Neştersiz güzellikte son teknolojiler

Artık ameliyat olmadan yüzünüzü gerdirebilir, vücudunuzun herhangi bir yerine iğne değdirmeden kısa sürede zayıflayabilir ve doğal yollarla cildinize eski elastikiyetini geri kazandırabilirsiniz.

Estetik cerrahi, kadınlara sunduğu yeni yöntemlerde bu kez neşteri bir kenara bırakıyor.

Yarım saatte ameliyatsız yüz germe

Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Nazım Çerkeş, uyguladığı yeni yüz gençleştirme yöntemi thermage’ın özellikle cilt sarkmalarında etkili olduğunu belirtiyor. Thermage cihazı, radyo dalgaları etkisiyle cildin derin tabakalarındaki liflerin kollajenini ısıtarak kollajen moleküllerinin kısalmasını, buna bağlı olarak derinin gerginleşmesini ve alt tabakalardaki destek dokulardaki sarkıkların toparlanmasını sağlıyor.

Özellikle yüz gençleştirmede cerrahi girişim için erken bir yaş kabul edilen 35-45 yaş grubu kişilerde, botoks ve dolgu maddelerinin etkin olmadığı bölgelerde thermage tedavisine başvuruluyor. Thermage, etkinliğini cildin sıkılaşması, çene altı (gıdı) ve yanak gibi bölgelerin kaldırılması ve özellikle yüz bölgesindeki sarkmaların düzeltilmesinde gösteriyor. Ayrıca karın ve kollardaki gevşekliklerin toparlanması işlemlerinde de kullanım alanı buluyor.

Etkisini yaklaşık 1,5 yıl süreyle devam ettiren bu uygulama, hastalarda herhangi bir kesi-dikiş izi oluşturmadan yapılıyor. Anesteziye ihtiyaç duyulmadan yarım saat içinde tek seans olarak uygulanıyor. Etkisi yapıldıktan sonra 2 ay içinde daha belirgin şekilde ortaya çıkıyor.

İğnesiz mezoterapi

Zayıflama, selülit ve cilt gençleştirme tedavilerinde en sık başvurulan yöntemlerden biri olan mezoterapi, artık iğnesiz olarak da uygulanabiliyor. Özellikle iğneden korkanların büyük ilgi gösterdiği yöntemi, Dr. Seran Göçer’den öğrendik.

Türkiye’de yeni uygulanmaya başlanan iğnesiz mezoterapide acı hissedilmiyor. Seanslar sonrası morluk veya iz kalmadığı için de kişi uygulama sonrasında rahatlıkla sosyal hayatına geri dönebiliyor. Son dönemde en sık başvurulan yöntemlerden biri olan mezoterapinin klasik uygulamalarında, 4-6 mm uzunluğundaki çok ince iğnelerle, tedavi amacına göre değişen çeşitli ilaç karışımları cilt altına enjekte ediliyor. Tıbbın ulaştığı son noktada tedavi iğnesiz de yapılıyor. İğnesiz mezoterapi ile ilaç karışımları, cilt üzerinde gezdirilen bir cihaz yardımıyla, soğuk etkisi ile deriye yediriliyor.

Özellikle cilt sarkmaları, selülit problemi, çatlak sorunları, yüz, el üstü ve dekolte bölgelerindeki cilt kırışıklık tedavilerinde iğnesiz mezoterapi yöntemi uygulanabiliyor. Seanslar her gün uygulanabildiği gibi haftada ikiden sekiz keze kadar tekrarlanabiliyor. Selülit tedavisinde ise haftada iki kez, en az iki ay süre ile tedaviye devam etmek gerekiyor.

Doğal yöntemlerle ridopunktur

Dr. Özgür Evren Ersoy, akupunktur ile kalıcı ve garantili kilo verdirmenin yanı sıra koruma tedavisi ve bilgisayarlı yağ ölçüm cihazıyla birlikte dengeli ve bilinçli lazer programıyla yüzde 65-70 oranında yağ kaybı sayesinde kalıcı zayıflık akupunkturu uyguladığını belirtiyor. Ridopunktur yöntemi ile herhangi bir operasyona gerek bırakmadan, botoks yerine doğal yöntemlerle güzellik vaat ediyor.

Anti-aging tedavileri içinde yan etkisi bulunmaması nedeniyle en çok tercih edilen uygulamalardan biri olan ridopunktur, yaklaşık 10 seans sonunda akupunkturla cildin altına konulan minik ve acısız iğneler ile yaşlanmış, formunu ve elastikiyetini kaybetmiş cilde, adeta egzersiz yaptırarak canlı, renkli ve kırışıklardan arınmış bir görünüm sağlıyor.

ÜRÜN MARKET

Sizin fanteziniz hangisi?

Britney Spears’ın ikinci kokusu "Fantasy", şehvetli, heyecan verici, baştan çıkarıcı büyülü bir aşk iksiri olma özelliğiyle kadınları cezbediyor. Meyvemsi oryantal kokuların bileşiminden oluşan parfüm, özellikle orta notasını oluşturan yasemin yaprakları, beyaz çikolata orkidesi ve mini kek akorduyla inanılmaz bir koku karışımına sahip.
Yazarın Tüm Yazıları