Rahmi Koç’un Çeşme günleri

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, hafta sonunda Ege Bölgesi’ndeki üst düzey temsilcilerine yemek vermek üzere Çeşme’ye geldi.

Koç grubuna ait bir helikopterle Altın Yunus Oteli’nin pistine inen işadamına kız kardeşi Semahat Arsel, CNN Türk’te program yapan Tahire Demircan ve çok sayıda misafiri eşlik etti. Koç, otele yerleştikten sonra bornozunu giyip soluğu denizde aldı. Koç Holding CEO’su Bülent Bulgurlu ile birlikte zodyak ile açılan ve Çeşme açıklarında bir koyda denize giren Rahmi Bey, yaklaşık yarım saat sonra karaya çıktı. Bu arada Tahire Demircan’ın Koç’a denizden çıkar çıkmaz bornozunu giydirdiği de dikkatten kaçmadı.

Bir mekán dört mutfak

Kaya Demirer’in sahibi olduğu Topaz Restaurant, dört farklı mutfağın yemeklerinden oluşan yepyeni mönüsüyle artık eskisinden daha da iddialı... İtalyan, İspanyol, Yunan ve Türk mutfağından örneklerin yer aldığı mönü, gerçekten dikkat çekici... Bu arada belirteyim, Topaz yenilikçi yapısı ile başlattığı misafir aşçı geleneğini de farklı bir tarzda devam ettiriyor. Bugüne kadar mekána gelen tüm misafir aşçıların mönülerinden seçilen en beğenilen tarifler de yeni mönüye eklendi.

Sortie’de çıkacak

Ajda Pekkan 11 Ağustos Pazartesi akşamı Kuruçeşme’deki Sortie adlı gece kulübünde sahneye çıkacak. Uzun zamandır kulüplerde program yapmayan Pekkan’a uzun uğraşlar sonunda evet dedirtmeyi başaran kişi ise mekán sahibi Erol Kaynar... Süper star, Kaynar’ı kıramamış ve sevilen şarkılarını Sortie’de okumayı kabul etmiş. Bu arada bir de not düşeyim: Aynı mekánda 27 Ağustos gecesi de Enrico Macias sahne alacak.

Küçük Yüzücüler sergisi açıldı

Bennu Gerede’nin "Huggies Little Swimmers-Küçük Yüzücüler" adlı fotoğraf sergisi, geçtiğimiz gün açıldı. Huggies Little Swimmers sponsorluğunda, Hillside Trio’nun ev sahipliğinde gerçekleşen açılış davetinde cemiyet hayatının ünlü isimleri bir araya geldi. Bennu Gerede-Ahmet Ağaoğlu, Kaya Çilingiroğlu-Feraye Tanyolaç, Esra Oflaz-Ziya Güvenkaya, Arzu Balkan-Tamer Karadağlı, Zeynep Tokuş-Alp Nuhoğlu, Burak Hakkı-Sema Şimşek ve Murat-Ebru Pilevneli gibi pek çok ünlü çiftin bebeklerinin fotoğraflarından oluşan sergi, 20 Ağustos akşamına kadar açık kalacak.

Sürpriz yarışında müthiş final

Reina’nın sahibi Mehmet Koçarslan, hem evlilik yıldönümünü hem de 50’nci yaşını Suada’daki sürpriz partiyle kutlandı. Eşi Müge Koçarslan tarafından organize edilen görkemli partiye 120 kişi katıldı. Konuklar arasında Semiramis Pekkan, Hakan Ferhatoğlu, Maria-Necmettin Eliyeşil ile kızları Melisa, Alican Duran, Gülbin Simitçioğlu ve Tuğba Peksayar da vardı. Nuran Sultan’ın dansıyla coşan davetliler, oryantal şova ellerindeki tef ve marakaslar ile eşlik etti. Yemek olarak sushi ikram edilen bu özel geceyi bir haftada hazırlayan ve hazırlıkları eşine hissettirmemek için de büyük çaba harcayan Müge Koçarslan, sürprizden alnının akıyla çıktı. Eşi Mehmet Bey ise "Ben de evlilik yıldönümümüz için ona sürpriz hazırlıyordum. Ava giderken avlandım. Eşim benden hızlı çıktı" dedi.

Evlilik an meselesi

Esra Gürsoy, her yıl haziran sonunda Bodrum Bianca’daki evine yerleşir. Geçtiğimiz haftalarda ben de Bianca’daydım ve orada Esra Hanım’ın ikizi Berna Tezol’la karşılaştım. Sevgilisi Korcan Karar’ı almış, tatil için kardeşinin yanına gelmişti. Sevgililerin iskeledeki samimiyetlerini görünce, bu ilişkinin ciddiyetini anladım. Konuşulanlara bakılırsa her an sürpriz yapıp nikáh masasına oturabilirlermiş.

Ayakta alkışlandılar

Kerem Görsev, Kağan Yıldız ve Cengiz Baysal’dan oluşan Kerem Görsev Trio, İtalya’da düzenlenen iki ayrı caz festivaline katıldı. Kerem Görsev Trio, 36. Uluslararası Pescara Caz Festivali kapsamında 16 Temmuz’da Pescara’da, 17 Temmuz’da ise 35. Uluslararası Umbria Caz Festivali kapsamında Perugia’da konser verdi. Pescara ve Umbria caz festivallerinde kendi grubuyla, kendi müziğini çalan ilk Türk müzisyen olan Kerem Görsev, ayakta alkışlandıklarını ve bunun kendilerini onore ettiğini açıkladı.

Gözlüklerinden kurtuldu

Türkiye Hastanesi Göz Kliniği’nin kurucusu Operatör Doktor Nusret Baş, Erkan Yolaç’ı yakın ve uzak gözlüklerinden kurtardı. Başarılı bir operasyon sonrasında gözlüklerine veda eden Yolaç, hastane çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kendisini çok iyi hissettiğini söyleyen usta televizyoncu, yeni projeleri olduğunu da belirterek "Kendi hazırladığım ve yapımcılığını üstleneceğim bir programın hazırlıklarını sürdürüyorum" dedi.
Yazarın Tüm Yazıları