Öngörüyü kanıtlayan olaylar

Bilim insanlarının altıncı hissi onaylamalarının ardından iki gün önce TV8’de yaptığım "Bilgiye Yolculuk" programının yönetmeni Öznur ile çekim sonrası sezgilerden, öngörülerden ve paranormal olaylardan bahsediyorduk.

Şöyle konuştu:

"Olacakları önceden hissediyorum. Bazen rüyamda görüyorum. Mesela bir gece rüyamda kız kardeşimi bir hastanede yatarken gördüm. Bacağı boydan boya sarılıydı. ’Ne oldu’ diye sordum. Bir ses onun kız kardeşim olmayıp, teyzem olduğunu söyledi. Sabah uyandığımda büyük bir merakla hemen kardeşimi ve teyzemi aradım. Nasıl olduklarını sordum ve dikkatli olmalarını söyledim. Tabii o zamanlar henüz ne olduğunu bilmiyordum ve rüyamı anlatmadım. Birkaç gün sonra annem yanıma geldi ve ’Bir şey söyleyeceğim ama sakın üzülme’ dedi. Sonra teyzemin bir kaza geçirdiğini ve hastaneye kaldırıldığını söyledi. Eve gittiğinde yeni kurulan kütüphaneyi görmüş; gidip dokunmuş ve dokunmasıyla birlikte kütüphane devrilmiş. Bacağı parçalanmış. Bunu annem anlattığı anda ağlamaya başladım. O günden beri gördüğüm rüyalara ve hissettiğim her şeye karşı daha duyarlı oldum. Şimdi bir şey olacağını önceden hissediyorum. Başkalarıyla ilgili olanları da hissediyorum kendimle ilgili olanları da... Mesela şu anda da hissediyorum. Bir yerlerde bir şey oluyor. Kötü bir şey olduğunu biliyorum ama kime ne olduğunu bilmiyorum."

Büyük bir merakla hemen dönüp bu hissinin kiminle ilgili olduğunu sorduk. Kendisiyle ilgili olduğunu söyledi. Bunun üzerine az önce yapmış olduğumuz konuşmalarla ilgili olabileceğini ve etkilendiği için böyle bir hál olabileceğini söyledim. O da "Hayır, çekime başlamadan önce başlamıştı bu hál ve hálá devam ediyor" dedi.

"Hayır olsun" temennisiyle ayrıldık. Aynı günün akşamı yapımcımız Beyhan beni aradı ve "Öznur’un babası hastaneye kaldırılmış. Şimdi İzmir’e gidiyor" dedi.

Sabah konuşmuştuk ve hatta özellikle babasıyla ilgili bir şey olacağı zaman çok kuvvetli hissettiğinden söz etmişti ve aradan on iki saat bile geçmeden bir şey olmuştu. Hemen telefon ettim ve babasının hastaneye kaldırıldığını ameliyat olacağını öğrendim. Geçenlerde Hürriyet’te yayınlanan "6. his onaylandı" başlıklı haberi hatırladım. Bilim adamlarına göre bir şey olmadan önce kişinin beyninin işleyişinde değişiklik meydana geliyor. İşte bu değişiklik fiziksel olarak kişinin farkına varabileceği boyutta etki meydana getiriyor. Ve kişi dikkatli biriyse kendisinde meydana gelen değişikliği yorumlayabiliyor. Bu olay da kişinin olayları önceden hissettiğinin kanıtı.

Yanılgılar kendini gösterebilir

Boğa burcunda ilerleyen Ay, öğle saatlerinde Satürn ile Neptün arasındaki sert etkiyi tetikliyor ve yanılgılardan kaynaklanabilecek kayıpların olabileceğini gösteriyor. Bugün yeni başlangıçlar için uygun bir zaman değil. Ancak günün ilerleyen saatlerinde akşam saat onda Yeni Ay meydana geliyor. Yeni başlayan işlerin verimli olması için Yeni Ay zamanını beklemenizi öneririm. Bugün tedbir geliştirmek ve bilinmeyen durumların araştırılması açısından uygun zaman.
Yazarın Tüm Yazıları