Saat 10'da Kordon'da

1- CİNSİYET...
2- YAŞ...

3- İŞ...
4- BENİ TANIMALISIN ÇÜNKÜ...
5- NASIL BİRİNİ ARADIĞIMI ANLAMAN İÇİN ...
6- VAZGEÇEMEYECEĞİM 5 ŞEY...
7- EN SEVDİĞİM AŞK FİLMİ SAHNESİ...
8- EN SEVDİĞİM ALBÜM/ ŞARKI/ ŞARKICI...
9- BUGÜNE KADAR SÖYLEDİĞİM EN BERBAT YALAN...
10- EN BEĞENDİĞİM ÜNLÜ...
11- EN SEVDİĞİM KİTAP...
12- YATAK ODAMDA ...
13- EN RAHATSIZ OLDUĞUM AN...
RUMUZ: MİTHRİL

mithrilcave@hotmail.com

Cinsiyet: Erkek. Yaş: 31. İş: Turizm sektörü. Beni tanımalısın çünkü: Beni buraya bir şeyler yazmaya iten sebepten dolayı Hayatımdaki bu boşluk, bu anlamsızlık senin eksikliğinden. Yüzünden gülücükleri, kalbimden sevgimi eksik etmeyeceğim, bu yüzden beni tanımalısın. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Gözlerine bakınca kelimelere gerek kalmayacak. İçindekileri gözlerinden okuyabileceğim sevgi dolu birini arıyorum. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Hüzün, yaşama sevincim, sevgiden ve müzik. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Köprü Üstü Aşıkları. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Dönem dönem değiştiği için seçmeye kıyamadım. En beğendiğim ünlü: Kötü Kedi Şerafettin. En sevdiğim kitap: Bir Gün Tek Başına, Vedat Türkali. Yatak odamda: Şeklini her ay değiştirdiğim üçgen bir yatak odam ve içine bir türlü sığdıramadığım dvd’ler, cd’ler, kitaplar var. En rahatsız olduğum an: Yapmak istemediğim bir şeye

ERKEK

koray1978@hotmail.com

RUMUZ: ATLANTİS06

Yaş:
25. İş: Satış pazarlama. Beni tanımalısın çünkü: Gerçeğim. Gerisini de merak edersen anlatırım. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Sadece kendin ol. Peki, bir de Başkentli ol yeter! Vazgeçemeyeceğim 5 şey: İşim, ailem, seyahatlerim, özgürlüğüm ve aşk. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Melekler Şehri. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Kıraç. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Ben yalan söylemem ki.’ En beğendiğim ünlü: Brad Pitt, Meg Ryan. En sevdiğim kitap: Yüzbaşının Kızı. Yatak odamda: Her şey var sadece ben yokum. En rahatsız olduğum an: Karşımdakinin sahte olduğunu anladığım an.


xpowers1@hotmail.com

RUMUZ: XPOWERS1

Yaş:
24. İş: Otelcilik. Beni tanımalısın çünkü: Hayatla barışık, kendine güvenen, geleceğini düşünen ve benimle birlikte olan insanlara güvence veren bir yapım var. Nasıl birini aradığımı anlamam için daha fazlası: Onun, bana güven vermesi bana kendini sevdirmesi ve bana aşkını ispat etmesi gerekir. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Ailem, arkadaşlarım, geleceğimi düşünmek, aşk ve mutluluk. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Hayalet. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Baha. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘İşteyim gelemem!’ En beğendiğim ünlü: Gani Müjde. En sevdiğim kitap: Sefiller. Yatak odamda: Bilgisayarım, müzik setim, ve yalnızlığımla birlikte ben varım. En rahatsız olduğum an: İlk ve tek sen varsın sözü.


hearty40@mynet.com

RUMUZ: HAFFNUNG

Yaş
: 40. Beni tanımalısın çünkü: Yaşamın bir döneminde, çoğu insan kendini yapayalnız hissetmiştir. Öyle ki, kültürel birikim ve sosyal onu yalnızlık duygusundan kurtaramamıştır. Ben o durumdayım. Nasıl birini aradığını anlamam için daha fazlası: Benim gibi kendini kalabalıklar içinde kendini yalnız hisseden birini arıyorum. Vazgeçmeyeceğim 5 şey: Babam, kardeşlerim, yeğenlerim ve seyahat. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Yok. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Freedom / Bob Marley. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Yakında geleceğim.’ Gelemeyeceğimi bile bile.’ En beğendiğim ünlü: Nelson Mandela. En beğendiğim kitap: Ana, Maksim Gorki. Yatak odamda: Sadece kocaman bir yatak var, dolapsız ve komodinsiz. En rahatsız olduğum an: Bir ülkeye girerken ya da oradan çıkarken, pasaportumun Türk olması nedeniyle, bazen bekletilmek.


carizmator@mynet.com

RUMUZ:CARIZMATOR

Yaş:
24. İş: Güvenlik. Beni tanımalısın çünkü: Sportmenim, çekiciyim, espriliyim, gülmeyi güldürmeyi ve hayata neşeyle bakmayı severim. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Açık, şeffaf, cesur, maceracı. Ve en önemlisi bana katlanabilmeli! Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Güvercinlerim ve ailem. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Maalesef yok. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Sezen Aksu, Tarkan. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Harikasın ve çok güzelsin.’ En beğendiğim ünlü: Cem Yılmaz, Beyazıt Öztürk. En sevdiğim kitap: Üç Deniz Ötesi. Yatak odamda: Boş yatağım ve karşısında ben varım. En rahatsız olduğum an: Karnımın acıktığı an.


omersahin1@ttnet.net.tr

RUMUZ: BANA YAZ.

Yaş:
36. İş: Akademisyen. Beni tanımalısın çünkü: Dürüst, iyi niyetli, hoşgörülü, sevgi doluyum. İyi bir mesleğim ve kariyerim var. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Fiziğine güvenen bir kadınla tanışmak istiyorum. Yani güzel olmalı. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Sevgi, saygı, dürüstlük, güven ve sağlam karakter. Bir de güzellik. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Hatırlamıyorum. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Emel Sayın. En beğendiğim ünlü: Hülya Koçyiğit. En sevdiğim kitap: Aklını En İyi Şekilde Kullan! Yatak odamda: Düzen ve temizlik var. En rahatsız olduğum an: İnsanların gözlerinin içine baka baka yalan söyleyenler!


immortal51@hotmail.com

RUMUZ: IMMORTAL

Yaş:
25. İş: Tasarımcı. Beni tanımalısın çünkü: Dürüstüm, sağdiğim, sevecenim ve herşeyden önemlisi saygılıyım. Bende olan özellikleri saydım sanki! Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Aynı bana benzemeli! Dürüstlük ve saygı benim için en önemli erdemler. Bunlar olsun yeter. Gerisi boş! Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Telefonum, sigaram, çay, müzik ve sinema. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: The Ghost. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Mustafa Sandal. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Yalandan nefret ederim!’ En beğendiğim Ünlü: Mustafa Sandal. En sevdiğim kitap: Da Vinci Şifresi. Yatak odamda: Ben, müziğim, yalnızlığım ve fotoğraflar var. En rahatsız olduğum an: Sevdiğim insanlar tarafından yanlış anlaşılmış olduğumu düşündüğüm zamanlar.

KADIN

ness_34@mynet.com

RUMUZ:ESMERALDA

Yaş:
24. İş: Satış temsilcisi. Beni tanımalısın çünkü: Zeki, şirin, ufak tefek bir yer fıstığıyım. Aşka aşık ve son derece cömertim. Kısacası harikayım! Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Dürüst, zeki, iyi giyinen, sigaradan nefret eden, yedinci sanata aşık, çekici birini arıyorum. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Ailem, ben, sinema, tiyatro ve kitaplarım. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Bir Gecelik Aşk. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Placebo, Without You I am Nothing. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Seni sevmiyorum.’ En beğendiğim ünlü: Gary Oldman, John Malkovich, Jack Nicholson ve Brad Pitt. En sevdiğim kitap: Aynada Aşk Vardı. Yatak odamda: Ben varım. Hem de en ben halimle. En rahatsız olduğum an: Eski sevgilime ‘Seni sevmiyorum’ dediğim an.


divinely@mynet.com

RUMUZ: DİVİNELY

Yaş:
23. İş: Bankacı. Beni tanımalısın çünkü: Eğer oyunlardan sıkıldınsa, kartlarını açık oynamak istiyorsan, huzura ve gülümsemeye ihtiyacın varsa beni tarımalısın. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Duygularını saklamayan, hayattan zevk almayı bilen biri olmalısın. Senin yanında zamanı unutmalıyım. Birlikte sıkılmalı, birlikte gülmeliyiz hayata. Sen benim dizlerimde huzuru, ben senin omuzlarında güveni bulmalıyım. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Neden sadece sen olmayasın! En sevdiğim aşk filmi sahnesi: 50 İlk Öpücük. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Yaşar. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Henüz bir ilişkiye hazır değilim.’ En beğendiğim ünlü: Robin Williams. En sevdiğim kitap: Küçük Prens. Yatak odamda: Kitaplarım, hayallerim ve sessizlik var. En rahatsız olduğum an: Birinin ses tonunu yükselterek konuşması.


fatsila@mynet.com

RUMUZ: 23

Yaş:
23. İş: Muhasebe. Beni tanımalısın çünkü: Şekerim, şımarığım, kıskancım ve neşeliyim, daha ne istersin ki! Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Baskıcı bir ailem var ve ben artık sıkıldım her şeyden. Bu yüzden hayatımı değiştirebilmek adına bir şeyler yapacaksan (evlilik) bana yaz. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Turuncu renk, kitaplarım, çikolata, yemek ve ayna. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Kasımda Aşk Başkadır. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Kıraç, Sezen Aksu. En beğendiğim ünlü: Beyazıt Öztürk. En sevdiğim kitap: Başucumda Müzik, Safiye Sultan’lar. Yatak odamda: Öyle çok şey var ki sıkıldım ama odamda yalnız değilim. İki ablam, kocaman bir Gardırop kemanım, turuncu rengin hakim olduğu bir sürü şey var. En rahatsız olduğum an: Bana yöneltilen bir soruyu cevaplayamamak!


mavi__nehir@hotmail.com

RUMUZ: MAVİ NEHİR

Yaş:
23. İş: Muhasebe Müdürü. Beni tanımalısın çünkü: Hayata mutlulukla bakan her zaman kıpır kıpır kanı kaynayan, yerinde duramayan, dürüst, çalışkan bir o kadar da masum biriyim. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Esprili, eğlenceli, dürüst, fedakar, ve sevgisini hissettiren biri. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Hayat, sevdiklerim, hayallerim, ailem ve dürüstlüğüm. En sevdiğim Aşk filmi sahnesi: Melekler Şehri. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Rafet El Roman, Sezen Aksu, Murat Kekilli. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Bu akşam çıkamam çok yorgunum.’ En beğendiğim ünlü: Bruce Wills, Meg Ryan. En sevdiğim kitap: Mavi Tuna. Yatak odamda: Kitaplarım, cicili bicili bebeklerim ve bir de yumuşacık yatağım var. En rahatsız olduğum an: Birinin bana yalan söylediğini hissettiğim an.


gokser_sg@hotmail.com

RUMUZ: ÖZEL

Yaş:
24. İş: Özel sektör. Beni tanımalısın çünkü: Hayatın bütün zorluklarıyla başa çıkabilen tecrübeli biriyim. Bu yüzden kendimi sana anlatmak ve seni anlamam zor olmayacak. Bütün bu fırtınalı günlerden sonra, beni seven biriyle huzurlu ve mutlu bir hayat yaşamak istiyorum. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Dürüst, kendisiyle ve hayatla barışık, deli dolu, paylaşmayı bilen, ailesine ve sevgilisine değer veren biri. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Hayatım, ailem, arkadaşlarım, işim ve olursa sevgilim. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Asmalı Konak. En sevdiğim albüm şarkı/şarkıcı: Sezen Aksu, Yıldız Tilbe. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Hiç öyle şey olur mu? Saçmalama!’ En beğendiğim ünlü: Haluk Bilginer, Brad Pitt. En sevdiğim kitap: Danielle Steel’in kitapları. Yatak odamda: Televizyonum, mumlarım ve kırmızı yatağım var. En rahatsız olduğum an: Bilmediğim sorulara cevap veremediğim zamanlar.

GÜNÜN FAVORİSİ * * * * *

neden_olmasin_ki @hotmail.com

RUMUZ: TATLI

Cinsiyet:
Kadın. Yaş: 27. İş: Öğrenci. Beni tanımalısın çünkü: Yargılanmadan sevileceksin. Anlayışlı, dırdırı olmayan biriyim. Oyunlarım, planlarım, gizli hesaplarım yok. Dürüst ve zekiyim. Unuttum: Ateşli bir aşığım. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: İlgi gördüğüm kadar ilgimi de gösterebileceğim ve bundan rahatsız olmayacak biri. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Müzik, kitap, film seyretmek, ailem ve tabii ki aşık olduğum erkek. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Özel Bir Kadın. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Feridun Düzağaç, Nazan Öncel, Teoman. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Hayır canım alınmadım! Neden alınayım ki?’ En beğendiğim ünlü: Dustin Hoffman, Meryl Streep, Al Pacino. En sevdiğim kitap: Veronica Ölmek İstiyor. Yatak odamda: Ben, romantik ve erotik aşk hayallerim, gelecek planlarım, kendimi güvende hissetmenin ve bir yere ait olmanın huzuru var. Tabii kalbime girmek isteyen misafirlerim için de özel bir yer var! En rahatsız olduğum an: Kendimi doğru düzgün ifade edemediğim için öfkelenip küçük bir çocuk gibi hırçınlaştığım kırıcı olduğum zamanlar.

Dikkat, dikkat! Bu oyunu oynamak istiyorsanız... Kendinize bir internet adresi edineceksiniz, bir rumuz icat edeceksiniz, yukarıdaki sorulara cevap vereceksiniz ve şu adrese bana göndereceksiniz: saat10kordon@hurriyet.com.tr Anlaştık mı?
Yazarın Tüm Yazıları