Sağlıklı saçlar için haftada bir bakım şart

Merhaba Suna Hanım. Benim sorunum da hemen hemen tüm kadınların olduğu gibi saçlarımla ilgili. Saçlarım seyrek ve uzattığım zaman dökülmesi artıyor.

Saçlarımı canlandırmak ve biraz daha gürleşmesini sağlamak için ne yapabilirim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

İyi çalışmalar.

Ayşenur B.

Bir yumurta sarısını, yarım litre ılık suya koyup çırpın. Akşamdan saç diplerine bunu ova ova sürün ve bezle saçınızı sararak yatın. Sabah uyandığınızda saçınızı sulandırılmış şampuanla yıkayın. Bu bakımı haftada bir gün yapmanız yeterli gelecektir.

Sivilcelere soğan ve lahana

Suna abla, sizden bir ricam var. Benim yüzümde küçük küçük sivilceler var. Bunlar beni o kadar rahatsız ediyor ki, insan içine çıkamıyorum. Sizden merakla cevap bekliyorum.

Sevgilerimle.

Sırma D.

Kızım, her zaman dediğim gibi önce yediklerine dikkat etmelisin. Ayrıca sivilcenin sıkıntı ve sinirden oluştuğunu bil ve rahat olmaya, kafana takmamaya çalış ki yenileri olmasın! Soğanı ve lahanayı blendırdan geçir. Temiz cildine sür. 20 dakika bekletip yıka. Geçmiş olsun.

Kireçlenen bacağa yumurta akı sürün

Sayın Suna Hanım, anneciğimin dizlerindeki ağrı için size yazıyorum. O kadar doktora gitmemize ve birçok ilaç ve iğne kullanmasına rağmen ağrıları sürüyor. Doktorlar kireçlenme teşhisi koydu ve zamanla geçeceğini söylediler. Sizden rica etsem bir de siz annem için o çok değerli bitkisel çözüm önerilerinizden verebilir misiniz?

Saygılarımla. Sinem Korap
Yazarın Tüm Yazıları