On numara

Haberin Devamı

Jeep’i yeniledi ama 20 milyonu yok

Seda Sayan, haftasonunda sevgilisi Gökhan Şükür’le müdavimi oldukları People’da yemek yedi. Çıkışta 220 bin euro’luk yeni aldığı jeep’ini getiren görevliye 20 milyon lira tutarındaki otopark ücretini ödeyecek para bulamayan Şükür’ün imdadına Stelyo Pipis yetişti.

Sinirli sevgili

Fikret Kuşkan, başrolü üstlendiği ‘Mustafa Hakkında Her Şey’ filminin Maçka’daki Cinebonus sinemasında yapılan galasında ortalığı birbirine kattı. Galaya ‘Kümpüsistan’ dizisinin oyuncularından olan sevgilisi Göksun Çam ile katılan Kuşkan, gazetecilerin birlikte görüntü almak isteyen gazetecilerle tartıştı.

Aşka küsecek

Çağla Şikel, hayranlarının karşısına son olarak Züccaciye Fuarı’ndaki Cem Teflon standında çıktı. Aşk hayatında çok şanssız olduğunu söyleyen manken, ‘Uzun süreli iki ilişki yaşadım ama ikisi de ayrılıklarla sonuçlandı. Aşka çok inananlardanım ama böyle giderse ben de aşka küseceğim’ dedi.

Şenay hamile mi?

Şenay Akay henüz eşi Buğra Özçetin’den boşanmadı. Ama son günlerde kulislerde ünlü mankenin sevgilisinden hamile kaldığı konuşuluyor. Geçtiğimiz gece Süzer Plaza’nın altındaki Red Room’daki bir davete katılan Akay’ın, bir arkadaşının kulağına bebeği aldırması gerektiğini, bu durumun ortaya çıkması durumunda çok yıpranacağını söylediğini de ekleyelim.

Sit-com teklifi

Eurovision zaferiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Sertab Erener’e şimdi de sit-com teklifi geldi. Bu teklife henüz net yanıt vermediğini belirten Erener, düşünme aşamasında... Eski Amerikan, İngiliz dizilerinden uyarlanacak projede güçlü, dominant, buna karşın komik ve yumuşak kalpli bir halkla ilişkilerciyi canlandırması istenen sanatçıya partner olaraksa Okan Bayülgen düşünülüyor.

Baleye merak sardı

Gülben Ergen, geçtiğimiz cuma akşamı sevgilisi Mustafa Erdoğan ile Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen 3 perdelik ‘Kayıp Eşya Bürosu’ adlı bale gösterisini izlemeye gitti. Gösteriyi en ön sıradan izleyen sevgililer, karşılarında Hürriyet muhabirini görünce şaşırdılar. AKM’de onları nasıl bulduğumuzu soran Ergen’in keyfi de yerindeydi. İlişkilerini açıkladıktan rahat davranan çift, geldikleri gibi yine birlikte terk ettiler kültür merkezini...

İç çamaşırı kontrolü

Fahrettin Aslan’ın sahibi olduğu Maksim Gazinosu, geçtiğimiz cuma akşamı düzenlenen davetle bir kez daha eğlence hayatındaki yerini aldı. Petek Dinçöz, Demet Akalın, İzzet Yıldızhan ve Mehmet Ali Erbil’in kadroda olduğu mekanın açılış gecesi renkli geçti... Özellikle Erbil’in esprileri, hem çalışma arkadaşlarını hem de davetlileri güldürdü. Ünlü şovmen, Demet Akalın’ın modacısı Mehmet Gündem’in hazırladığı seksi kostümünün içine iç çamaşırı giyip giymediğini bile kontrol etti.

Sorulardan mı korktu

Tuğçe Kazaz ile Kenan Doğulu’nun yollarını ayırdıkları konuşuluyor. Ayrılığın nedeni ise, Doğulu’nun yeni klibinde Bulgar manken Olga ile sıcak sahneleri. Ancak her iki taraf da konu ile ilgili net bir açıklama yapmıyor. Ünlü manken, sorulardan kaçmak için önceden yapılmış iş anlaşmalarını bile iptal etti. Kazaz, cumartesi gecesi hizmete giren La Notte adlı barda DJ’lik yapacaktı. Hatta bunun için 2 milyar 500 milyonu peşin almıştı. Ancak sorulardan çekindiği için geceye katılmadı.

Göbekteki sır iz

Asena uzun aradan sonra Etiler Keops Bar’da sahneye çıktı geçtiğimiz cumartesi gecesi... Dans şovu pür dikkat izleyenlerin gözlerine bir ara ünlü oryantalin karnındaki uzun çizgi şeklindeki iz takıldı. Kimilerinin ameliyat izi olduğunu iddia ettiği bu çizgi epey merak uyandırdı, ama nedense Asena bu konudaki soruları ısrarla yanıtsız bıraktı.

Bedavaya geldi

Aysu Baceoğlu, yılan hikayesine dönen albüm çalışmasının sonuna geldi. Albümünün 19 Mayıs’ta piyasada olacağını söyleyen manken, ‘Albümün masrafını kendim karşılayacağım. Yaklaşık 7,5 milyara maloldu. Çok şanslıyım. Çünkü birlikte çalıştığımız bazı insanlar jest yaparak para almadı. Kedi gibi dört ayak üzerine düştüm. Bedavaya yaşıyorum’ dedi.

Yazarın Tüm Yazıları