Merak ettikleriniz

Rumuz: Nihan

Sizin de bildiğiniz gibi Satürn hayatınızı zorlaştırıyor. Ancak, dikkatinizi kendinize yöneltin ve bugüne kadar neler yaptığınızı ve neler istediğinizi bir kez daha düşünün.

Üzerinizde baskı yaratan konuların aslında yaşantınızda bazı değişiklikler yapmanız için karşınıza çıktığını anlamaya çalışın.

Sorduğunuz konuyla ilgili daha önceki isteksizliğinizi belirtmişsiniz. Şimdi ise fikirlerinizin değişmiş olduğunu söylüyorsunuz ve isteklerinizin hiçbir zaman olmadığından yakınıyorsunuz. Bu durumda hem isteklerinizi, hem de kendinizi gözden geçirmeniz gerekiyor. Aslında öğrenmeniz gereken kendinizle ilgili çok önemli bir nokta var.

Yazdığınız mektupta bu noktaya çok yaklaşmış olduğunuzu anlıyorum. Fakat, kendiniz bunun henüz farkına varmamışsınız. Bana gönderdiğiniz mektubu bir kez daha dikkatle okuyun. Şu sıralarda sizi etkileyen Satürn, kendinizi keşfetmenize yardımcı olacak. Ve anladığınız zaman bütün sorunlarınızı çözümlemeye başlayacaksınız. Üstelik Neptün ve Uranüs de size yardımcı oluyor ve yaratıcı zekanızı harekete geçiriyorlar. Bu etkiyi doğru kullanmak için gayret gösterin.

Yükselen burcunuz Kova. Ay ise Terazi Burcundayken doğmuşsunuz. Aslında bu iyi bir karışım. Yani kendinizden memnun biri olmanız gerekiyor. Sanatla ilgili faaliyetlerde bulunmak sizi rahatlatacak ve yaratıcılığınızı harekete geçirecek. Böylece sizi etkileyen sert dönemi yapıcı olarak kullanmayı başaracaksınız. Kendinizi bırakmayın ve mücadele edin. 2002’nin ortalarından sonra baskılara direnç göstermenin ve sert çalışmaların ödüllerini almaya başlayacaksınız.
Yazarın Tüm Yazıları