Podyuma dönüyor

Yurdal Sert’ten boşanmaya hazırlanan Ivana Sert, bir süre ara verdiği işlerinin başına yeniden geçti.

Haberin Devamı

Ivana Sert, 2012 yazı için hazırladığı mayo koleksiyonunu 25 Eylül’de KKTC’deki Rocks Hotel’de düzenlenecek “Fashion Party”de tanıtacak. Fashion TV Türkiye Temsilcisi Enis Onat’ın organize ettiği partide mankenlerle birlikte podyuma çıkacak olan Sert, defile Fashion TV’den de canlı yayınlanacağı için çok heyecanlı.

Medyatik düğün

Fanatik Yazı İşleri Müdürü Tolga Umay ile Milliyet Reklam Müdürü Tuğçe Öztürk, Kalender Orduevi’nde düzenlenen düğünle evlendi. Çiftin şahitliğini Lobby PR Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Uzun ve İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın yaptı.

Sahibinden satılık

Mehmet Emin Karamehmet, Çukurova Holding’in bünyesinde bulunan Sait Halim Paşa Korusu ile Bağlarbaşı Korusu’nu satışa çıkardı. Bu iki koru, daha önce de iki kez satışa çıkarılmış ancak imar izinleri olmadığı için satılamamıştı. Bu kez işi sıkı tutan Karamehmet, korular için sahibi olduğu Akşam Gazetesi’ne iki gün boyunca tam sayfa ilan verdi. İlgilenenlere duyurulur!

Haberin Devamı

Nedo ile New York podyumlarında

Modacı Nedret Taciroğlu, markası Nedo’nun 2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu bugün New York Moda Haftası’nda tanıtacak. Defile, New York’un ünlü otellerinden Waldorf Astoria Hotel’in balo salonunda düzenlenecek. Taciroğlu, bu defileyle New York Moda Haftası’na altıncı kez katılmış olacak...

Hem aşkta hem işte kazandı

E da Taşpınar’la sık sık İstanbul gecelerinde boy gösterdiği için “Eda aşkı, spor aşkını öldürecek” diye eleştirilen milli sörfçü Bora Kozanoğlu, Türkiye Yelken Federasyonu’nun bu yıl ilk kez düzenlediği Pegasus Windsurf Ligi’nde şampiyon oldu. Kozanoğlu, dedikodulara cevabını birincilik kürsüsüne çıkarak verdi...

Benim yüzüm sinema

Fotoğraf sanatçısı Bülent Umut, “Benim Yüzüm Sinema” adlı sergisiyle sanatseverleri Yeşilçam yolculuğuna çıkarıyor. Aralarında Ayla Algan, Serra Yılmaz, Tuncel Kurtiz ve Erol Günaydın’ın da bulunduğu 21 kadın, 21 erkek sanatçının fotoğraflarının yer aldığı sergi, bugünden itibaren 9 Ekim’e kadar İstanbul Modern Sanatlar Galerisi’nde görülebilir.

Yazarın Tüm Yazıları