Olası beklenmedik olaylar, tansiyon yükseliyor!

Hiçbirşeyin istediğimiz gibi ilerlemediği şu günlerde, sizlere daha olumlu tablolardan bahsetmek isterim ancak bugün meydana gelen iki önemli gezegen arasında gerçekleşecek ters açı etkisi, bugünden itibaren 10 gün boyunca pek çok konuda meydana gelmesi olası üzüntü verici ve kontrol dışına çıkan olayları işaret ediyor.

Satürn ve Uranüs arasında meydana gelen bu açı, değişim, ani ve beklenmedik olaylar gezegeni, (olumlu bir etkisi) yenilikçi Uranüs ile statükocu, geçmişi, evle ve yurtla ilgili değerleri sahiplenen, otoriter Satürn’ün karşı karşıya gelmesiyle oluşuyor.

Gezegenlerin bu kombinasyonu, dünya üzerinde önemli olayların (savaşlar, yönetim değişiklikleri, ayaklanmalar, protestolar, yönetimsel değişimler, patlamalar, doğal afetler, vb) meydana gelmesi veya evle, yurtla, toprakla ilgili değerlerin her zamankinden fazla sahiplenilmesi, zamanın ihtiyaçlarına göre şekillenmesi anlamına geliyor.

Bu durumun en önemli yansımalarından biri (genç, yenilikçi) Obama ve (yaşlı, gelenekçi) Mc Cain arasında geçen Amerikan seçimlerinde görülebilir.

Ancak diğer yansımalar, daha üzüntü verici nitelikte olabilir. Bu fenomen, sık sık görülen bir gezegen konumlanması olarak tanımlanamayacağı için, tam olarak nelere sebep olacağını söylemek çok kolay değil, ancak genel eğilimi, beklenmedik, içerisinden çıkılması zor ve ilk bakışta zarar veren görünümde olduğudur.

Özellikle 9-10 Kasım tarihleri, astrolojik olarak özel önem arz eden tarihler olabilir.

Şu 10 günlük süre içerisinde, ilişkilerimizde, otorite konumundaki kişilerle diyaloglarımızda, trafikte, kelimelerimizi seçerken ya da sağlıkla ilgili konularda dikkatli olmamız gerekiyor.

Ülke olarak ise, bir ve bütün olup, ülke içinden ve dışından gelebilecek tahriklere, global krizlere ve ülke içinde ve dışında oluşabilecek, doğa ya da insan etkisiyle meydana gelebilecek olumsuzluklara ya da iddialı değişim rüzgarlarına hep birlikte, kadim Anadolu topraklarının ortak nabız atışlı, kalbi birbiri için çarpan Türkiye Cumhuriyeti devletinin erdemli, sevgi dolu ve özel insanları olarak, özenle ve nezaketle yaklaşmamızda fayda var.

Olumsuz oldu biraz ama gerçeklerden kaçmak yerine, gerçekleri en iyi şekilde yönetmeye çalışmak daha iyi olmaz mı? Ne dersiniz?

NOT: Bu arada, ülkemiz bu aralarda genelde çok olumlu gezegen etkileri altında olduğu için, ülke genelinde şu günlerde yaşadıklarımızdan farklı çok büyük bir olumsuzluk yaşayacağımızı sanmıyorum. Yazdığım olumsuzluklar (veya düzen yenileyici, yenilikçi gelişmeler) dünya geneli için ve bireysel yaşamlarımız adına daha fazla önem taşıyor.

Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın.
Yazarın Tüm Yazıları