaynaklar yanılıyorlar. Siz bir Terazi'siniz. Üstelik akrep burcunda hiç bir eleman durmadığı için akrep etkileri de almıyorsunuz. Tabii bu arada yükselen burcunuzun nerede durduğunu hesaplayamadığım için fazla bir şey söylemek mümkün değil. Şayet belirttiğiniz saat sabah saatleriyse o zaman yükselen burcunuzun Akrep olma ihtimali var. Tabii o zaman durum değişir. Ancak, belirttiğiniz saatin sabah mı yoksa akşam mı olduğunu bilemediğim için hesaplarını yapmadım. Tabii aynı şekilde Ay'ın nerede durduğu da anlaşılamıyor. Sabah saatlerinde doğduysanız Aslan fakat akşam saatleri doğdunuzsa o zaman başak burcuna girmiş olacak. Tabii bu durumda herhangi bir yorum yapmak da mümkün olamıyor.

Hayal gücünüz kuvvetli

RUMUZ: Öğretmen

Burcunuzun Balık olması gerçekçi olmamanıza neden olmaz. Balık, su grubuna ait bir burç olduğu için kişiye yüksek bir hassasiyet ve sezgisellik verir. Ayrıca yükselen burcunuz da Yengeç olduğu için bu durumu destekliyor. Üstelik ifade ettiğiniz gibi aşırı gerçekçiliği veren bir etki de görülmüyor. Tersine son derece güçlü sezgilerinizin olması ve ön görüşlerinizin tutarlı olması gerekiyor. Tabii belirtmiş olduğunuz doğum tarihinde doğduysanız. Hem Uranüs hem de Neptün'ün Güneş'inize yaptığı etkiler hayal gücü ve yaratıcılık veriyor. Üstelik hayatınızda köklü değişiklikler yapabilecek yeteneğe sahip olduğunuz görülüyor. Kişinin hayal gücünün kuvvetli duygularının ve hassasiyetinin yüksek olması gerçeklerden uzaklaşmasına neden olmaz. Tersine gerçekleri çok daha iyi algılamasına ve pratik hayatını kolaylaştırmasına neden olur. Üstelik sanat ve aşk gezegeni Venüs de balık burcunda duruyor. Yani güçlü olduğu bir konumda. Ancak, Satürn kavuşum yaptığı için bu duygularınızı baskı altında tutmanıza neden olabilir. Zaten Ay'ınız da onikinci evde durduğu için duygularını gizleyen bir yapıya sahip olmalısınız.

Hangi kentte doğdunuz

Banu Özyıldız

Doğum zamanınızla ilgili tüm bilgileri yazmışsınız fakat, doğum yeriniz olarak ‘‘Evde’’ doğduğunuzu belirtmişsiniz. Ancak, evinizin nerede olduğu hakkında hiçbir bilgi yok. Doğum yeri derken ev ya da hastahane olup olmadığını sormuyorum. Koordinatları belirleyebilmem için doğduğunuz kenti belirtmeniz gerekiyor. Tabii bu durumda yükselen burcunuzu hesaplayamadım.

Yoğun etkiler var

RUMUZ: G.M

Son derece yoğun bir çalışma temposunda olduğum doğru. Defalarca yazdığınız halde bugüne kadar cevap alamadığınızı belirtmişsiniz. Ancak, olabildiğince çok mektup cevaplamaya çalışıyorum. Bana ulaşan mektupların sayısı gerçekten çok fazla. Ve ben bunların tamamını okuyorum fakat ne yazık ki hepsini cevaplayamıyorum. Noksan bilgi göndermiş olanların mektuplarını ayırıyor ve onlara cevap vermiyorum. Sizin mektubunuz da bunların arasına karışmış olabilir. Lafı daha fazla uzatmadan yükselen burcunuzun Aslan olduğunu belirteyim. Bu yıl üzerinizde yoğun etkiler hissedeceksiniz. Jüpiter Ay'ınızı etkileyecek ve bilinç altınız şuurunuza yükselecek. Bir süredir Uranüs'ün güçlü etkilerini alıyorsunuz ve bu durum yaşantınızda önemli değişiklere neden olacak. Olumlu ve yapıcı yönde beklentiler içine girecek olursanız bu yıl son derece başarılı atılımlar yapabilirsiniz.






 








Yazarın Tüm Yazıları