Miş gibi yapmak!

Bugün herkes belli konularda kendi fikir veya pozisyonunun daha fazla gerçeği yansıttığı, daha doğru ya da verimli olduğu konusunda iddialı olabilir.

Haberin Devamı

Bu ortamda, günün atmosferini bozmamak için, kendi fikirlerimizi olduğu gibi korumamıza rağmen, karşı tarafı kibarca bir kafa selamıyla onaylıyor gibi davranmamız tartışmaları önlemek adına daha olumlu olacaktır. İçimizdeki oyuncuyu uyandırmamız gereken bir gün.
Hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum.
Sağlık ve sevgi ile kalın...

Koç
Yeni bir yıla girerken, gezegenler sizi alışılmış ve eski yollardan gitmek istemenize rağmen bazı konularda değişime zorluyor. Eski örneklemeler etkinliğini yitiriyor. Yeni yollar denenmesi gerekiyor.

Boğa
Kaynaklarınızı genişletmeniz, mevcut planlarınızı bir sonraki seviyeye taşımanız ya da mevcut işlerinizde faydalı değişiklikler yapabilmeniz için olumlu şartlar veya fırsatlar söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

İkizler
Uygulanabilirliği olan konulara ağırlık vermek, yılı ayağı yere basmayan, kolay dağılabilir veya bozulabilir planlarla ya da hayallerle kapatmaktan daha olumlu sonuçlar doğuracaktır.

Yengeç
Bazı oluşumların, planların ya da ilişkilerin içinde neden yer aldığınızı anlamakta zorlanabilirsiniz. Eğer bazı şüpheleriniz varsa, bunların nedenleri zaman içinde ortaya çıkmaya başlayabilir.

Aslan
Sizi ilgilendiren bazı konular hız kazanabilir veya ilgilenilmesi gereken işler ya da konular söz konusu olabilir. Bu tür durumları önümüzdeki günlere ertelemek yerine gün içerisinde çözmeniz gerekebilir.

Başak
Bazı planlarda, işlerde veya konularda problem olduğunu fark edebilirsiniz. Bu tür bir durumda akşam yılbaşı olmasına rağmen, problemleri çözebilecek kadar zamanınız var üzülmeyin.

Terazi
Belli bir plan dahilinde ilerlememeniz durumunda her şey birbirine girebilir. Ancak, detaycı ve planlı olmanız, belli bir sıra takip ederek ve sakin kalarak ilerlemeniz durumunda işler yavaş yavaş yoluna girecektir.

Akrep
Bugünlerde hiçbir detayı kaçırmamanız ve kaçırmadığınızı göstermeniz gerekiyor. Aksi takdirde olası fırsatları kaçırabilirsiniz benden uyarması Niobe’ce!

Yay
Bazı konuları analiz ederken olunması gerektiğinden daha iyimser yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. Ancak, gerçekçi olmanız olası sonuçları en doğru şekilde hesaplamanız gerekiyor.

Haberin Devamı

Oğlak
Belli planların, anlaşmaların ya da düzenlemelerin nasıl yoluna sokulabileceği üzerine düşünmeniz gerekebilir. Açık fikirli olmanız ve eski örnekleri kendinize referans almamanız gerekiyor. Tarih tekerrür etmeyebilir.

Kova
Aniden ortaya çıkan bilgilerin ya da beklenmedik haberlerin doğru değerlendirilmesi gerekiyor. Belli plan, iş veya uygulamaların daha verimli olabilmesi için ufak düzenlemeler yapmak gerekebilir.

Balık
İlişkilerinize, sorumlu olduğunuz kişilere veya bu kişilerin istek ve ihtiyaçlarına daha duyarlı olmalısınız. Bu durumda çok önemli geri dönüşler alabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları