Özürlü’ye park yasağı kalksın

ANITTEPE 84. Cadde trafiği yoğun olmayan ancak taşıt park yasağı olan bir yer. Bu yüzden çocuğunu Anıttepe Yüzme Havuzu’na getiren veliler güçlük çekiyor. Özellikle de benim gibi özürlü çocuğunu getirenler.

Haberin Devamı

Park yasağının kalkması için Ankara Valiliği’ne yaptığım yazılı başvuru Emniyet’e oradan Belediye’ye iletildi ve büyük bir duyarsızlıkla reddedildi. Akşamüstleri onlarca servis otobüsü parkederken sesini çıkarmayanlar, özellikle özürlü yüzme saatinde çekici gönderiyorlar. Önceki gün aracım, özürlü oğlumun eşyaları ile birlikte çekildi.
Bu nasıl insan düşmanlığıdır bilmiyorum.
Dr. Satvet A. SINAV

Sigara yasağında ‘tanıdık’ torpili

18 OCAK tarihli köşe yazınızla ilgili olarak ben ve benim gibi birçok sigara yasağı kuralına uyan esnaf arkadaşlar malesef müşteri sıkıntısı çekmektedirler. Ama yüksek yerlerde tanıdıkları olan birçok esnaf bu kurala uymamakta ve sigarayı rahat içmek isteyen müşteriler de bu tür kural tanımazların mekanlarına gitmektedirler.
Bu durum; kurala uyan esnafları çok zor durumda bırakmaktadır.
Bir de devlet görevlileri (polis, zabıta, sağlık görevlileri) sigara içenleri görmelerine rağmen hiçbir tepki vermemektedirler.
Ya kurallara hepimiz uyalım yada hepimiz uymayalım...    
İsmet ÇAVUŞ

GÜNÜN SÖZÜ

Haberin Devamı

“Sokak en amansız dikatörden daha güçlüdür. Aynı gerçek sözde demokrasiler için daha doğrudur.”
(Dr. Av. Engin ÜNSAL)

KISA... KISA...

CİNNAH Caddesi Enis Behiç Koryürek’te oturuyorum. Civarımızdaki birkaç sokakta yanmayan sokak lambaları için arızanın 186 no’lu telefonunu defalarca aradım. ‘Talebiniz alınmıştır’ deyip oyalıyorlar.
Sedat SARI

E5’te azap bir rampa

ANKARA-İstanbul E5 Karayolu Azaphane mevkii (Kızılcahamam’ın ilerisi) güzergahında sürekli seyahat etmek durumunda olan bir vatandaş olarak bu şikayeti kendime bir borç bilmekteyim.
Azaphane rampasından aşağı inişlerde, Karayollarına ait levhada; ‘8 km boyunca yolun bozuk olduğu’ yazmakta. Tüm binek araçlar 2. viteste ancak inebilmekteyiz. Uzun ve yük araçları büyük sıkıntılarla geçebilmekte. Sürekli çukur ve bozuk bir yol olduğu için araçlarımız zarar görmekte.
Daha ne kadar sürecek bu çile?
Serkan AKYÜZ

Yazarın Tüm Yazıları