Q Jazz Club’da dünya starı

Charlotte Smalls, 30 Kasım’dan beri Les Ottomans’ın içindeki Q Jazz Club’da sahneye çıkıyor.

Programına 29 Aralık’a kadar devam edecek olan Smalls, muhteşem müzikal yorumları ve dinamik kabare tarzı şovu ile herkesi büyülüyor. NY Times tarfından "Müthiş yeni yetenek" olarak lanse edilen sanatçıyı dinlemek için hálá zamanınız var.

Önce sevgilisi sonra menajeri oldu

Hande Yener, yaklaşık iki aydan beri eski bir garson olan Kadir Doğulu ile beraber... Eski garson yeni şef sevgilisiyle ilişkisi de gayet güzel yürüyor... Bu uyumun son kanıtı, ikilinin şimdi de iş ortağı olması! Yener, son dönemlerde basından saklama gereği duymadığı sevgilisini menajeri yaptı. Yani ünlü şarkıcı ile konser ya da özel program yapmayı planlayanlar, bundan böyle Kadir Bey’i arayıp detayları onunla görüşmek durumunda kalacak.

Kanserle savaş için yardım topladılar

Nişantaşım Derneği, Rahimağzı Kanseri projesine destek amacıyla önceki akşam Conrad Otel’de davet verdi. Home Sweet Home ürünlerinin tanıtıldığı bir defilenin düzenlendiği gecede ayrıca bir de müzayede yapıldı. 55 parçalık Home Sweet Home özel koleksiyonunun yanı sıra İsmail Acar’ın bir tablosunun satışa çıktığı müzayededen toplam 90 bin YTL gelir elde edildi. Meral Kozakçıoğlu Özekici’nin ev sahipliği yaptığı geceye, aralarında Hayri-Sabire Kozakçıoğlu, Ümit Özekici, Aslı Başar, Dilek Özmen, Menekşe Uysal, Fatih-Figen Kıral’ın da bulunduğu yaklaşık 300 davetli katıldı.

12’nci yıl kutlaması

Esra-Sinan Gürsoy çifti, 12’nci evlilik yıldönümlerini önceki gece Blackk’te kutladı. Partiye Nurettin Hasman-Eda Taşpınar, Gökhan Çarmıklı, Alinur Velidedeoğlu, Enci Teker, Deniz-Haluk Berdan, Emre Ergani-Şebnem Işık ve İpek Tuzcuoğlu gibi birçok tanınmış isim katıldı. Bu arada Sinan Bey’in eşine, evlilik yıldönünümü hediyesi olarak 5. evlilik yıldönümünde hediye ettiği fakat Esra Hanım’ın Paris seyahatinde çaldırdığı küpelerin aynısını yaptırdığını da söyleyeyim

Teşekkür mektubu

İtalyan markası Energie/Miss Sixty çocuk koleksiyonu, Türkiye’de satılmaya başlandı. Öğrendiğime göre Miss Sixty Kids koleksiyonları tüm dünyada büyük ilgi görüyormuş. Hatta ünlü aktris Gywneth Paltrow, geçtiğimiz hafta kızı Apple’a aldığı kıyafetleri öylesine beğenmiş ki İtalya’daki şirket yöneticilerine bir teşekkür mektubu göndermiş. Paltrow’un "Açık yüreklilikle ifade ediyorum ki kızım için uzun süredir bir arayış içindeydim. Miss Sixty koleksiyonları beni büyüledi. Kızımla aynı giyinebileceğim düşüncesi bana müthiş keyif veriyor. Teşekkür ederim" yazılı mektubunun birer kopyası Miss Sixty Kids koleksiyonlarının satışa sunulduğu Kanyon ve Nişantaşı mağazalarına da gönderilmiş.

Elit’in yıldızı

Şişli’deki Elit adlı gece kulübünde yılbaşı akşamı Eliz program yapacak. Eliz’in yorumunu mutlaka dinlemenizi öneririm. Nitekim bu mekana geçtiğimiz gece uğradım ve bir kez daha onun sahne performansına şaşırdım. Genç şarkıcı, "Eliz in Wonderland" adını verdiği ve günümüz popüler şarkıları ile nostaljik eserleri bir araya getirdiği repertuvarıyla coşturmayı biliyor.

Gençleşmiş

İnci Aksoy, eskisi kadar sık olmasa da hálá özel davetlerde karşımıza çıkmaya devam ediyor. Son yıllarda zamanının büyük bölümünü sahibi olduğu EKAV Sanat Galerisi’nde geçiren Aksoy’a geçtiğimiz gece Esma Sultan Yalısı’ndaki davette rastladım. Elçin Gümrükçüoğlu’nun ev sahipliği yaptığı davetin konuklarından olan İnci Hanım, gayet zarif ve hoş görünüyordu.
Yazarın Tüm Yazıları