Milenyum polisi podyuma çıktı

Türk Polis Teşkilatı’nın 162. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Polis Balosu", önceki akşam Çırağan Sarayı’nda yapıldı. Modacı Faruk Saraç da "Milenyum Polisi" koleksiyonunu bir defileyle tanıttı.

İş, sanat ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getiren Polis Balosu, önceki akşam Çırağan Sarayı’nda yapıldı. Konukların İstanbul Valisi Muammer Güler, eşi Neval Güler, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah ve eşi Hülya Cerrah tarafından karşılandığı gece, geçen yıl düzenlenen "Geçmişten Günümüze Polis" konulu defilenin görüntüleri ile başladı. Ardından da bir başkomiserin şehit edilmesini konu alan dramatik kısa film gösterimi yapıldı.

İlerleyen saatlerde sıra Faruk Saraç’ın merakla beklenen defilesine geldi. Ünlü modacının genel hizmet, trafik, çevik kuvvet ve havaalanı polisleri için hazırladığı yaklaşık 600 parçalık koleksiyon, yazlık ve kışlık gruplar halinde sunuldu. Defilenin ardından Celalettin Cerrah, Saraç’a bir de sürpriz yaptı ve modacıya üzerinde babasının resmi bulunan bir plaket verdi.

8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın eşi Semra Özal, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve eşi Fulya Terim, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Hasan Özdemir, Necdet Menzir, Hayri Kozakçıoğlu, Nevzat Ayaz, Uğur Dündar, cumhuriyet savcıları, il emniyet müdür yardımcıları, Ermeni Patriği 2. Mesrob Mutafyan, yabancı misyon şefleri, Orhan Gencebay, Sevim Emre, Adnan Şenses, Metin Akpınar, Yıldız Tilbe, Süheyl Uygur, Nilgün Belgün ve Rasim Öztekin’in de arasında olduğu kalabalık bir davetli grubunun hazır bulunduğu gecede kutlama pastası da ihmal edilmedi. Sirenler, minyatür polis aracı, motosikletli polis ve panzer dekorları eşliğinde sahneye getirilen 162. yıl pastası, Muammer-Neval Güler, Celalettin-Hülya Cerrah ve Faruk Saraç tarafından kesildi.

Açık havada "evet" deyin

Yaz yaklaşıyor, düğün sezonu da açılıyor! Nişanlıların düğün mekanı alternatiflerini araştırdığı şu günlerde, Parkorman da kır düğünleri alanında öne çıkmış durumda... Yepyeni bir yaşama, doğayla iç içe "merhaba" demenin ayrıcalığını yaşatan Parkorman’ın North Garden ve South Garden’ı bu özel günde çiftlere ev sahipliği yapıyor. Her bütçeye uygun ve lezzetli mönü alternatifleri de konukları memnun ediyor.

Madonna’nın yöntemini uygulamış

"Dünyanın en etkili çatlak gidericisi" iddiasıyla piyasaya sürülen Strivectin-SD’nin workshop’unda, Demet Kutluay da anne adayları ile bir araya geldi. Hamileler, doğum sonrası istenmeyen kalıcı fiziksel değişimlerin başında gelen ve tedirginlik yaratan çatlaklardan kurtulma yöntemini ve deneyimlerini Kutluay’dan dinledi. Ünlü manken, "Hamilelik sonrası oluşan çatlaklardan kurtulmak için Madonna gibi ben de Strivectin-SD kullanmıştım" dedi.

Belek’teki otelin tasarımı yapıyor

Bu yaz Belek’te hizmete girecek olan Attaleia Shine Tennis, Golf & Spa Luxury Hotel, lüksün ve ihtişamın sınırlarını aşan dekorasyonuyla dikkat çekiyor. Mimar Eren Yorulmazer’in imzasını attığı otel, konuklara kendilerini kral ve kraliçe gibi hissettirmeyi amaçlıyor. Saray ihtişamını 21. yüzyıla taşıyan bu otelin bir köşesinde Marie Antoinette Fransa’sını bir köşesinde Shakespeare’in Londrası’nı yaşamak mümkün gibi gözüküyor.

Nişantaşı’m Derneği’nden bahar balosu

Nişantaşı’m Derneği, "Bahar Balosu"nu yarın akşam Adile Sultan Sarayı’nda düzenleyecek. Derneğin yönetim kurulu başkanı Doç. Dr. Meral Kozakçıoğlu, dernek üyeleri ve yakın dostları ile birlikte baharı karşılayacaklarını, elde edilen gelirin ise dernek yararına kullanılacağını açıkladı.

Estetikçi çiftler

Estetik operasyonlar uzun zaman önce kadınların tekelinde olmaktan çıktı. Hatta günümüzde karı-koca birlikte uzmana başvurup peş peşe benzer operasyonlar geçirebiliyorlar. Osman-Zeynep Çarmıklı da estetik merkezlerinin kapılarını birlikte çalan çiftlerden... Giyim kuşamlarına zaten çok düşkün olan çift, son yıllarda birkaç kez yüz operasyonu geçirdi. Arzu-Ali Dürüst çiftine gelince; onlar da geçen ay estetik operasyon için ameliyat masasına yatmış. Arzu Hanım yüzünü gerdirirken, Ali Dürüst de gözaltı torbalarını aldırmış.

İstanbul’da 77 nostaljisi

Özgün ve şık tasarımların yer aldığı Puma 77 Koleksiyonu, önceki akşam Discorium’da düzenlenen bir partiyle tanıtıldı. 77 yılının tüm trendlerinin ve yaşam stilinin yeniden hayat bulduğu partide, 70’li yılların dans figürlerini yansıtan özel şovlar, 77 yılının hit müzik listelerinden oluşan DJ performansı ve Puma 77 Koleksiyonu’nun tanıtımı yer aldı. Nurettin Hasman, sevgilisi Eda Taşpınar, Nigar Talibova, Azra Akın ve sevgilisi Akın Saatçi de partiye katılan ünlü isimler arasındaydı.
Yazarın Tüm Yazıları