Pasta fırınında iki başarılı isim

Ebru İpekçi ile Tekfen’in ortağı Necati Akçağlılar’ın kızı Leyla Akçağlılar tarafından kurulan Butterfly, kısa sürede büyük ilgi gördü.

Butik pastacılık ve el yapımı çikolata üretimi yapan Butterfly’ın 2008 yılbaşı paketleri de iddialı; içlerinde çikolata serilerinden seçmeler, özel Noel baskılı CD ve puzzle, çikolata fondü ve Butterfly yemek kitabı bulunuyor. Ayrıca, New York Daniel restoranda çalışmış şef Saeko Memoto da yılbaşında çikolatadan mini yılbaşı figürleri, makaronlar üretmek üzere Butterfly’ı ziyaret ediyor.

Ağaoğlu ailesi bir arada

Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun önceki akşam Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda verdiği yeni yıl partisi, şirket çalışanları ile Ağaoğlu ailesini buluşturdu. Ali ve Hüseyin Ağaoğlu’nun ev sahipliği yaptığı gecede Seda Sayan sahneye çıktı. Ağaoğlu’nun hemşerisi Volkan Konak’ın da Sayan’dan önce şarkılarıyla renk kattığı partide, Ali Bey çalışanlarıyla bol bol horon tepti. Ali ve Hüseyin Ağaoğlu kardeşler, gecenin sonunda bir de yeni yıl pastası kesti. Parti sırasında objektifimize yansıyan Ali Bey, yeni yılı kızı Sena ve oğlu Alican ile baş başa kutlayacağını söyledi.

Demirören yeni yaşını kutladı

Revna Demirören, yeni yaşını önceki akşam Harbiye’deki Al Jamal Restaurant’da kutladı. Revna Hanım’ın, eşi Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile birlikte verdiği partiye, sadece aile üyeleri ile yakın dostlar katıldı. Demirören çifti, Süper Lig’deki devre arası tatilinden yararlanarak yeni yılı karşılamak üzere ailece Antalya’ya gideceklerini söyledi.

Altın Lale Ödülleri sahiplerini buldu

Kadıköy Güzel Sanatlar Lisesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Altın Lale Güzel Sanatlar Ödülleri, geçtiğimiz gece Caddebostan Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Can Ataklı, Atilla Dorsay, Ediz Hun, Ali Kocatepe gibi önemli isimlerin jüri üyeliği yaptığı organizasyonda, "Yılın şarkısı" ödülünü "Hayırdır İnşallah" adlı eseriyle Yaşar aldı. Yaşar’a ödülünü Nadir Yelkenci sundu. Bu arada Burak Kut da "En iyi erkek yorumcu" dalında ödüle layık görüldü.

Fotoğrafçısını değiştirmiyor

Ünlü isimlerin fotoğrafçılığını yapan Lara Sayılgan, önceki akşam Tepebaşı’ndaki Heaven 7 Club’ta yılbaşı partisi verdi. Sayılgan’ın yakın dostlarının katıldığı yılbaşı partisinde İzel de vardı. Ünlü şarkıcı, önümüzdeki günlerde yeni bir fotoğraf çekimi için yine Sayılgan’la birlikte stüdyoya gireceğini söyledi.

Tatlı sürpriz

Motta, yılbaşında sevdiklerine tatlı bir sürpriz yapmak isteyenler için birbirinden şık yılbaşı sepetleri hazırladı. Madlen, draje ve spesiyal çikolatalar, nescafe’ler, kuruyemişler, şampanya ve şarap kadehleri, meyve tabaklarının bulunduğu bu sepetlere dileyenler içki de koydurabiliyor. Yılbaşı sepetlerinin fiyatları 70 ila 600 YTL arasında değişiyor.

En şık hediye

Türkiye’ye Acarsoy Saat tarafından getirilen özel tasarım Versace saatleri, müşteri ile buluştu. Yeni koleksiyonda yer alan kadın saati Destiny, sofistike ve elegant tasarımı ile dikkat çekiyor. Bu model, sarı altın veya pembe altın kaplama ya da çelik olarak tercih edilebiliyor. Ayrıca pırlantalı modeli de ışıltı saçıyor. Yeni yıla girerken sevdiği kadını mutlu etmek isteyenler ve bunun için hiçbir masraftan kaçınmayacak olanlar için son derece şık bir hediye alternatifi doğrusu...

Ertekin her şeyini torununa bırakıyor

Ertekin, sahibi olduğu Ortaköy ve Kalamış Yat Limanı’ndaki restoranları torunu Yasemin Kunt’a bırakma kararı aldı. Yeditepe Üniversitesi öğrencisi torununun isteği üzerine Kalamış’taki mekanında özel bir yılbaşı programı hazırlayan Ertekin, "Artık yaşlandım, torunumu yavaş yavaş işlere adapte ediyorum. Benim her şeyim o" diyor. Bu arada, Kadir Akorak tarafından dekore edilen Kalamış’taki mekanda yemekli, dansözlü yılbaşı eğlencesine katılmak isteyenlerin 120 YTL’yi gözden çıkarmaları gerektiğini de ekleyeyim.

Maldiv tatilini uzattılar

Bayram tatilini Maldivler’de geçiren Esra-Sinan Gürsoy çifti, yeni yılı da orada karşılamak için tatillerini uzattı. Bayram öncesinde Dubai aktarmalı olarak Maldivler’e uçan çift, deniz ve güneş sefasını 2008’in ikinci haftasına kadar uzatmak niyetinde belli ki...

Köpeklere özel tatil köyü

Tarkan Duman, kendi şirketi Holidogs’u kurdu. Holidogs dediği de köpeklere özel muhteşem bir tatil köyü! Belek’te, yaklaşık bir dönüm arazi üzerine kurulan bu tatil köyünde ısıtmalı ve soğutmalı, merkezi müzik yayınlı, modern ve hijyenik köpek evleri, açık yüzme havuzu, şezlong, şemsiye, oyun bahçesi, yürüyüş yolları ve veteriner odası bulunuyor.

Maçkolik Complex’ten cazip bir alternatif

Yeni yıl kutlamalarına Maçkolik’ten de bir alternatif geldi. Maçkolik Complex’te 31 Aralık akşamı konuklara özel yapım likör ve çikolatalı çileklerle "hoş geldiniz" denilecek. Gece boyunca Türk, Ermeni ve Rum mutfaklarından tatlar sunulacak. Tuğba&Costa’nın Rum, Ermeni ve Türk ezgileri konukları coşturacak. Saat 24:00’te Ateş Kız’ın dans gösterisiyle yeni yıla "merhaba" denilecek. Ve DJ İlhan’ın seçtiği parçalarla dans edilip karaoke yapılarak günün ilk ışıklarına dek eğlence sürecek. Bu arada mekanın yeni yıla özel sürprizleri de var. İki şanslı çifte La Salsa Carnaval Dans Stüdyo Organizasyon ve Cihat Can Dans Company’den altı ay boyunca ücretsiz dans kursu, iki kişiye de Maçkolik Complex Gold Kart hediye edilecek.
Yazarın Tüm Yazıları