Sevgililer tatilde

Emrah’la başrolü paylaştığı “Kınalı Kar” dizisiyle tanınan Özlem Conker, şu sıralar avukat sevgilisi Uğur Koçlu ile birlikte tatil yapıyor.

Eşinden yeni boşanan Koçlu ile Conker, aşklarını Bodrum’da doyasıya yaşıyorlar. Bu arada Uğur Bey’in evliliğini Özlem Hanım uğruna bitirdiği dedikodularının kulaktan kulağa yayıldığını da belirteyim...

Arkadaş sohbeti

Yaz aylarını Türkbükü’ndeki evinde geçiren Didem Uzel, önceki gün Ship a Hoy’daydı. İskelede bir gençle konuşan ünlü oyuncu, sohbete öylesine daldı ki, günün bittiğini geç anladı!

Sakinliği tercih ediyorlar

Pelin Körmükçü ve eşi Cengiz Cennetoğlu da tatil için Bodrum’u tercih edenlerden. Gündüzleri Türkbükü’nün sahil şeridinde denize giren çift, kalabalık beach’lerden uzak duruyor. Ünlü oyuncu ve eşi, Bodrum’un gece hayatında da fazla görünmemeyi, sakin yerlere gitmeyi tercih ettiklerini söylüyorlar.

Mesken tuttu

Şarkıcı Bengü, Bodrum’u mesken tuttu. Yoğun geçen kış günlerinin yorgunluğunu atmak için yaz aylarının ilk günlerinde Türkbükü’ne gelen Bengü, hâlâ burada deniz ve güneşin tadını çıkarıyor...

İyi arkadaş

Şehmuz Tatlıcı, babasının hediye ettiği 4 milyon euro’luk süper lüks yatında Türkbükü’nün tadını çıkarıyor. Küçük Tatlıcı, yatında ağırladığı okul arkadaşlarını önceki gün Bianca Beach’teki partiye götürdü.

Sahil turu

Trabzonspor’u geçtiğimiz yıl çalıştıran teknik direktör Ersun Yanal, ailesiyle birlikte Türkbükü’nde... Yeni sezon için gelen teklifleri değerlendirdiğini söyleyen Yanal, önceki gün ailesi ve arkadaşlarıyla bota atlayıp sahil turu yaptı.

Eski dostlar

Fatih Ürek, sahibi olduğu Chakra’da Bodrum tatilcilerini eğlendirmeye devam ediyor. Gündüzlerini Torba’da denize girerek geçiren şarkıcı, önceki gün dansöz Sibel Barış’la bir araya geldi. Ürek, Barış’la çok eskiden beri dost olduklarını ve birlikte çalıştıklarını söyledi.
Yazarın Tüm Yazıları