Sosyetenin erkek ikonları

Cemiyet hayatının erkekleri de en az hanımlar kadar giyime kuşama meraklı.

Haberin Devamı

Davetlere tarzlarını belirleyen özel dikim kıyafetlerle gittikleri gibi, ünlü modaevlerinin yeni sezon için hazırladıkları modelleri ilk kez onların üzerinde görmek de mümkün. Örneğin Sezai Taşkent, ıngiliz lordlarını andıran tarzından hiç vazgeçmez. Eksi 2 derecede bile onu dışarıda üzerinde ceketle görürsünüz. Eldivenlerini ve boynuna bağladığı kaşkolunu da eksik etmez. Kaşkolsuz çıkmayanlardan biri de Selim Hamamcıoğlu’dur.

Dört sezondur deve tüyü paltosunu giyen Selim Bey, titizliğiyle de tanınır. Can Akçay, ceket ve deri eldivenlerinin tutsağıdır. Balıkçı yaka kazağının kendisine çok yakıştığını bilen Akçay’ın kış gardırobunda rengarenk balıkçı yaka kazakların olduğunu tüm dostları bilir. Kendi tarzını yaratmasını her zaman bilen Önder Öztarhan, evlenip çocuk sahibi olduktan sonra metal takı tutkusunu bir kenara bıraktı ama dar paça pantolondan vazgeçmedi. Takım elbise giydiğinde bile detaylarla farkını ortaya koyan Ralph Tezman da sosyetenin giyim kuşamıyla öne çıkan isimlerinden.

Selendi 2006 piyasada

Haberin Devamı

Garanti Bankası’nın eski Genel Müdürü Akın Öngör, sekiz yıl önce emekliye ayrılmış ve eşi Gülin Hanım’la birlikte şarap işine el atmıştı. Manisa-Akhisar yolu üzerinde bir arazi satın alan Öngör çifti, önceki yıl “Selendi”, geçen yıl da “Selendi 2005” şaraplarını piyasaya sürdü. Geçen yıl bağlarına 10 kilometre uzaklıkta yeni bir bağ alan, bu bağın ortasına da bir şaraphane kuran çift, şimdi de “Selendi 2006”yı piyasaya sürmeye hazırlanıyor. ıki yıl boyunca meşe fıçılarda 14 derece ısı ve 85 derece rutubette dinlendirilerek üretilen şaraplar, önümüzdeki günlerde piyasada olacak. Öngör çifti, şaraplarının tadımı için 1 şubat’ta Ulus 29’da bir davet verecek.

Birbirinden ‘Sexyy’ mayolar

Modacı Seval Birinci, Sexyy-S 2009 kreasyonunun katalog çekimini Brezilyalı ve Ukraynalı modellerle gerçekleştirdi. Toplam 35 parça mayo ve bikiniden oluşan kreasyonunu yakın bir tarihte düzenleyeceği defileyle tanıtacak olan Birinci, yurtdışı ağırlıklı çalışmalarını bu yıl Türkiye’de markalaştıracağını da açıkladı.

Fıtık oldu

Haberin Devamı

Aslı Başar, boyun fıtığı oldu. Ancak doktorunun tavsiyesini dinlemeyerek, geçtiğimiz hafta sonunu Uludağ’da geçirdi. Tehlikesine rağmen eşi Altuğ Bey’le kayak yapan Aslı Hanım’ın neşesi yerindeydi. Kızına boynunu çok zorlamaması gerektiğini söyleyen anne Sevgi Gedikoğlu ise sözünü dinletememekten şikayet ediyordu.

Gökhan Taksim’de

Taksim Fransız Sokağı’ndaki Cafe de Lafee’nin müşterileri, salı ve perşembe geceleri Gökhan Türkmen’in şarkılarıyla eğleniyor. Aykut Gürel ve Keremcem’in de desteğiyle müzik dünyasına adım atan Türkmen, saat 21.00’de sahneye çıkıyor. Performansı sırasında ilk albümü “Büyük ınsan”da yer alan şarkıların yanı sıra en sevilen popüler parçaları da seslendiren genç şarkıcının yeni video klibinin ekranda dönmeye başladığını da belirteyim.

Kırmızı halı pozu

Haberin Devamı

Cemiyet hayatının renkli isimlerinden Ceyla Aysal, geçtiğimiz gece katıldığı davette kapının önünde basın mensubu arkadaşlarımı görünce poz vermeye başlamış. Kırmızı elbisesi ve tüm sempatikliğiyle birbirinden renkli pozlar veren Aysal, “Kendimi kırmızı halıda yürür gibi hissettim, çok eğlenceliydi” diyerek neşeli kimliğini de ortaya koydu.

Jülide Ateş’in tavsiyesi

Olay markasının Regenerist adlı cilt temizleyici kremi, ıçerenköy’deki Carrefour’da müşterilere tanıtıldı. Ücretsiz cilt analizinin de yapıldığı toplantıda konuşan Regenerist serisinin marka sözcüsü Jülide Ateş, yakında sürpriz bir tv projesiyle ekranda olacağını söyledi.

Dalkılıç Uludağ’da

Haberin Devamı

“Kasaba” şarkısıyla kısa sürede adından söz ettiren pop müziğin genç ve başarılı ismi Murat Dalkılış, sömestrda Uludağ’da sahneye çıkıyor. Uzun zamandır Etiler’deki Fancy Clup’ta sahe alan Dalkılıç, bu akşam Uludağ Fancy Clup’ta sahne alacak. Kayak merkezini dolduran öğrencilere unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanan ünlü şarkıcı, daha sora Ankara ve İzmir’de sevenleriyle buluşacak.

Yazarın Tüm Yazıları