Reklam yıldızı

İş kadını Sıdıka Atalay’ın oğlu ünlü şef Tolga Atalay, dünyaca ünlü fast food markası Mc Donald’s Türkiye’nin yüzü oldu.

Haberin Devamı

Sahibi olduğu Solid Consulting Group bünyesinde hizmet veren Goodfellas, Cha Cha Cha, Frederic’s, Okka Kebap ve Mor Mamut gibi farklı lezzetlerin sunulduğu mekanlara imza atan Tolga Atalay, şimdi de reklam yıldızı oldu. Geçtiğimiz aylarda Nişantaşı City’s’in içinde hizmete giren Mahalle’de Nathan’s adlı Amerikan sosis zincirinin bir şubesini açan Atalay, Mc Donald’s için kamera karşısına geçti. Atalay, reklamlarda oynamakla kalmayıp menülerinden ilham aldığı Mc Donald’s için yeni gurme tabaklar da hazırladı.

Aşkınızın kilit noktası

Kanyon Alışveriş Merkezi ”Aşkınızın Kilit Noktası” adlı bir projeye ev sahipliği yapıyor. Toplum Gönüllüleri Vakfı yararına 14 Şubat’a kadar sürecek etkinlikte ziyaretçiler sevdikleriyle beraber aşklarını ”Dev Kalpler”e kilitleyecek. Aşıklar üzerlerine baş harflerini yazdıkları asma kilitleri Kanyon’da bulunan ”Dev Kalpler”e asacak.

Sahne şirketlerin

Haberin Devamı

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Ballantine’s ile Sahne Şirketlerin” yarışması için başvurular sürüyor. Ön elemelerin 12 Şubat-9 Mart tarihleri arasında yapılacak etkinliğin Jüri Başkanı sevilen sanatçı Nev oldu. Sahne Şirketlerin” yarışmasında, grupların performansları Nev’in Jüri Başkanlığını yaptığı, 4 kişiden oluşan sabit jüri tarafından değerlendirecek.

Kar tatilcileri

Okulların yarı yıl tatiline girmesiyle iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri, çocuklarıyla birlikte soluğu kış turizminin popüler adresi Uludağ’da aldı. Yeni çocukları olan Sanem–Ralf Tezman çifti, tatil için geldikleri Uludağ’da bol bol kayak yaptı. Hilal Kosif ise İspanyol sevgilisi Javier Piles’le geldiği Uludağ’da objektiflere yansırken, Hakan-Evelina Kosif ve Sinan-Melda Kosif çifti de onlara eşlik etti.

Yazarın Tüm Yazıları