Sevgiliden uyarı aldı

Ece Sükan ile sevgilisi Tolga Egemen, geçtiğimiz akşam Ortaköy’deki Erguvan adlı restorandaydı.

Baş başa yemek yiyen çift, geceyi erken noktaladı. Bu arada tam otomobillerine bindikleri sırada Egemen’ın Sükan’ı frikik vermemesi için "Dikkatli bin" diye uyardığı duyuldu./images/100/0x0/55eab324f018fbb8f8911d0f

Yorumsuz

Nurseli İdiz ve kendinden yaşça küçük sevgilisi Fatih Gülnar, geçtiğimiz gece Cihangir’deki bir kafedeydi. Yemek sonrası mekandan İdiz’le el ele çıkan Gülnar, "Evlenecek misiniz" sorusuna "Yok öyle bir şey... Şu an dizi de aşkımız da çok iyi gidiyor. Her ikisinde de başarılıyız" diye cevap verdi. Nurseli İdiz ise sorular karşısında sessiz kalmayı tercih etti.

Tercihleri Cihangir

Tarık Akan, geçtiğimiz akşam sevgilisi Acun Günay’la birlikte Cihangir Leyla Cafe’ye gitti. Uzun süre mekanda kalan çift, çıkışta gazetecilere nadiren dışarı çıktıklarını, çıktıklarında da Cihangir civarındaki mekanları tercih ettiklerini söyledi.

Adana’da renkli defile

Jeaneration mağazaları, Adil Jeaneration adlı yeni mağazasını 21 Eylül’de Adana’da açtı. Gf Ferre, Versace Jeans, Roccobarocco, Trussardi Jeans, Armani Jeans ürünlerinin bulunduğu mağazanın açılışında bir de mini defile düzenlendi. Doğa Bekleriz, Aneta Dalibarova ve Nadezda Lacka’nın görev aldığı defilede 2006-2007 kış sezonu koleksiyonları tanıtıldı.

Şesu aşık/images/100/0x0/55eab324f018fbb8f8911d11

Avrupa Yakası dizisindeki Şesu rolüyle tanınan Bülent Polat, yeni bir aşka yelken açtı. Ebru Oğuz’la ilişkisini geçtiğimiz aylarda noktalayan Polat ile ünlülerin basın danışmanlığını yaptığı öğrenilen yeni kız arkadaşı, geçtiğimiz akşam Cihangir sokaklarında objektiflere takıldı.

Dersler devam ediyor

Elif Germiyanlıgil, Şirin Yalçın, İskender Savaşır, Zeynep Koçak ve Oya Fidanoğlu’nun birlikte kurduğu Aralık Derneği, eğitimi ve öğrenmeyi hayatın belirli bir dönemi ile sınırlandırmayan insanları aynı çatı altında toplamaya devam ediyor. Ders kayıtlarının başladığı şu günlerde, en ilgi gören programlardan biri de İsmail Acar ile Desen Atölyesi...

İçiniz ısınacak/images/100/0x0/55eab324f018fbb8f8911d13

Dünya markalarının vazgeçilmez adresi La Visione, Dolce Gabbana, Versace, Ferre, Exte, CNC, Iceberg, Roberto Cavalli, Just Cavalli gibi markalardan oluşturduğu 2006-2007 sonbahar-kış koleksiyonuyla kadınların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Dünyanın moda trendlerini Türkiye’ye taşıyan La Visione, kemer, çanta ve ayakkabı aksesuvarlarıyla da koleksiyonu bütünleştiriyor.
Yazarın Tüm Yazıları