Şahenk’in forma aşkı

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Ferit Şahenk’in Başkan Aziz Yıldırım’la yakınlığını hemen herkes bilir. Bu ikili Papermoon’da sık sık bir araya gelir ve futbol üzerine uzun uzun konuşur.

Şahenk, Fenerbahçe Kulübü için yapabileceği şeyler olup olmadığını da mutlaka sorar... Sarı lacivert renklere böylesine bağlı olan işadamının, Galatasaray’ı yenerek şampiyonluklarını ilan ettikleri maç sonrasında yaptığı şovsa şu sıralar herkesin dilinde... Maçın ardından stada inerek, Galatasaray’ın gol yediği kaleye doğru, futbolcuların gol sonrası yüzüstü yerde kaymalarını taklit ederek uçması, gerçekten görülmeye değermiş.

İmza günü yarın

Alinur Velidedeoğlu, Alinurvcadrage kitabını 11 Haziran günü, 15.00-18.00 saatleri arasında Nişantaşı Beymen’de imzalayacak. Velidedeoğlu, kitaptaki fotoğrafları ‘yerleşik düzenin kadın bedenine bakışını bütünüyle yerle bir eden, onu en gerçekçi biçimde yeniden kurgulayan, ona derin bir gözle bakan sıradışı kadrajlar’ olarak yorumluyor.

Sortie gelecek yıl da el değiştirecek

Kuruçeşme’deki eski Laila, bu yıl farklı bir isim ve farklı patronlarla hizmete giriyor. Adı Şefik Öztek’le özdeşleşen Laila, Burak Türeci ve Varol Kaynar tarafından 14 Haziran’da Sortie adıyla açılacak. İki ortağın 400 bin dolara bir yıllığına kiraladığı mekan, duyduğum kadarıyla 2006 yazında da farklı ellerde olacakmış. Yeni kiracının adı Barış Tansever... Ulus’taki Sunset Restaurant’ın sahibi Tansever, Sortie’yi 2006 yazından devralıp, yılın 12 ayı açık olacak şekilde yenileyerek eğlence tutkunlarının hizmetine sunmayı planlıyormuş.

Hollywood yıldızı gibi

Melissa, eğitimi, aldığı aile terbiyesi, ağırbaşlılığı ve şıklığıyla, yaşıtı genç kızlar arasından sıyrılıp dikkatleri üzerine çekiyor. Önceki akşam anne ve babasıyla Reina’ya giden genç Eliyeşil, yine mekanın yıldızı olmayı başardı. Hollywood yıldızlarını anımsatan beyaz, yerlere kadar uzanan elbisesi, cüretkar göğüs dekoltesi ve güzelliği nedeniyle, herkesin gözü üzerindeydi. Ancak bir gece kulübüne gelirken bu kadar ağır kıyafet seçiminin gerekli olup olmadığı akıllara takıldı. Onun nedeni de çok geçmeden anlaşıldı. Eliyeşiller, katıldıkları Dilek Hanif defilesi sonrası Reina’ya gelmiş, giysilerini değiştirecek zaman bulamamışlardı.

İstanbul Boğazı’nda yelken heyecanı

Yelken tutkunları, heyecan ve coşkuyu bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek olan Vakko Sailing Cup Bosphorus ile yaşayacak. Organizasyon, 10 Haziran’da teknelerin Ataköy Marina’da buluşması ile başlayacak. İki etaptan oluşacak yarışın 1. etabı, saat 12:00’de Galatasaray Adası-Bebek Koyu-Galatasaray Adası, 2. etabı ise saat 14:00’te Galatasaray Adası-Ataköy Marina arasında gerçekleşecek. Vakko Kuruluşları Yürütme Kurulu Başkanı Cem Hakko organizasyonla ilgili, ‘Bu proje için yaklaşık bir yıldır çalışıyoruz. Yarışçılar için olduğu kadar, seyirciler için de kusursuz bir organizasyon tasarladık’ dedi.

Kıbrıs turlarına katılıyor

Beşiktaş’ın eski menajeri Sinan Engin, vaktinin çoğunu Bodrum’da geçiriyor. Bu arada eşi Ayşe Hanım ise Bodrum’dan sıkıldığı zamanlarda ise sık sık Kıbrıs’a düzenlenen turlara katılıyor. Geçtiğimiz gün de Girne Colony Hotel’deki Sibel Can programını kapsayan bir tura katıldı Ayşe Hanım. Kıbrıs’a akın eden iki uçak dolusu insanın arasında yer alan Ayşe Engin, oradaki zamanının çoğunu Melek Boz’la kollu makinelerin başında geçirdi.

İstanbul’dan göçüyor

Sennur Çiftçi, havaların ısınmasıyla birlikte soluğu Bodrum’da aldı. Geçtiğimiz hafta arka arkaya düzenlenen birkaç davette rastladığım Çiftçi, hafta sonunda ise yorgunluğunu Bodrum’daki evinde attı. Önceki gün birkaç özel işini halletmek üzere İstanbul’a gelen Sennur Hanım, bu sabah yeniden Bodrum’a uçacak ve uzun süre de İstanbul’a uğramayacak.

Gençleri kendine bağladı

Bodrum’daki Fuga Tatil Köyü, tatilcilerin favori adresleri arasında... Burayı Emre Can’dan yedi yıllığına kiralayan Volkan Büyükhanlı, hafta sonları düzenlediği partilerde çıkardığı pop yıldızlarıyla özellikle gençleri mekanına çekmeyi iyi biliyor. Akşam üstü saatlerinde başlayan beach partilerde ve gece konserlerinde eğlenen gençler, yorgunluklarını derin mavi sularda atıyor. Fuga’nın müdavimleri arasında Pınar Altuğ ve sevgilisi Tony de var. Büyükhanlı’nın sevgilisi Berrak Tüzünataç’a gelince. O da işlerinden fırsat bulduğu her an Bodrum’a gidiyor ve hafta sonlarını mutlaka orada geçiriyor.

Konser nerede Yaramancı orada

Geçtiğimiz hafta Venedik’te olan ve orada festival kapsamında verilen konserleri takip eden Mihrinur Yaramancı, sanat turlarına Türkiye’de devam ediyor. Birkaç gün önce 33. Uluslararası İstanbul Müzik Festivali’nin Aya İrini’deki açılış törenine katılan, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’nın Moskova Devlet Senfoni Orkestrası Şefi Pavel Kogan yönetiminde verdiği konseri izleyen Mihrinur Hanım, özel davetleri de kaçırmıyor.

Mayolarını çaldılar

Akrep Nalan, geçtiğimiz ay evine giren hırsızın sadece mayolarını çalmasına anlam verememiş, olay sonrası Ayyıldız’ın sahibi Murat Erdoğan’a rica ederek, bedenine göre özel mayolar yaptırmıştı. Ancak önceki gece bir hırsızlık kabusu daha yaşadı ve hırsız yine Ayyıldız tarafından özel olarak hazırlanan mayolarını çaldı. Akrep Nalan, sadece mayoların çalınmasına bir türlü anlam veremiyor.
Yazarın Tüm Yazıları