Sürpriz gelişmeler

Hayal gücünü harekete geçiren olaylar, sanat ve yaratıcılık potansiyelini uyandıracak.

Bu arada sürpriz gelişmeler bazı karışıklıkların ortaya çıkmasına neden olacak. Aniden ortaya çıkan durumların büyük değişikliklerin meydana gelmesine neden olacağını işaret eden gökyüzünün konumu hastane, hapishane ve kapalı yerlerle ilgili bazı olayların açığa çıkacağını gösteriyor.

Bülent Kısa adında bir fenomen

Başta annem, sonra babam, daha sonra terk ettiğim kocam ve yanımda götürdüğüm çocuklarım benim başöğretmenlerim. Her birinden öyle çok şey öğrendim, ki öğrenmeye devam ediyorum, sanki çok gerekliymiş gibi sinir uçlarım dışarıda işaretleri bekliyorum. Beklersen, elbette gelir ve beklenmedik anda seni bulur. Daha doğrusu beni! İşte yine kafam karışık, bir haber beni derinden etkiledi. Bir zamanlar neredeyse layıkını bulmuş diyeceğim bir mertebedeyken, şu anda beni derinden etkileyen, Bülent Kısa’nın ölüm haberiyle sarsıldım.

Sanırım farkında olmadan büyümüşüm. Yoksa, bir zamanlar tepki gösterdiğim ve yorumlarından hiç hoşlanmadığım birisinin kaybından esef duymazdım. Şimdi duyuyorum. Ve ben Bülent Kısa’nın bu dünyayı terk etmesinden dolayı çok etkilenmiş bulunuyorum.

Fakat, kızgınım terk edip gittiği için. Yaşamaktan vazgeçtiği için. Bilgisi ve bu bilgiyi biriktirmek için gösterdiği gayret ve ortaya koyduğu emek bile onu değerli kılıyor. Çok yazık oldu! O hem bizim, hem de başkaları için önemli bir fenomendi!
Yazarın Tüm Yazıları