Rastgele yaşamamak için Emirgan’a gidin

‘Ben bir yaşam sanatçısıyım; benim sanat eserim yaşamımdır’ der Suzuki...

Peki ya sizin yaşamınız bir sanat eseri mi, yoksa rastgele mi yaşıyorsunuz? Yaşamının kontrolünü ele geçirmek isteyenler için Emirgan’da bir adres önerim var.

Emirgan Çınaraltı sokağından girip, karakolu geçtiğinizde sağda müstakil bir bina göreceksiniz: Gaia Yaşam Danışmanlığı Merkezi.

Ben gittiğimde güneşli bir gündü ve bahçesinde bir bebekle annesi, bayan Natali ve Kaan vardı. İlk kez gittiğim bu merkez yeni kurulmuş, ilk konuklarını ağırlıyordu. Eşyalar yeni kokuyordu. İçeride pek çok kişi vardı. Çaylar içiliyor, Şamanik ve spiritüel sohbetler yapılıyordu.

Ben de o sohbetlerin içinde buluverdim kendimi... Önce Marmaris Bayırköy’de yaşayan bir Şaman Ozan Doğudan ve güzel eşi Ebru ile sohbet ettik. Orada bulunma sebepleri, merkeze doğal ilaçlar temin edecek olmalarıydı.

BEYİN HER ŞEYİ KAYIT EDER

Merkezin kurucularından Natali Zayud’un kafasında Marmaris Bayırköy’e ‘doğal yaşam’ turları düzenlemek var. Aslen Bakü’de tıp okuyan bayan Natalie, Rus Bilim Akademisi’nde çalışmış. 1992’de Türk vatandaşı olmuş.

Bir süre özel çalıştıktan sonra şimdi Emirgan’daki yaşam danışma merkezini açmış. Merkezde ayrıca biyolojik çözümleme, yoga, meditasyon, çigong, tai chi yapılıyor. Yani holistik yöntemler kullanılarak kişinin bütünlüğe ulaşması sağlanıyor. Bayan Natali’yle ‘kuantum terapisi’ adını verdiği yöntemi kısaca konuştuk...

‘Beynimiz bilgisayar gibi çalışır. Sürekli ne görüyor, duyuyor, hissediyorsa kayıt eder. İnsanda yüzde 10 bilinç, yüzde 90 bilinçaltı vardır. Bu kayıtlar çok uzun süre saklanır. Özellikle negatif olayları silmek zordur. O yüzden ‘Hayatta terslikler hep beni buluyor!’ diye kendinizi şartlarsanız, gerçekten de terslik yaşarsınız. Asıl kayıt 1-7 yaş arasında tamamlanır. Anne-baba, aile figürü de o zamanda tamamlanır. Büyüdüğünüzde de anne-babaya benzeyen eş bulursunuz kendinize...’

Peki bayan Natalie ne yapıyor? Kuantum terapisinde, kişiyi kendi bilinçaltına sokuyor. 0-7 yaş arasıyla ilgili sorular soruyor.

Beyni çeşitli frekanslara sokuyor. REM uykusu sırasındaysa beyindeki kayıtları silebildiğini, değiştirebildiğini söylüyor.

‘Kuantum enerjisi, her şeyi barındıran nedenlerin nedenidir. Bazı hastalıklar embriyodayken oluşur. Anne ne yaşıyorsa bebek de onu yaşar. Çok ağır hastalıklar eski hayatlardan başlayabilir. Terapi sırasında kristal quartz taşları kullanıyorum. Çünkü bilim adamları kanıtladı ki, quartz doğru yerlerde ve temiz olarak kullanılırsa çok iyi sonuç veriyor. Milyonlarca yıldır toprakta arınmıştır taş. Quartz kristalinin titreşimi, insanın sağlıklı DNA’sının titreşimiyle aynı.’

‘Hayata dair ne varsa beyninizde programlanır’ bilgisi ile yol çıkan Gaia Yaşam Merkezi, ‘Kuantum Süper Düşünce Teknikleri’ seminer ve terapileriyle sizi yaşamın merkezine doğru yolculuğa çıkarıyor.

EVRENSEL SEVİNCİ HİSSETTİRİYOR

Kuantum düşünce tekniği sizi: öncelikle kendinizi tanımaya, başkalarını anlamaya, evrensel sistemin işleyişini fark etmekten doğan bilgeliğe, beden enerjinizi düzenleyerek bunu en yüksek seviyede kullanmaya taşıyor.

Söylediklerine göre; yaşamınızı sınırlayan, engelleyen, siz fark etmeden sizin olan düşünce kalıplarınızın farkına varıp bunların yerine, gücünüze güç katan ve bilinçle sizin olan aydınlığı koyabilir, hayatınızı bu yeni ışıltı doğrultusunda tamamen değiştirebilirsiniz.

Doğuştan hakkınız olan mutluluğu, bereketi, bolluğu ve sevinci yaşamınıza kuantum düşünce teknikleri kullanarak katabilir ve böylece tamamen farklılaşabilirsiniz. Çünkü kuantum düşünce teknikleri sağlıklı ve güçlü bir beden için uygun zemin hazırlıyor.

Merkezin internet sayfasıyla ilgili çalışma yapmak üzere gelen tasarımcı Kaan Yılmaz, kuantum terapisine girmiş ve çok şaşırmış. Çünkü kendisiyle son derece barışık, mutlu bir insan olduğunu düşünürken, aslında kendisini sevmediğini öğrenmiş.

Büyük bir değişim yaşamış. Şimdi eskisinden çok daha mutlu olduğunu ve bunu tanımlamakta zorluk çektiğini söylüyor. Anladığım kadarıyla, korku, kaygı, yargılamak, öfke, suçluluk gibi ilerlemeyi engelleyici duygu kalıplarınızı bir kenara bırakmak ve evrensel sevinci hissetmek istiyorsanız, yana yaşamınızla ilgili köklü değişiklik yapmak istiyorsanız bu merkeze gitmenizde fayda var.

Sodashi: Her gün meditasyonla yaratılan doğal ürünler!

Burası bir ‘güzellik’ köşesi değil, ancak Sanskritçe’de anlamı ‘bütünlük, saflık ve canlılık’ olan Sodashi ürünleri çok ilgimi çekti. Çekirge’ye uyan bir felsefeyle üretildiği için de sizinle paylaşmak istedim. Sodashi, Avustralyalı Megan Larsen tarafından geliştirilmiş tamamen doğal ürünlerden oluşan bir yüz ve vücut bakım markası. Onu herhangi bir bakım markasından ayıran özelliğiyse, 20 kişilik çalışan kadrosunun her gün saat 3’te meditasyon yaparak kendilerine ve ürünlerine pozitif enerji yayması! Sodashi bakımı yaptırmak ya da ürünlerden satın almak istiyorsanız Ritz Carlton Laveda Spa’nın yolunu tutmalısınızÖ Bakalım farkı hissedecek misiniz? Tel: 0 212 334 43 53

Kuantum Süper Programlama Tekniği

Kendinizi mutsuz mu hissediyorsunuz?

Kendinizi başarısız mı hissediyorsunuz?

Kendinizi yetersiz mi hissediyorsunuz?

O zaman kuantum süper programlama tekniği size göre!

Kuantum süper programlama tekniği ile hayatınızı sil baştan istediğiniz gibi yaratın. Olumsuzlukları, başarısızlıkları, kötü alışkanlıkları değiştirip ilişkilerinizi düzeltin.

Biyolojik Çözümleme

Hastalıklar tesadüfen oluşmazlar. Onlar çelişkilerimizin ve iç çatışmalarımızın bedenimiz üstündeki fiziksel görüntüsüdür. İnsanoğlu fark ettiği her şeyi çözebilecek yetenektedir. Yeter ki hangi hasatlığımızın, hangi zihinsel problemimize işaret ettiğini bilelim.

Dans Terapi

Karnımız ikinci beynimizdir. Anotomi ve hücresel biyolojist olan Prof. Michael Gershon’un klinik araştırmaları sonucu biri başımızda diğeri karnımızda bulunan iki beynin birbirleri ile uyumlu çalışmaları halinde uykusuzluk depresyon cinsel problem vs gibi sorunlar çözülmektedir.Karın bölgemizi aktive edip,doğru solunumu kullandığımızda kendimizle uyuma gireriz.

Gaia Yaşam Danışmanlığı Merkezi , Doğru Muvakkithane cad. No:60 Emirgan Tel: 0 212 277 05 98- 277 16 27
Yazarın Tüm Yazıları