Melisa baba evinde

Sakıp Sabancı’nın 17 yaşındaki torunu Melisa Tapan erkek arkadaşı Doğukan Berk Memik ile birlikte geçtiğimiz ay ortadan kaybolmuş, İstanbul polisi ‘zorla kaçırma, alıkoyma’ şüphesiyle alarma geçmişti.

Çok geçmeden Melisa Tapan evine geri dönmüş, Sabancı ailesi de Berk Memik hakkında şikayetçi olmuştu. Öğrendiğim kadarıyla annesi Sevil Sabancı ile yaşayan Melisa Tapan, o günden sonra babası Eran Tapan’ın yanına taşınmış.

Rus’tan vazgeçmiyor

Yılın büyük bir bölümünü Rusya’da geçiren işadamı İlker Mengi, sevgili tercihlerini de Rus güzellerden yana kullanıyor. Daha önce Rus Larissa ile boşanmayla sonuçlanan bir evlilik yaşayan, ardından sayısız Rus güzel ile aşk yaşayan Mengi, önceki gün Astoria Alışveriş Merkezi’nde yine bir Rus güzelle görüntülendi. Mengi, Masha Maria adlı sevgilisiyle çok mutlu olduğunu söyledi.

Kartalkaya’da kar keyfi

İstanbul’a iki saatlik uzaklığın avantajıyla birçok ünlü isim son günlerde Kartalkaya’yı tercih ediyor. Vakko’nun patronu Cem Hakko’nun kendisi gibi kayak tutkunu oğlu Can Hakko’nun yanı sıra “Aşk-ı Memnu”, “Yaprak Dökümü” ve “Ezel” gibi rekortmen dizilere imza atan Ay Yapım’ın genç patronu Kerem Çatay da, 2010 yılının sonunda evlendiği eşi Beril (Göker) ile birlikte Dorukkaya Ski&Mountain Resort’te tatil yaptı. Işıklar Holding’in patronu Uğur Işık da Kartalkaya’yı tercih edenler arasındaydı.

Otizmli çocuklar için

Dünyanın en ünlü buz gösterilerinden Alaaddin On Ice, BKM’nin organizasyonuyla Türkiye’ye geldi. Gösteriler, 27 Ocak-13 Şubat tarihleri arasında Maslak’taki Parkorman’da yapılacak. Gösterinin, 28 Ocak Cuma akşamı gerçekleştirilecek özel galasının tüm bilet geliri ise, Mine Narin’in Başkanı olduğu, Türkiye’de otizm konusunda farkındalık yaratmak ve otizmli çocukların, ailelerinin yaşamlarının kalitesini artırmak üzere çalışmalarını sürdüren Tohum Otizm Vakfı’na aktarılacak.
Yazarın Tüm Yazıları