Tuba hippi oldu

Tuba Ünsal, doğum gününü geçtiğimiz hafta Bebek’teki Rommy’de, yakın arkadaşlarının katıldığı özel bir partiyle kutladı.

26. yaşını kutlayan Ünsal’ın gecesine 70’li yılların hippi ve rock’n roll ruhu hakimdi. Ünsal’ın sadece yakın dostlarının katıldığı, her detayın düşünüldüğü gecede, konuklar da tıpkı Ünsal gibi giyinmişlerdi. Deneyimli işletmeci Gökhan Yüzbaşıoğlu’nun açtığı Rommy’deki partiye Teoman, Selma Merter gibi ünlü isimler de katıldı.

Dilekler ağaca yazıldı

Koleksiyonlarıyla dekorasyon modasına yön veren Habitat ile lider dekorasyon ve stil dergisi Maison Française’in, Addresİstanbul’da ortaklaşa düzenlediği yılbaşı partisi, konuklara keyifli anlar yaşattı. Habitat’ın eğlenceli, modern kimliği ve Maison Française’in yaratıcı fikirlerinden ilham alınarak yola çıkılan yılın son partisinde uzun süre hafızalarda kalacak sürprizler yaşatıldı. DJ Hüseyin Karadayı’nın müzikleri eşliğinde keyifli bir atmosferin yaratıldığı partide ünlü konuklar, 2008’den beklentilerini Maison Française&Habitat yılbaşı ağacında dile getirdi.

Swarovski’li sigara bırakma yöntemi

Son dönemde kullanımı bir hayli artan ve sigarayı bırakmak isteyenlerin tercihi haline gelen e-sigara, şimdi de swarovski’li modeliyle ünlü isimlerin ellerinde. Moda tasarımcısı Cemil İpekçi’nin de kullandığı Ruyan firmasının ürettiği elektronik sigaranın swarovski’li modelini de Oya Germen kullanmaya başladı.
Yazarın Tüm Yazıları