Masa’da buluştular

Önceki gün İstinye Park’a giden ünlü simalar arasında, Akmerkez’in patronu Ali Dinçkök’ün oğlu Raif Dinçkök’le evli olan Esra Tümen Dinçkök de vardı.

Esra Hanım, Masa Restaurant’da arkadaşı Nazlı Keçili Öztarhan’la buluştu. Her ikisi de ikişer çocuk sahibi olan Dinçkök ve Öztarhan’ın formlarına dikkat ettikleri de gözden kaçmadı.

Yeni ürünümüzü ünlüler alıyor

Bitki bilimci ve Organicum markasının yaratıcısı Işık Kırgız, yeni ürünleri Organicum Aktif Organik Saç Bakım Kremi’ni piyasaya sürdüklerini açıkladı. Bitkilerin birçok saç problemini kökünden çözdüğünü söyleyen Kırgız, “Sertifikalı organik ürünlerden ürettiğimiz saç bakım kremi, eczanelerde satışa sunuldu. Yıpranmış saçları onararak canlılık kazandıran bu yeni ürün, saçlarıyla ilgili problem yaşayan birçok ünlünün de şimdiden ilk tercihleri arasına girdi” diye konuştu.

Babil’in Asma Bahçeleri’nde bayram tatili

Dünyanın 7’nci harikası olan Babil’in Asma Bahçeleri’nden esinlenilerek, Çakırlar şirketler Grubu tarafından Bodrum-Kadıkalesi’nde inşa edilen Gardens of Babylon Butik Otel ve rezidansların açılışı, geçtiğimiz ay yapılmıştı. Eğlence konseptini ünlü işletmeci Emre Ergani’nin üstlendiği, Dr. Ender Saraç yönetiminde 3 bin metrekarelik sağlık ve güzellik tesisi ile sağlıklı beslenmeye yönelik restoranın da bulunduğu tesiste şu sıralar bayram hazırlığı var. Çakırlar şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, “Bayram tatilini keyfe dönüştürmek isteyenleri bekliyoruz” diyor.
Yazarın Tüm Yazıları