Teşekkürler

MUHTEŞEM Bursa seyircisi her set sayısında ve son setteki maç sayısında hep bir ağızdan ‘‘set, set’’ ya da ‘‘maç, maç’’ diye bağırırken, bir anda geçmişteki Roma arenalarındaki gladyatör mücadelelerini anımsadım.

Ve buradaki atmosferin ondan hiç farklı olmadığını fark ettim.

Evet, koskoca Alman Ligi lideri Ulm'ü aslanlarımıza yem etmiş, son sayıda bütün seyirci ‘‘maç, maç’’ derken en büyük gladyatörümüz Neslihan, tribündeki seslere uyarak son darbeyi vurmuş ve şampiyonluğumuzu ilan etmişti.

Bu tacı hak ettiler

Şaka değil, Avrupa Top Teams Kupası'nın şampiyonu Vakıfbank Güneş Sigorta oldu. Takım halinde tek vücut mücadelenin bir sonucuydu bu şampiyonluk. Pasör Elif'ten Tanya'sına, Lena'sından Olga'sına, Aysun'una Necla'sından kraliçemiz Neslihan'a kadar her oyuncu yedekleriyle birlikte bu tacı hak etti. Teknik kadrosu, başkanı, kapıcısı, menajeri, masörüyle bu tip şampiyonluklar kulübün bütünüyle kazanılır. Emeği geçenlere yürekten teşekkürler.

İşin teknik yönüne girmeyecğim. Ancak, milli takımımızın yakaladığı bu çıkışın kulüp takımlarında da devam etmesi çok önemliydi. Milli takım olarak yenemediğimiz Almanların şu andaki lig liderlerini yenerek şampiyon olmamız ayrıca daha da anlamlı. Teşekkürler kızlar. Tarih yazdınız. Tarih de sizi yazacak.
Yazarın Tüm Yazıları