Önümüzdeki iki hafta yeni başlangıçlara gebe

Gayretlerinizin karşılığını alamadığınızı düşünüyorsanız, engeller, baskılar ya da türlü zorlukla karşılaşıyorsanız, bunlar size Tanrı’nın bir işareti olabilir!

Haberin Devamı

Önümüzdeki günlerde kendinizi daha iyi gösterebileceğiniz, mevcut durumunuza veya yeteneklerinize uygun adımlar atabilir, hayatınızda bu yönlü değişiklikler yapabilirsiniz.
Oğlak burcunda bugün meydana gelecek olan Yeni Ay, önümüzdeki iki hafta içinde karşımıza isteklerimizi gerçekleştirmek, yeni başlangıçlar yapmak, yeni ilişkiler kurmak veya tümüyle yenilenmek için çeşitli fırsatlar çıkarabilir. Ne diyelim; amin!
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

Günlük Burç Yorumları

KOÇ   21 Mart-19 Nisan

Sosyal ya da iş hayatınızda yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir. Harekete geçmeden önce diğerlerinin ne yaptığını incelemelisiniz.

BOĞA   20 Nisan-20 Mayıs

Sizi, üzerinde yoğunlaştığınız alanları değiştirmeye teşvik eden kişiler olabilir. Bir iş seyahati ya da yapılacak bir ziyaret, maddi kazançlar sağlayabilir. Planlarınızı sonuna kadar sürdürmelisiniz.

Haberin Devamı

İKİZLER   21 Mayıs-21 Haziran

İhtiyaçlarınızı bir kenara itmeniz, size kişisel bedeller ödetebilir. Askıda kalan şey her ne ise adını koymalı ve üstüne gitmelisiniz. Sağlık konusunu da ihmal etmemelisiniz.

YENGEÇ   22 Haziran-22 Temmuz

Keyif vermeyen ilişkileri bitirmenin tam zamanı! Alışılmadık durumlardan öğreneceğiniz şeyler olabilir. Farklı kültürlerden gelen kişiler sizi utandırabilir veya mesafeli davranmak isteyebilirsiniz.

ASLAN   23 Temmuz-22 Ağustos

Çevrenizdekilerle iyi geçinebilmek için elinizden geleni yapmalısınız. Evde ya da ailede ek sorumluluklar söz konusu olabilir. Harekete geçmeye veya değişimi kucaklamaya hazırsınız.

BAŞAK   23 Ağustos-22 Eylül

Kendinize ve yeteneklerinize güveniniz artıyor. Değişimi kucaklamalı ve bir an önce harekete geçmelisiniz. Yakaladığınız ilk fırsatta bazı aktivitelere katılımda bulunabilirsiniz. Ufukta aşk var!

TERAZİ   23 Eylül-22 Ekim

Ev, aile ya da iş konuları ihmale gelmeyebilir, kendinize mutlaka zaman ayırmalısınız. Düşüncelerinizi ne istediğinizden emin olana kadar kendinize saklamalısınız.

AKREP   23 Ekim-21 Kasım

Günlük rutininizi yeniden şekillendirebilirsiniz. Bu durum size daha özgür hissettirebilir. Yaratıcı düşüncelerinizi ya da yapmaya niyetli olduğunuz şeyleri açıkça sunabilirsiniz.

Haberin Devamı

YAY   22 Kasım-21 Aralık

Geçmişteki hatalarınızı ve bunları nasıl çözümlediğinizi hatırlamanız, benzer durumlarla başa çıkabilmenize yardım edecektir. Aşırılıklardan ve abartılardan uzak durun.

OĞLAK   22 Aral›k-19 Ocak

Sizi yavaşlatan işleri bir kenara itmelisiniz. Tanıdığınız kişiler, hedeflerinize ulaşmanızda size yardımcı olacak. Aşk hayatınızı güçlendirebilecek planlar yapabilirsiniz.

KOVA   20 Ocak-18 Şubat

Bazı konularda kendinizden şüphe edebilirsiniz. Hayatınızı etkileyebilecek kararlar almadan önce yanlış kişileri hayatınızdan uzaklaştırmalısınız. Konforunuza daha fazla özen göstermelisiniz.

BALIK   19 Şubat- 20 Mart

Yeni alternatifler ve bağlantılar kapıda! Yeni bağlantıların bazıları hayatınızı kolaylaştırırken, bazıları da cüzdanınıza ağırlık yapabilir, dikkat! Değişim için hazırlanın.

Yazarın Tüm Yazıları