Sosyete Rahmi Koç Müzesi’nde Ferdi Özbeğen dinledi

Sosyetemizin tanınmış çiftlerinden Monik-Ceri Benardete, önceki akşam Hasköy’deki Rahmi Koç Müzesi’nde bir davet verdi...

Şiddetli yağmura rağmen davete yaklaşık 400 kişi katıldı. Jale Yılmabaşar, Rahmi Koç, Nursen Gündüz, Güler Yiğit gibi birçok ünlü ismin katıldığı gecede davetliler, Ferdi Özbeğen’in nostaljik şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşadı. Monik Hanım kadim dostu Rahmi Koç’un bu davet için kendisine müzesini açtığını ve bunun karşılığında hiçbir ücret talep etmediğini söyledi. Davetlilerin büyük ilgi gösterdiği deniz mahsullerinden oluşan mönüyü Rahmi Bey’in hayat arkadaşı Azize Taylan’ın hazırladığını da belirteyim.

Umreden döndü

Umreye giden Gül Dürüst, önceki gün İstanbul’a döndü. Bu ziyareti uzun zamandır yapmayı planladığını belirten Gül Hanım, arzusunu geç de olsa yerine getirmekten dolayı huzurlu ve mutlu olduğunu söyledi. Gül Hanım, İstanbul’a iner inmez ilk iş olarak çok özlediğini söylediği kızları Elif Dürüst ve Şirin Yalçın’ı Teşvikiye’deki işyerlerinde ziyaret etti. Gül Hanım’ın geleceğini bilen kız kardeşler, çocuklarını da o gün Aralık Derneği’ne getirerek annelerine sürpriz yaptılar.

Aşk çabuk bitti

Yaklaşık iki aydır flört eden Emre Bahçıvan ve Süreyya Yalçın ayrıldı... Önümüzdeki günlerde Hotel Les Ottomans’da aile arasında nişan yapacakları konuşulurken Bahçıvan ve Yalçın’ın ani bir kararla ayrılmaları ünlü çiftin yakın çevresinde bile şaşkınlık yarattı. Söylentilere bakılırsa Yalçın’ın bitmek tükenmek bilmeyen istekleri ve çift arasında yaşanan büyük tartışmalar ayrılıkta başrolü oynamış. Yalçın ilk evliliğini Kerem Dürüst’le yapmış ve bu evlilik geçtiğimiz yıl sona ermişti.

Steve Madden Bağdat Caddesi’nde

Dünyanın en ünlü ayakkabı markalarından biri olan Steve Madden yeni mağazasını Çağla Şıkel’in de katıldığı özel bir organizasyonla önceki gün Bağdat Caddesi’nde açtı. Markanın Türkiye’deki temsilcilerinden biri olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten mağaza ortaklarından Moris Doenyas ve İbrahim Şahinoğlu, Steve Madden’in yeni modellerini tüm dünyayla eş zamanlı olarak Türkiye’ye getireceklerini açıkladılar. Türkiye’deki 10. Steve Madden mağazasını açmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirten Şahinoğlu, önümüzdeki aylarda moda duayeni Steve Madden’i Türkiye’ye davet edeceğini de söyledi.

Gazioğlu’nun mutlu günü

İngiltere’den bir seferde iki adet Jaguar araba sipariş ederek dikkatleri üzerine çeken ünlü işadamı Mehmet Gazioğlu’nun kendisiyle aynı adı taşıyan yeğeni Mehmet Gazioğlu, Müge Öztel ile nişanlandı. Genç çiftin, Serdar Bilgili’nin sahibi olduğu Anadolu yakasındaki Ajia Otel’de düzenlediği nişan törenine Begüm Gazioğlu, Mine Narin, Fulya Cinisli, Rıfat-İpek Dedeman çifti gibi çok sayıda ünlü isim katıldı. Gazioğlu ve Öztel, 18 Ekim’de Four Seasons Otel’de düzenlenecek düğün töreniyle dünya evine girecek.

Özel geceler için

Beyoğlu Asmalımescit Minare Sokak’ta hizmet veren Adio Mama adlı restoran değişik konseptlerle müşterilerine hizmet veriyor. Cuma geceleri usta müzisyen Selim Sesler ile fasıl gecelerinin yapıldığı Adio Mama’da cumartesileri Kasımpaşa Romanları fasıl gecesi, salıları ise radyo sanatçıları gecesi düzenleniyor. Adio Mama, Antep yöresine özgü yemeklerin yer aldığı zengin mönüsüyle de dikkatleri çekiyor.

Yazarın Tüm Yazıları