Tedbirli davranın

Hizmet sektörü, hastaneler ve yardımlaşma kurumlarının aktif olacağı bir gün. Kritikçi duygular açığa çıkabilir ve hijyen konusu önem kazanabilir.

Haberin Devamı

Bu arada sürpriz gelişmeler, hem duyguların, hem de düşüncelerin değişmesine neden olacak. Uygulamalarla ilgili yeni yöntem arayışları ortaya çıkabilir. Günün ilerleyen saatleri ve özellikle gece yarısına doğru gerilim artacak. Özellikle sakarlık ve kazalara karşı tedbirli olmak gerekiyor. Sebebi anlaşılamayan sorunlar ortaya çıkabilir.

Mektuplar

RUMUZ: İpek-İstanbul

Nedenini çözemediğiniz bir sıkıntının içinizde giderek büyüdüğünü ve bunun pek hayırlı bir işaret olmadığını yazıyorsunuz. Aslında sezgileriniz doğru, fakat yaptığınız yorumun pek doğru olduğunu söyleyemeyeceğim. Astrolojik açıdan duyarlılığı yüksek biri olduğunuz anlaşılıyor. Fakat içinizden yükselen ve dayanılmaz diye tarif ettiğiniz gerilimin nedeni, değişim zamanınızı işaret eden Pluto. Doğum haritanızı bir süredir Pluto tetikliyor. Şahsiyetinizi ve kendinizi tarif etme biçiminizi değiştirmeye zorlayan bu etkiye karşı sizin gösterdiğiniz direnç yüzünden geriliminiz daha da artıyor.

Kendinizi yenileme zamanının geldiğini işaret eden Pluto, sahip olduğunuz potansiyeli tetiklemiş ve bu potansiyeli açığa çıkarmanız için sizi zorluyor. Korkularınızdan arınıp içinizdeki cesareti yükseltin ve yaşantınızda yapmak istediğiniz değişiklikleri gerçekleştirmek için harekete geçin. Tam da evlilik aşamasında bulunduğunuz şu sırada kötümser açıdan değerlendirmeler yapmanız hiç doğru değil.

Duygularınızı değiştirmek için çevrenizle ilgilenin ve sevdiğiniz konulara yönelin. Sevdiğinizin yükselen burcu Boğa ve onun için de şu günler pek kolay geçmiyor. Ona karşı anlayış göstermelisiniz.

RUMUZ: Kayan Yıldız

Kendinize bu ismi vermeniz, sizin çok romantik olduğunuzu gösteriyor. Fakat "Kayan Yıldız" olmayıp "Parlayan Yıldız" olmak için çalışmanızı öneriyorum. Üstelik doğum haritanızda Yükselen Burcunuzun yöneticisi Jüpiter yukarıda duruyor ve yıldızınızın yüksek olduğunu gösteriyor. Sanırım son zamanlardaki düşünceniz bu olsa gerek. Çünkü siz şanslı birisiniz ve şimdiye kadar isteyip de karşılaşmadığınız pek bir şey olmasa gerek.

Fakat şu sıralarda Uranüs’ün etkilediği bir dönemdesiniz. Aniden ortaya çıkan, kaybolup parlayan şaşırtıcı durumlar, yani sizin merak ettiğiniz durumların nedeni, Uranüs. Ancak bu etki aynı zamanda yaratıcı potansiyelinizin ortaya çıkması için sizi zorluyor. Yakınlarınız ve çevrenizle ilgili düşüncelerinizin değişmesinden rahatsız olduğunuzu belirtiyorsunuz.

Ters giden işleriniz yakın bir gelecekte düzelecek. Fakat bu dönemi sabır göstererek atlatmalısınız. Mayıs ortalarından itibaren kendinizi çok daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Fakat Kasım sonundan itibaren şansınız yükselecek ve sabır gösterdiğiniz bu dönemin ödüllerini almaya başlayacaksınız.

Yazarın Tüm Yazıları