Polonyalı sanatçıdan müzik ziyafeti

Polonyalı ünlü besteci ve kompozitör Zbigniew Preisner, önceki akşam Avustralyalı şarkıcı, besteci ve aranjör Lisa Gerrard ile birlikte İstanbul Kongre Merkezi’nde sahneye çıktı.

Haberin Devamı

Bu sene 70’inci yılını kutlayan Yapı Kredi’nin ana sponsorluğunda düzenlenen konserde Preisner’a sahnede İstanbul Senfoni Orkestrası, İstanbul Filarmoni Korosu ve çocuk soprano Matthew Price da eşlik etti.

İlkbahar müzayedesi

Bali Müzayede’nin ‘ilkbahar müzayedesi’, 14 Mayıs’ta Grand Hyatt’ta gerçekleştirilecek. Gecede klasik, çağdaş ve modern resimler ile hat sanatı eserleri satışa sunulacak. 19. yüzyıl İtalyan sanatçısı Fausto Zonaro’ya ait İstanbul Boğazı konulu yapıtın 240 bin lira açılış fiyatıyla yer alacağı müzayedede ressam Canan Tolon’un bir eseri de 475 bin liradan satışa çıkacak.

Balıkçı hayali gerçek oldu

Yeme içme dünyasının tanınmış isimleri Gazi ve Bilal Ateş kardeşler, balıkçı açma hayallerini gerçeğe dönüştürdü. İkilinin ‘ChefMezze’ adlı restoranı, 13 Mayıs’ta Kuruçeşme Sortie’de hizmete girecek. Tasarım işini mimar Ali Türker’e emanet eden kardeşler, mekânın alışılmışın dışında bir balık restoranı olacağını söylüyor: “ChefMezze Balık’ta Ortadoğu ve Ege mezelerini tadacaksınız, karidesli risottoyu, ıstakozlu makarnayı yiyeceksiniz.”

Haberin Devamı

Sonbahar modası

Dünyaca ünlü Fransız modaevi Christian Dior, Zorlu Center’da açtığı butiğinde 2014 sonbahar koleksiyonunu tanıttı. Beymen ve Dior ekibinin ev sahipliğinde gerçekleşen sunumda, davetliler yeni sezonun favori parçalarını inceleme fırsatı buldu. Defileye katılan cemiyet hayatının tanınmış isimleri, sunumu izlerken alışveriş yapmayı da ihmal etmedi.

Özge’nin yazı

Özge Ulusoy, Codentry için hazırladığı “Different Beachwear” koleksiyonunu önceki gün Four Seasons Hotel’de tanıttı. Davette Burcu Esmersoy, Çağla Şıkel, Esra Eron, Ece Gürsel, Yüksel Ak, Pınar Tezcan, Ebru Destan, Tuğba Karaca gibi yakın arkadaşları da Ulusoy’u yalnız bırakmadı. Otelde kum, çakıl taşı, deniz yıldızları ve şezlong konularak oluşturulan “Özge’nin Yazı” köşesi de davetlilerden büyük ilgi gördü.

Yazarın Tüm Yazıları