Sabancı sevdiği şarkılarla anıldı

Merhum işadamı Sakıp Sabancı, ölümünün 8’inci yıldönümünde, en sevdiği şarkıların seslendirildiği bir konserle anıldı.

Haberin Devamı

Sabancı Center’daki konsere Sabancı Ailesi’nin yanı sıra iş, sanat ve siyaset dünyasından ünlü isimler katıldı. Gece, Ahmet Özhan’ın şarkılarıyla başladı, Sakıp Sabancı’nın eşi Türkan Sabancı’nın herkesi duygulandıran konuşmasıyla devam etti, aralarında İzzet Günay, Erdoğan Demirören, Tekin Akmansoy ve Orhan Gencebay’ın da olduğu ünlü isimlerin seslendirdiği “Eski Dostlar” şarkısıyla da sona erdi.

Kapalı kapılara ardında

Cem Uzan’dan ayrıldıktan sonra eski sevgilisi Tolga Egemen’le görüntülenen ve aşk iddialarını da “Biz çok iyi arkadaşız” diyerek yalanlayan Derin Mermerci, önceki gün de Selhan Aloğlu ile Etiler Şamdan’daydı. Birlikte eğlenen ikili, muhabirlerin görüntü almasını engellemek için görevlilere mekânın kapılarını kapattırdı. Geçtiğimiz hafta Bebek’teki Lucca’da yanlarında Tolga Egemen’le objektife yansıyan Mermerci ile Aloğlu, gecenin sonunda mekândan ayrı ayrı çıktı.

Haberin Devamı

7. mağaza İstinye Park’ta

2007’de Yıldız Holding bünyesine katılan dünyaca ünlü çikolata markası Godiva’nın İstanbul’daki ilk mağazası, Nişantaşı’nda hizmete girmişti. Godiva, İstanbul’da Akmerkez, Kanyon-Harvey Nichols, Suadiye ve Bebek Chilai, Ankara’da da Panora AVM’de açtığı mağazalar ile Türkiye çapında mağaza sayısını 6’ya çıkardı. 7’nci mağaza ise geçtiğimiz günlerde İstinye Park’ta açıldı. Alışveriş merkezinin giriş katında bulunan mağazada el yapımı pralin ve trüfler alabilir, kafede soluklanıp Godiva lezzetlerini tadabilirsiniz.

Kadına eşit ücret

BPW Türkiye, kadınlar için hayata geçirilen “Kırmızı Çanta” kampanyası kapsamında Taksim’deki Alkoçlar Otel’de bir panel düzenledi. Gülşah Alkoçlar’ın ev sahipliği yaptığı “Eşit İşe Eşit Ücret” paneline Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de katıldı. Kadınlara destek veren Sarıgül, yaptığı kısa konuşmada “Kadınlarımızın hak ettiklerini almaları için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım” dedi.

Kızımın arkadaşı

Deniz Akkaya, Yusuf adlı işadamıyla Şamdan’dan çıkarken görüntülendi. Eski manken büyük panik yaşarken, işadamı “Deniz, kızımın arkadaşı” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Deniz Akkaya, önceki gece Etiler Şamdan çıkışı görüntülendi. Adının ‘Yaşar’ olduğunu öğrendiğim bir işadamının kullandığı araca binen Akkaya, çıkışta muhabirleri görünce panikledi. Eski manken, işadamının aracına bindikten sonra da görüntülenmemek için koltuğun arkasına gizlendi. Araçtan inip basın mensuplarına açıklama yapan işadamı, “Deniz Hanım, kızımın çok yakın arkadaşı olur. Bu gece beraber eğlendik” dedi.

Yazarın Tüm Yazıları