Ufak tefek kazalar duygusal çıkışlar

Sabah saatleri ufak tefek kazalara ve aksiliklere açık.

Haberin Devamı

Öğle sonrası işler düzeliyor. Ancak akşam saatleri ani gelişmeler, tartışmalar, duygusal çıkışlar, gergin ortamlar, güç mücadeleleri veya içsel sıkıntılar ön planda olabilir.
Geceye doğru riskli hareketlerden, tehlikeli kişi ve ortamlardan uzak durmakta fayda var. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

KOÇ   21 Mart-19 Nisan

Plan ve fikirlerinizden bahsedebilir, kendinize maddi gelirlerinizi arttırmanıza yardım edecek işler için bir bütçe ayırabilirsiniz. Olumsuz ya da mutsuz kişiler sizi yavaşlatabilir ya da engelleyebilir.

BOĞA   20 Nisan-20 Mayıs

Kalben konuÅŸmalı ve iÅŸ ya da özel hayatınızda sizin için iyi olacağını düşündüğünüz konulara odaklanmalısınız. MeslektaÅŸlarınızla baÄŸlantıda olmanız karşı karşıya olduÄŸunuz sorunların çözümünü saÄŸlayabilir.Â

Haberin Devamı

İKİZLER   21 Mayıs-21 Haziran

Belli kararlar alma veya harekete geçme konusunda baskı altında hissedebilirsiniz. Doğru seçimi yapmadan önce, önünüze çıkan ya da berraklaşan olayları anlamak için zaman gerekebilir.

YENGEÇ   22 Haziran-22 Temmuz

Birlikte zaman geçirmekten hoşlandığınız kişilerle bir aktivite planlayabilirsiniz. Birlikte vakit geçirmek aranızdaki bağları kuvvetlendirebilir. Kısa mesafeli seyahatler aydınlatıcı olabilir.

ASLAN   23 Temmuz-22 Ağustos

Ani hareketler size bazı bedeller ödetebilir. Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle tekrar bir araya gelmeniz ilerlemenizi sağlayabilir. Sempatikliğiniz önünüzde yeni seçenekler oluşmasını sağlayabilir.

BAŞAK   23 Ağustos-22 Eylül

Yakın çevrenizden kişilerle ilişkilerinizde sakinliğinizi korumakta zorlanabilirsiniz. Duygusal iniş çıkışlar olayların kontrolden çıkmasına neden olabilir. Kazananı olmayan kavgalardan uzak durun!

TERAZİ   23 Eylül-22 Ekim

Yeni ve heyecan verici aktivitelere katılmanız durumunda yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Yaptıklarınıza veya söylediklerinize insanların ne tepki verdiğini gözlemleyebilirsiniz. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

AKREP   23 Ekim-21 Kasım

Sözlerinizin arkasında olmalısınız, aksi takdirde sizi sosyal ortamlarda tuhaf pozisyona sokabilecek duygusal bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz. Beklenmedik bir kaynak ilginç olayların oluşumuna neden olabilir.

Haberin Devamı

YAY   22 Kasım-21 Aralık

Evinizden fazla uzaklaşmanız karşıt görüşlerle ya da tartışmacı kişilerle karşılaşmanıza neden olabilir. Hayatınızı daha karmaşık değil, daha konforlu hale getirmenin yollarını aramalısınız.

OĞLAK   22 Aralık-19 Ocak

Fırsatlar kaderinizi değiştirebilir. Bulunduğunuz alanda fırsatları gözlemelisiniz. Değişim arayışında olmasanız da yapacağınız araştırmada elinize geçen bilgiler ilerleme sağlamanıza yardımcı olabilir.

KOVA   20 Ocak-18 Şubat

Sezgilerinize güvenmek için doğru bir gün olmayabilir. Bazı konuları aydınlatmada zayıf kalabilirsiniz ve yapılacak konuşmalar sinirlerinizi bozabilir. Kişisel gelişim projelerine ağırlık vermenizde fayda var.

Haberin Devamı

BALIK   19 Şubat- 20 Mart

Tüm gerçekleri öğrendiğinizden emin olmadan fikrinizi beyan etmemenizde veya sonuç çıkarmamanızda fayda var. Sağlığınıza ve önemsediğiniz şeylere dikkat etmelisiniz.

Yazarın Tüm Yazıları