Şehirli model kumalık

Almanya’da St Pauli takımı oyuncularından Asamoah, iki kadını birden evine götürmüş, karısı tarafından basılınca kan dökülmüş.

Haberin Devamı

Öncelikle, “Tüüüü sana Asamoah” demek istiyorum müsadenizle.
Ha bir de utanmadan demiş ki, “Olayda seks yok, çıkan tartışmada karım sinirlenince masanın üzerindeki bıçaklara vurdu ve yaralandı.” İşte, erkeklerin anlamadığı konu: Aldatmanın sınırı nerede başlar?
Bu Asamoah olayı, biraz komik olmakla birlikte, aslında simgesel bir olay.
Şimdi efendim bu arkadaşlar sanıyorlar ki, duhul yoksa aldatma yoktur.
Yani aklınıza gelecek her türlü flört, muhabbet, sohbet, friksiyon mümkündür, yeter ki duhul olmasın.
Bu tip bir temas olmaması halinde gönülleri son derece ferah, kendilerini dünyanın en sadık erkeği farz ederek pazar günleri çeşitli park ve caddelerde puset itebilirler.
Gram vicdan sızlaması yaşamazlar. Fakat bilmezler ki, sevgililerinin, eşlerinin derdi “duhul” ile değil.
Bilmezler ki, cep telefonu ve bilgisayar dedektifliklerinin çoğunun sebebi, “kaçta neredeydi”den ziyade başka bir kadının varlığı sonucu aptal durumuna düşürülüp düşürülmedikleridir.
Bu hafiyelikler, “Benim varlığımı bilen ve benim erkeğimi benim varlığımla kabullenen bir kadın var mı?” sorusuna yanıt içindir.
Eğer hayatlarında bir kere bile aptal yerine koyulurlarsa, bu bir sonraki ilişkileri için enfes bir travma zemini yaratır.
Ki İngiliz bilim adamlarının yaptığı bir araştırmaya göre Türk kadınları, erkekler tarafından ömürlerinde ortalama 48 kere aptal yerine koyuluyormuş.
Adamların eşlerini çeşitli seksüel aktiviteyle aptal yerine koymaları konusunda top 3 ise şöyle sıralanmış:
1- Facebook’tan tanımadıkları güzellere mesaj atma
2- İşyerinde flört
3- Sokakta önünde yürüyen kadının elma poposuna kilitlenmek.

Haberin Devamı

Garantili adam

Bilirsiniz, kimi kadınlar vardır, tercihlerini yüzüklü erkeklerden yana kullanan.
Çünkü yüzük takmış erkek demek, biri tarafından tercih edilmiş, yani “özellikli” erkek demek. En azından yüzük takmayana göre garantisi var... Yüzük parmağı boş adam serseri çıkabilir, sapık çıkabilir, bilinmez.
Ama sol eline yüzüğü takmış olanda böyle bir tehlike yoktur. O yüzden hayatında bir kadın olan adama yanaşmanın bir sakıncası da yoktur.
Hatta sakınca ne kelime, zevklidir böyle bir ilişki onun için. Çünkü içinde rekabet barındırır.
Bunun yanı sıra, erkeğin, halihazırda olan ilişkisini riske ettiğini görüyorsa, “Ben nasıl da dayanılmaz bir kadınım” hisleriyle dolmak, ayrı bir keyif verir.
Şimdi efendim, oldu da yüzüklü erkeğin dikkatini çekebildiyse eğer, yarışma onun için başlamış demektir.
Aslında buna bir nevi “şehirli model kumalık” diyebiliriz.
Bu tür kumalık sadece kadınlara değil, erkeklere de ait bir kavram. Her iki taraf, diğer tarafın eşinin-sevgilisinin olmasını kabullenerek ilişkiye girebiliyor.
Ayrıca başta dediğim gibi, ortada illa bir “duhul” olması gerekmiyor, işyerinde sürekli flört eden ancak başkalarıyla evli olan çiftler de şehirli model kumalığa örnektir.
Facebook’ta bulduğu her dekolteye mesaj göndererek seks dilenen evli adam da kendi çapında şehirli model kumalık sistemini çalıştırmaktadır.
Güzel bir pazar günü sevgilisinin elini tutmuş dolaşırken yanından geçen çıtırı gözleriyle soyan adam da iki dakikalığına şehirli model kumalık sistemini kullanmış sayılır. Sevgilisi, karısı olduğunu bilmesine rağmen erkeğe yapışanın kendisi şehirli –ve hatta gönüllü- kumadır.
Karısını başka bir şehirde sanırken evine her ne sebeple olursa olsun iki kadını götüren adam da şehirli model kumalığın bir başka versiyonu değil de nedir?

Yazarın Tüm Yazıları