Sınavı kazanacak mıyım

RUMUZ: SINAV

Şu an çalışıyorum, kısa bir süre önce sınavlarım vardı. Sonuçlar çok yakında açıklanacak. Ben rüyamda, sınavı kaybettiğimi gördüm ve o günden beri sınavı kaybetmiş olabilir miyim acaba diye düşünüyorum. Sizce bu bir haberci rüya olabilir mi?


Yorum:

Kişinin önünde bu kadar önemsediği bir sınav varken, rüyasında Hun İmparatorluğu’nu istila ettiğini görmesi beklenemez tabii ya da daha düşük ihtimaldir diyelim.

Sizin de belirttiğiniz gibi, bu sınavları fazlaca önemsemeniz ve kaybetme korkunuz, rüyanıza kendisini karışık sembolizasyonlar kullanmadan olduğu gibi yansıtmış. Yani kaybedeceğinizle ilgili haber vermiyor, kaybetme endişelerinizi dile getiriyor. Umarım bu yorumu okurken, olumlu sınav sonuçlarınızı almış olursunuz. Ayrıca sonuç olumsuz bile olsa, tek bir sınavın hayatınız mahvedip uyku düzeninizi bile bozmasına izin vermemelisiniz. Hayat yeni fırsatlarla dolu, önemli olan yaşamsal sınavları vermek ve güçlü olmak. Ama yine de iyi haberlerinizi bekliyorum. Bol şans!

Bebek emziriyordum

RUMUZ: AKREP

Rüyamda siyah saçlı, beyaz tenli topluca ama çok güzel bir kız çocuğumun olduğunu, ateşlendiğini fakat kısa süre sonra düzelip, sakinleştiğini gördüm. Uyutmaya başlamadan önce kucağıma alıp emzirmeye başlıyordum, o kadar ki bebeğin süt kokusu bile burnuma geliyordu. Henüz çocuğumun olmadığını da belirteyim, acaba yorumu ne olabilir.


Yorum:

Rüyada bebek sahibi olmak, kişinin bebek sahibi olma iç güdüsünü, hayatında başlayan yeni şeyleri veya mutluluğu; rüyada bebek emzirmek ise, başkalarına karşı sorumluluklarını yerine getirme duygusunu simgeler. Aynı zamanda çevrenizde yeni bebek sahibi olan bir akrabanız veya yakın bir arkadaşınız varsa ya da bu konularla ilgili hararetli bir sohbet ortamında bulunduysanız veya bir filmde, dergide ya da dizide bu sahneleri yansıtan görüntüler dikkatinizi çektiyse rüyanız günlük olayların bir yansımasıdır.
Yazarın Tüm Yazıları