Ne alırsanız alın ama...

Bu hafta Cuma Eki’ni Anneler Günü rehberi gibi hazırladık. İçinde insan öyküleri, alışveriş adresleri, hediye seçenekleri bulacaksınız. Pazar gününü sayfalarımıza bakarak planlayabilirsiniz. Otellerin Anneler Günü hizmetlerini de derledik.

Haberin Devamı

Gelelim hediye seçimi konusuna... O’na hangi hediyeyi alacağınızı siz herkesten daha iyi bilirsiniz, o sizin anneniz. Ama çok rica ediyorum, ne alırsanız alın; ona alın. Yani annenize alıyormuş gibi yapıp da aslında kendinize almayın. Efendim nedir bu kapsamda ele aldığımız ürünler? Mesela ütü, mesela mutfak robotu, mesela tost makinesi...
Tabii hiç bir zarif anne, hediye paketinden ütü çıkınca renk vermez. Sevinmiş gibi yapar, belki gerçekten de sevinir ama hediyenin ona alınmadığını bilir. O ütüyle sadece kendi çamaşırlarını düzleştirecek değil, değil mi? Ya da sabahları sadece kendine tost yapacak değil. Ben zarif bir anne değilim; ben olsam pazar sabahı bir heves açtığım kutudan ütü çıksa, o ütüyü saldırı silahı olarak kullanırım.
 
VİTRİNDE GÖRDÜM

Haberin Devamı

Aslında bu hafta vitrinde görmedim; vitrini gördüm. Modaya yön veren markaları bir araya getiren ve Türkiye’deki tek mağazası İstanbul Kanyon’da bulunan Harvey Nichols’ın yeni vitrinleri epey dikkat çekiyor.
Efsane yönetmen Stanley Kubrick’in Bir Uzay Destanı (A Space Odyssey) filminden esinlenmişler.

AVM’LERDE ANNELER GÜNÜ

En güzel fotoğrafa ödül

İstanbul Mecidiyeköy’deki Cevahir AVM’de, yeni anneler ve bebeklerine yönelik etkinlikler var. Deneyimli bebek hemşireleri, bebek masajından banyosu ve cilt bakımına kadar birçok konuda eğitim verecek. Anne ve anne adaylarının bebek bakımı ve sağlığıyla ilgili sorularını yanıtlayacak. Ayrıca anne ve çocuklar birbirinden eğlenceli kostümlerle Johnson’s baby standında fotoğraf çektirebilecek. Daha sonra bu fotoğraflar yarışmaya katılacak. Dereceye girenlere Johnson’s Baby bakım ve banyo ürünleri, Bebedor’dan bebek setleri ve Irobot’tan robot süpürge hediye edilecek.

Sevgini videoya çek

İstanbul’un yeni AVM’lerinden Marmara Forum, özel müşterilerine ait MyForum Lounge’a üyelik başvurusu yapan ilk 20 kişiye Anneler Günü mesajlarını videoya çekme imkanı verecek. Katılımcıların profesyonel sistemle donatılmış stüdyoda istedikleri şekilde çektikleri videoların CD’si hemen teslim edilecek. Herhangi bir ücret talep edilmeyen üyelik için www.myforum.com.tr adresine başvurmak yeterli.

Haberin Devamı

Anneler yarışıyor çocuklar öğreniyor

Eskişehir’deki NeoPlus Outlet ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen Anneler Günü etkinlikleri arasında, annelerin katılacağı eğlenceli ve keyifli yarışmalar, çocuklar için etkinlikler, atölye çalışmaları var. Çocuklar, saten alçı üzerine el baskısından hediye hazırlayabilecek, “Küçük ressamlar annelerinin portelerini çiziyor” atölyesine katılabilecek. Ayrıca 7-8 Mayıs’ta 50 liralık alışveriş yapanlara sürpriz hediyeler verilecek.

Yaratıcı hediyeler

Çocukların, annelerine el becerileriyle tasarladıkları hediyeleri yapmaları için 7-8 Mayıs tarihlerinde Akmerkez’de eğlenceli atölye çalışmaları düzenliyor. 7 Mayıs Cumartesi düzenlenecek tepsi boyama, resim ve hamur köşesi atölyesinde çocuklar dekupaj tekniğiyle resmi tepsiye transfer ederek hayallerindeki hediyeyi tasarlayacak. Diledikleri fotoğrafı annelerine hediye edebilmek için çerçeve yapım atölyesi yapılacak. 8 Mayıs Pazar düzenlenecek Benim Tatlı Annem atölyesindeyse çocuklar kâğıtları renkli boyalar, canlı renkler ve parlak boncuklarla süsleyip, annelerine resim yapacak.

Haberin Devamı

Hamam sefalı alışveriş

İstanbul Altunizade’deki Capitol, pazar günü 12.00-18.00 saatleri arasında 500 liralık giyim, ayakkabı ve çanta alışverişi yapan herkesi, Estethica’dan Spa paketi veriyor. 40 dakikalık aromaterapi masajıyla başlayan bu özel pakette kişiye özel 1 saatlik Türk hamamı, Macera Duşu gibi hizmetler var. Masaj sonrası sauna, buhar odası ve sıcak taş yataklarında dinlenmenin tadını çıkaracak olan anneler, toplam 3 saatlik terapi ile kışın tüm yorgunluğunu üzerlerinden atarak adeta yeniden doğacak.

Yazarın Tüm Yazıları