Mayıs ayı nasıl geçecek

Son derece hareketli geçecek bir döneme giriliyor.

Yatırım yapmaya yönelik güçlü arzuların açığa çıkacağı bu devre içinde ayın ilk günleri tedbirli olmak gerekiyor. Özellikle mayıs ayının ilk günü duyguları tamamen değiştirebilecek olayların meydana gelmesi mümkün.

Mayısın ilk haftası duyguları derinden etkileyip değiştirecek olaylar açığa çıkarken düşünceler de değişecek.

Özellikle yeraltı kaynaklarıyla ilgili ortaya çıkan durumlar olabileceği gibi, ölüm ve ölüm ötesi konular da son derece etkileyici olabilir.

Yenilikçi fikirler veya düşünce biçimini yenilemek için uygun koşulların açığa çıkacağını işaret eden gökyüzünün konumu, ilginç keşiflerin ortaya çıkacağını ve şimdiye kadar bilinmeyen konulara yönelik ilginin artacağını gösteriyor.

4 Mayıs günü Venüs burç değiştiriyor ve Koç Burcuna giriyor. Yeni başlayacak aşklar ve duyguların coşkulu bir biçimde ortaya konulacağı bir dönemi sembolize eden Venüs, ayın ikinci haftasında Satürn ile uyumlu bir etkileşim içine girecek. Bu konum aşk ve ilişkilerin ciddiye alınacağını ve ciddi ilişkilerin kurulacağını işaret ediyor. Aynı zamanda parasal konulara yönelik tedbirli davranılacak ve yatırımda bulunmak için kararlı bir tavır ortaya çıkacak.

6 Mayıs Cumartesi günü Merkür Boğa Burcunda dolaşmaya başlıyor. Güvenli ortam yaratmaya yönelik düşüncelerin açığa çıkacağını işaret eden Merkür’ün bu konumu aynı zamanda emlak, toprak ve yatırıma yönelik araştırmaların yapılacağını gösteriyor. Ancak Merkür ile Satürn arasında meydana gelen sert etkileşim düşüncelerin kolay dağılabileceğini, sözleşmelerle ilgili bazı karışıklıkların çıkabileceğini işaret ediyor. Ancak dikkati dağıtan durumlar olsa bile Merkür’ün hızlı hareket ettiği bir dönem olduğu için etkisi de hızla geçecek ve ayın ortalarına doğru hızlı kararların alınması mümkün olacak. Projeleri gerçekleştirmek için kuvvetli duyguların açığa çıkması ile birlikte atılımda bulunmak mümkün olacak.

20 Mayıs Cumartesi günü Merkür yöneticisi olduğu İkizler Burcuna giriyor. Böylece iletişim konularında son derece hareketli bir dönem başlıyor. Yazışmalar, evraklar, kısa yolculuklar ve öğrenmek için yapılacak geziler açısından son derece hareketli bir dönem. Fakat aynı zamanda ilişkilerle ilgili ortaya çıkan karışıklıklar hem aşk, hem de parasal açıdan bazı zorlukların açığa çıkmasına neden olabilir.

İlginç olaylar

Boğa Burcunda dolaşan Ay öğle saatlerinde Jüpiter’i tetikleyecek ve Uranüs’ü uyandıracak. Son derece ilginç olayların açığa çıkacağını işaret eden gökyüzünün konumu, yabancılarla kurulan ilişkilerin heyecan uyandıracak boyutlara ulaşacağını işaret ediyor. Uzaklara yapılacak yolculuklar, farklı kültürlerin araştırılması ve uzay teknolojisinin pratik hayatın içine girmesi için yapılan çalışmalar dikkat çekici ve şaşırtıcı olacak. Ani evlilikler veya çocuk sahibi olmaya yönelik isteklerin artacağı bir gün.
Yazarın Tüm Yazıları