www nil takipte nokta com

Resmi sitemin adı. Henüz açılmadı. Yazın herkes İstanbul’dan kaçtı. Sıcak insanları ele geçirdi, herkes biraz eridi ve yavaşladı.

İlişkiler genleşip, kopar gibi oldular. Çok fazla yaz aşkı başlamadı. Ve bikiniler de enteresan değil. Ben de saçma hareketler yapmaya başladım. Kendimi herşeye eşit uzaklıkta hissettiğim oluyor, ki aslında insan bir tarafa yaslanmayı sever. Bir soundtrack yok. Ne dayanamayıp için için göbek attığımız bir şarkı, ne bir nakarat, ne bir intro. Sanki bir şeylerin geçiş bölümünde gibiyiz. Ya da sadece ben öyleyim, sizsiz.

Fakat, gelin görün ki karalar bağlamak için fazla sarı bir mevsimdeyiz. Geçenlerde yağmur yağmasa, duygularım olduğunu unutacak raddeye gelmiştim. Gazete ve televizyonları açmıyorum. Hiçbir şeyi açıp kapamıyorum. Klima taktırdım, halbuki karşıyım. Şanslıyım ki, karşı olduğum şeyleri karşımda tutmayı becermişim bu eriyik halde bile. İstanbul’da kalmak istemiyorum. Durmuyorum da pek. Bu yaz aziz İstanbul’a dışarıdan bakıp, sadece işim oldukça ofis gibi kullanmak istiyorum.

Ofiste neler oluyor peki: Ağustosta bir sürü konser var. Eğer bir internet sitem olsa, bakıp gelirdiniz. Hallediyorum. www. niltakipte. com için hazırlık başladı. Eğlenceli olucak. Şimdilik tıklayınca, ineğimin, Kaan’ın atölyesindeki görüntüsü üzerine, ’bir öküzü çok sevdim’ çalıyor. Youtube’da da var aynısı. ’Bir öküzü çok sevdim’ yazınca çıkar. Ben çektim. Sabredin, asıl ortasından başlıyor adamakıllı.

Konserler var diyordum. Bu konserlerden 10 Ağustos Çeşme Babylon’daki wax poetic’le. Bu yazki, Babylon’da kurt dökme seansım onlarla olcak. Benim şarkılarım yok. Girl, hoppala ve birkaç İngilizce şarkı var. Otto var, Kenny var, caz var, sahnede şarkı yazma var. Karşınızda Montreal Caz Festivali’nden ayaklarının tozuyla gelmiş, bir grup tozlu var işte. Karşınıza almayın, yanınıza alın onları işte. (Yok ben star olamıycam bu belli oldu, tepeden bakamıyorum ya, olmuyo, içimdeki mobilyaların hepsi alçak... halbuki gözüm yükseklerde:)

Bir de unutmadan, ofiste birbirimize şu soruyu soruyoruz: benim İstanbul açıkhava konserimin fotoğraflarını kim çekmişti? Kendisi buradan beni duyuyorsa, lütfen kaleye mum diksin. Kıymetini geç anladık ve onunla çalışmak istiyoruz.

Gerek ofiste, gerek konserde, gerek köşelerde buluşmak üzere şimdilik esen kalın.
Yazarın Tüm Yazıları