Yaşam koçları Nadir ve Simavi

Aylık sosyete magazin dergisi Klass, Monik Benardete ile ilginç bir röportaj yapmış.

Yılmaz Morgül’ün sorularını içtenlikle yanıtlayan Monik Hanım, 44 yaşına kadar çok büyük acılar yaşadığını itiraf etmiş. Ardından da yaşam koçlarının adını vermiş! "Hayattan öğrendiklerimin yüzde 95’ini Ayşegül Nadir öğretti" diyen Benardete, yaşadığı üzücü olaylardan sonra yeniden özgüven kazanmasını sağlayan kişinin ise Çiğdem Simavi olduğunu anlatmış bu röportajda...

Hekim aşkı hızlı çapkını uslandırdı

Varan Turizm’in sahibi Enis Pekuysal’a geçtiğimiz akşam Günay Restaurant’da rastladım. Sibel Can’ı izleyen Enis Bey’in yanında iki aydır flört ettiği diş hekimi Emek Kurdoğlu da vardı. Enis Bey’e yakın çevrelerden duyduğuma göre, şimdiye kadar birçok modelle aşk yaşayan çapkın işadamı sonunda uslanmış, Emek Hanım için "Bu benim aradığım aşk" diyormuş. Pekuysal’ın önümüzdeki yıl nikah masasına oturacağını fısıldayanlar bile var.

Bu müzayededen rekor bekleniyor

Turgay Artam’ın sahibi olduğu Antik Palace’da 8 Aralık günü çok önemli bir müzayede düzenlenecek. Saat 13:30’da başlayacak bu müzayedede Alberto Pasini’nin "Harem Bahçesi", Antoine De Favray’ın "İstanbul" konulu üç adet başyapıtı ve Fausto Zonaro’nun "Dolmabahçe" konulu çalışması satışa sunulacak. Türkiye tarihinde satışa sunulan en değerli "İstanbul" konulu eserler olan söz konusu tablolar, 400 bin, 300 bin ve 250 bin YTL gibi açılış rakamları olan koleksiyonerlere sunulacak. Sanat dünyasında büyük heyecan yaratan tabloları görmek isteyenler www.antikas.com adresinden online kataloğa ulaşabiliyorlar.

Papermoon’da Sezen’den sürpriz

Ender-Gülşah Alkoçlar’ın kızı Neslişah, 21’inci yaşını 2 Aralık akşamı Papermoon’da kutladı. Annesi ve babasının yanı sıra anneannesi Hülya Koçyiğit’in de katıldığı kutlama yemeğinde, Neslişah’ı bir de sürpriz bekliyordu. Yan masalarında oturan Sezen Aksu, "Benim elimde büyüdü" dediği Neslişah’ın doğum günü nedeniyle bir şarkı okudu. Aksu’yu dinlemek için yemeğe beş dakika ara veren tüm müşteriler, şarkının bitiminde sanatçıyı dakikalarca alkışladı.

Üç ay önce tanıştı önceki gün evlendi

Sibel Bilgiç, üç ay önce tanıştığı Prof. Dr. Ulvi Suvarioğlu ile önceki akşam Ataköy Marina’da düzenlenen törenle hayatını birleştirdi. Yat Limanı’nda gerçekleşen nikah törenine sadece çiftin aileleri ve yakın dostları katıldı. Bilgiç, düğünden bir gece önce de Sultanahmet’teki Mina Otel’de kına gecesi yaptı.

Dubai’de doğum günü

Halkla ilişkiler camiasının duayeni Betül Mardin, 80’inci doğum gününü, oğlu Ömer Dormen ile gelini Ayşe Arman’ın isteği ile Dubai’de kutladı. 80 yaşını deviren Betül Hanım’ı, dostları da yalnız bırakmadı. Dünyanın dört bir yanından birbirinden renkli 50 insan, Dubai’de Betül Hanım’ın doğum günü kutlamasında buluştu. Tam üç gün üç gece süren kutlamalarda Betül Hanım’ın eski eşi Haldun Dormen, Haldun Bey’in kız kardeşi Güler Yiğit ve hayat arkadaşı Halil Değer de hazır bulundu.

Çocuklara özel yeni yıl kutlaması

SwissOtel The Bosphorus İstanbul, her yıl olduğu gibi bu yıl da bugün çocuklar için büyük bir yılbaşı kutlaması düzenleyecek. TOÇEV himayesinde eğitim gören çocukları ağırlayacak olan otel, birbirinden güzel sürprizlerle miniklere unutulmaz bir yılbaşı partisi yaşatacak.
Yazarın Tüm Yazıları