Periler diyarına yolculuk

“Barbie Mariposa ve Peri Prenses”in özel gösterimi Kanyon’da yapıldı. Gösterime katılan genç anneler, Barbie bebekleri aratmadı...

Haberin Devamı

Barbie, Hot Wheels, Fisher Price, Monster High, Polly Pocket, Max Steel gibi çocukların vazgeçilmez ürünlerini bünyesinde bulunduran Mattel, Barbie’nin yeni filmi “Barbie Mariposa ve Peri Prenses”in özel gösterimi için geçen hafta sonu Kanyon Cinemaximum Sinemaları’nda bir davet düzendi.
Yasemin Özilhan, Ayşe Kucuroğlu, Bennu Gerede, Melda Kosif, Sinem Yıldırım ve Şebnem Işık Ersoy’un da aralarında olduğu iş, sanat ve moda dünyasının ünlü annelerinin, kızlarıyla katıldığı etkinlik büyük ilgi gördü. Barbie’nin son filmini izleyen çocuklar, kendileri için özel hazırlanmış kanatları takıp, temsili Barbie kızıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Boyama etkinliğinin de gerçekleştiği etkinlik sonunda çocuklara Barbie’nin “Mariposa ve Peri Prenses Bebeği” hediye edildi.

Haberin Devamı

Etkinliğe Eda Taşpınar yeğeni Mila ile, Bennu Gerede de oğlu Kai ile katıldı.

Gündüz öğrenci akşam anne

Bilgi Üniversitesi’nde Halkla İlişkiler öğrencisi olan Yasemin Özilhan, oyunculuğa döneceğiyle ilgili haberler hakkında “Önce eğitimimi tamamlamak istiyorum” dedi.

Boğaz’da balık

Naim-Güler Arnas, 40 yıl evvel balayı yaptıkları Büyük Tarabya Oteli’nde bir davet verdi. Otelin Limani Balık restoranında yapılan etkinliğe, iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Naim Arnas, The Grand Tarabya Oteli’nin yenilenmiş halini de çok beğendiğini söyledi.

Yazarın Tüm Yazıları