Oğlu ölümden döndü

Diyarbakırlı işkadını Nadire İçkale’nin küçük oğlu Ömer, önceki gün Ankara’da trafik kazası geçirdi.

Saat 07.00 sularında Çankaya İlkokulu’nun önünden aşağıya doğru yol alan Ömer İçkale’nin aracına, alkollü olduğu belirlenen bir sürücünün kullandığı otomobil çarptı. Ömer İçkale derhal Özel Güven Hastanesi’ne kaldırıldı. Doktorlar Ömer Bey’in ayağındaki kesiğe çok sayıda dikiş attı. Liflerinin zedelendiği anlaşılan İçkale’nin sol gözü de çarpmanın etkisiyle tamamen kapandı. Bu arada kaza sırasında yanında bulunan mühendisin ise kazayı hafif yaralı olarak atlattığını öğrendim. Ömer İçkale bugün hastaneden taburcu olup evine gidecekmiş. Arabanın kazadan sonraki halini gören Nadire İçkale, oğlunun kazayı çok ucuz atlattığını söylüyor.

Yenilenmenin maliyeti 25 milyon dolar

Birbiri ardına açılan alışveriş merkezleri, Akmerkez yönetimini harekete geçirdi. Patron Raif Dinçkök’ün, Akmerkez’in fast food katı olarak da bilinen en üst katını tamamen değiştirmek üzere harekete geçtiğini duydum. Dinçkök, buradaki fast food restoranlarını sözleşmeleri biter bitmez kapatacakmış (tabii birkaçı hariç)... Katın yenilenmesi için de 25 milyon dolar bütçe ayırmış. Akmerkez yönetimi bir yıl içinde bu katı yenileyerek dünyaca ünlü restoranları ve Türkiye’de marka olmuş mekanları burada toplayacakmış. Raif Bey’in kardeşi Alize Dinçkök de bu iş için ayrılan 25 milyon doların arkasının geleceğini, daha kapsamlı bir yenileme yapabileceklerini söylüyor.

Cici annesini unutmamış

Önceki akşam Astoria Alışveriş Merkezi içindeki Clementine&Grey Restaurant’da Selma Türkeş’e rastladım. Eski eşi Halil Bezmen’in ilk evliliğini yaptığı Figen Mirel’den olan kızı Alara Bezmen Malaz ile yemek yiyordu. Türkeş’in diğer yanında ise Alara Hanım’ın eşi Ömer Malaz oturuyordu. Üçlü, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sohbet edip eğlendi.

En romantik gala

Bonus ve Amerikan Express ayrıcalıklarını bir arada sunan Bonus Platinum Card sahipleri, Cinebonus Kanyon sinemalarında gerçekleştirilen "P.S. I Love You" filminin galasında buluştu. Sevgililer Günü’ne özel olarak Garanti Bankası tarafından gerçekleştirilen gala, tanınmış simaları bir araya getirdi. Hilary Swank ve Gerard Butler’ın rol aldığı filmi izlemeye gelenler arasında Asuman-Hüsnü Güreli, Erol-Tilda Tezman ve Sitare Akdilek de vardı.

Dört saat boyunca sahneden inmeyecek

Güverte Club’ın patronu Gökhan Osgan, yıllarca gece kulüplerinde çıkmayı reddeden sanatçılara program yaptırmayı başarıyor. Bugüne kadar Leman Sam, Akrep Nalan ve Yaşar’ı sahnesinde ağırlayan Osgan, Sam’la tekrar anlaştı. Sanatçı, Sevgililer Günü akşamı hiç ara vermeden dört saat sahnede kalacak ve her zamanki gibi muhteşem bir performans sergileyecek.

Süzer’den atak

Süzer Plaza’nın altındaki tüm işyerlerini ve gece kulüplerini kapatan Baran Süzer, yeni konsepti belirledi. Bu alanda ve dünya çapında isim yapmış restoranların hizmete gireceğini belirten Süzer, işe İtalyanlar’ın dünyaca ünlü restoranı Bice ile anlaşma imzalayarak başladı. Süzer, İtalyan mutfağının öncüsü Bice’nin Londra, Los Angeles, Dubai, Buenos Aires, Tokyo ve Miami’den sonra İstanbul’da, Süzer Plaza’nın girişinde açılmasının kendileri için gurur verici olduğunu söylüyor. Bice’de, İtalyan aşçıların hazırladıkları yiyeceklerin yanı sıra özel şarap koleksiyonu da sunulacak.

Elle Decor ödülleri sahiplerini buldu

Elle Decor dergisinin Tasarım Ödülleri, önceki akşam Taksim’deki Lush Otel’de düzenlenen bir davetle sahiplerini buldu. Ev sahipliğini Elle Decor Dergisi Yayın Direktörü Melda Narmanlı Çimen, Genel Yayın Yönetmeni Ebru Kılıç ve Marka Müdürü Nihal Ayan yaptı. Toplam 11 kategoride ödül dağıtılan gecede, Yılın Tasarımcısı ödülünü alan Aziz Sarıyer’e ödülünü, Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama CEO’su Mehmet Yılmaz sundu.

Eski sevgilimle selamlaşırım

Levent Penso, City’s Alışveriş Merkezi içinde açtığı Grey’in ardından, önceki akşam da Astoria Alışveriş Merkezi içinde Clementine&Grey Restaurant’ı hizmete soktu. Açılışa Çiğdem Simavi, Selma Türkeş, Tuğba Erbil, Yılmaz Morgül, Ahu Aysal, Vedat Aşçıoğlu, Asuman Dabak gibi ünlü isimler katıldı. Davetliler arasında bulunan İpek Tuzcuoğlu, mekanda eski sevgilisi Nuri Öztaşkın ile karşılaştı. Ahu Aysal ve Selma Türkeş’in ısrarları üzerine Öztaşkın ile birlikte poz veren Tuzcuoğlu, "Eski sevgilimle tabii ki selamlaşırım, bunda bir gariplik yok. Biz medeni insanlarız" dedi.

Aile bir arada

Dedeman topluluğunun kurucusu Mehmet Kemal Dedeman’ın anısını yaşatmak amacıyla düzenlenen "Mehmet Kemal Dedeman Araştırma ve Geliştirme Proje Yarışması" önceki akşam yapıldı. Davetin ev sahipliğini yapan Murat ve Nazire Dedeman kardeşler, babaları Mehmet Kemal Dedeman adına bir hatıra defteri açarak davetlilerin duygularını ve düşüncelerini bu deftere yazmalarını sağladı. Murat Dedeman’ın oğlu Rifat ve kızı Banu da bu önemli gecede hazır bulundu.

Sevgililere özel sürpriz

Sevgililer Günü’nü Ümraniye Ikea yanındaki Meydan Alışveriş Merkezi’nin yemyeşil çimleri üzerinde ve açık havada alışveriş yaparak değerlendirmek isteyen sevgilileri, hoş bir sürpriz bekliyor. Bu özel günde sevgililerin fotoğrafları çekilecek ve bu fotoğraflar kalp şeklindeki çerçevelere yerleştirilip kendilerine hediye edilecek.
Yazarın Tüm Yazıları