Sizin tavsiyenizi dinledim evleneceğim adamı buldum

Size sadece internetten görüştüğüm biriyle olan ilişkimi anlatmıştım. Ailem bu ilişkiye karşı çıkıyordu. Siz, “Buluşun bakalım” demiştiniz, sizi dinledim ve aşık oldum.

Haberin Devamı

Ablam, ben “Sevgili hayatın” rumuzuyla sana yazmıştım. Yazım, 3 Kasım 2012 tarihinde köşenizde “Umutsuz internet aşkı” başlığıyla yayınlanmıştı.
Kısaca biz tesadüfen internette karşılaşan ve plansız programsız, 2 yıl boyunca hiç görmeden birbirine bağlanan iki sevgiliydik; Facebook’ta bir sayfada, biri doğum gününü kimsenin kutlamadığını yazmıştı. O yazıyı okuyunca onun hissiyatını içimde hissettim. Mesaj attım gayri ihtiyarı. Doğum gününü kutladım.
Ben mesaj atarken ne fotoğrafı vardı ne kaç yaşında olduğuna dair bilgi. Sadece onu hissedip yazdım, sonu nereye gider bilmeden...
Teşekkür etti bana. Daha sonra sohbet etmeye başladık. Ailem, ben tıbbiyede okuduğum için böyle bir ilişki yaşamamı istememişti. Biz de ayrı kalmaya çalıştık, ne kadar başaramasak da... Bize “Önce bir buluşun bakalım birbirinizi tanıyın” demiştin o yazıma karşılık.
Seni dinledik. Biz ayrı kalmaya dayanamayıp devam ettik ve buluştuk. Onu görür görmez, “işte evleneceğim adam” dedim.
İnternetten çok farklı oluyormuş görmek, kokusunu duymak, ellerinin sıcaklığını hissetmek... O sevgi taşan gözleri anlatıyordu her şeyi. Rabbim bunları yaşattı bize, diye şükrediyoruz ikimiz de...
İyi ki de seni dinlemişiz.
Şu an ailemden habersiz, ama bu sevgiden, bu kaderden vazgeçemeyerek devam ediyoruz.
İkimiz de seni takip ettiğimiz için, bir sürpriz de buradan olsun istedim. Bugün 6 Şubat, o özel adamın, sevdiğimin doğum günü. Yarın da ikimizin doğum günü. Yani kaderin yollarımızı birleştirdiği gün. Rabbim hayretsin sonumuzu inşallah...
Ona seslenmek istiyorum: Sen iyi ki doğdun. Ben iyi ki yaşıyorum. Seni çok seviyorum. Ve ne güzel şey, beni seviyorsun. İyi ki varsın bir tanem...
Rumuz: Sevgili hayatın F.

Haberin Devamı

Sevgili kızım, seni hatırlamaz olur muyum? Ailen beraberliğinize karşı çıkıyordu, birbirinizi görmeseniz de çok sevdiğinizi anlatıyordun. Üzülmüştüm ikiniz için de. Demek buluşup görüşmüş, birbirinize daha çok bağlanmışsınız.
Umarım aileler dahil, sevginiz her türlü engeli yıkar, kavuşursunuz. Bunun için mücadeleden asla vazgeçmeyin.

Haberin Devamı

Bana hamile değilsin deyin

Güzin Abla, benim iki buçuk yıllık bir ilişkim var; nişanlanmak üzereyim. Biz nişanlımla ilişkiye giriyoruz, yumurtlama döneminde ilişkiye girmemeye özen gösteriyorum.
Bu ay adetim 12 gün gecikti ama yumurtlama döneminde ilişkiye girmemiştik. Adetimin gecikmesi neden kaynaklanıyor sizce?
Hamile değilimdir, umarım. “Sizden değilsin” diye cevap bekliyorum. Cevabı cep telefonuma verirseniz sevinirim.
Rumuz: Acil

Sevgili kızım, bağışla ama özel telefona servis yapamıyorum. Sana herkese yaptığım gibi, buradan cevap veriyorum.
Cinsel ilişki sırasında eğer korunma yöntemlerinden birini uygulamıyorsanız, yumurtlama dönemi olsun ya da olmasın hamilelik gerçekleşebilir. Çok düzenli adet gören hanımlarda bile, zaman zaman yumurtlama dönemi gecikir ya da erken gerçekleşir.
Yumurtlama dönemi olarak kabul edilen günün 3 gün öncesi, 3 gün sonrasına kadar geçen o süre de tehlikeli ve hamile kalmaya müsait günlerdir.
Eğer hamileysen, panik yapmana gerek yok. Madem nişanlısınız, evlenme tarihini biraz erkene alırsınız, o kadar.

Yazarın Tüm Yazıları