Yaşadıklarımı bilsin istemiyorum

Güzin ABLA
Haberin Devamı

Gelen vurdu, giden vurdu

Ben 21 yaşında bir genç kızım. 12 yaşında tecavüze uğradım. Bu adam 45 yaş civarındaydı. Ne ailemle ne de bir başka yakınımla bunu paylaştım. Çünkü aileme bu konuyu açsaydım, o sapığı kesin öldürürlerdi. Bu arada iş yerimde bölüm amirim olan evli ve 3 çocuk babası biriyle beraberdim. Onun bana gösterdiği yakınlık için bu kişiye ilk başta baba sevgisi besledim. Daha sonra olaylar benim isteğimin dışında gelişti. Bir gün bir iş nedeniyle iş yerinde yalnız kalmıştık. İlk defa o gece beraber olduk. Karısından boşanıp benimle evleneceğini söylüyordu. Fakat daha sonra bundan vazgeçti. Onu mahallemizden bir gençle kıskandırmak istedim. Bu genç bana aşık oldu ve evlenmek istiyor.

***

Kendinden utanmana gerek yok kızım. Yaşadığın kötü tecrübeler ve ailenden beklediğin sevgi ve yakınlıktan uzak kalman seni bu yanlışlara sürüklemiş. Neyse ki şimdi kendi kendine yaptığın bu yanlışları görüp daha düzgün ve akıllıca bir hayata dönmeyi arzuluyorsun. Bu evli adamla beraberliğin bir hataymış. Ancak bu ilişkin olmasa bile evlenmeyi düşündüğün o çok tutucu gencin senin çocuk yaşta uğradığın tecavüz nedeniyle bile başını ağrıtacağı bir gerçek. Bu gibilere tecavüzü bile kolay kolay anlatamazsın. Mutlaka olayda kadını suçlu görürler. Yine de bu başından geçen olayı ona anlatmalısın.

Bitkilerle sağlık ve güzellik

Evde hazırlayacağınız güneş yağı

Bir küçük şişe badem yağı (30 gr), bir küçük şişe dolusu asidi az zeytinyağı (30 gr), birkaç damla tentürdiyot, birkaç damla limon suyu, bir küçük parça kakao yağı (30 gr).

Eczaneden alacağınız badem yağı ve kakao yağını (önce eriteceksiniz) diğer maddelere karıştırıp bir şişeye koyun. Her defasında çalkalayarak güneşlenmeden önce sürün. Ancak çok beyaz ve hassas ciltliyseniz ilk güneş banyolarında yüksek oranda koruyucu özelliği olan kremler kullanın. Cildiniz güneşe alışınca bu yağı kullanmayı sürdürebilirsiniz.



Yazarın Tüm Yazıları